16 artikel(en)

16 artikel(en)


Kwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhones


16 artikel(en)

16 artikel(en)

Refurbished iPhone 6S

Wil je een iPhone 6S als los toestel kopen, maar ben je niet van plan om de hoofdprijs voor een 6S te betalen? Heel begrijpelijk! Door het kopen van een iPhone 6S als los toestel bespaar je veel geld. Helemaal wanneer je kiest voor een refurbished iPhone 6S van Forza Refurbished. Bij ons ben je naast een goedkope iPhone 6S, ook verzekerd van de allerhoogste kwaliteit!Wat is een refurbished iPhone 6S?

De letterlijke vertaling van refurbished in het Nederlands betekent ‘gereviseerd’. Een refurbished iPhone 6S is dus volledig gecontroleerd en gereviseerd. Een iPhone 6S wordt door ons op méér dan 50 technische aspecten gecontroleerd! Deze technische controle wordt bij ons uitgevoerd door zowel robots als door technische vakmensen.


Refurbished iPhone 6S: 100% technisch in orde!

Een iPhone 6S refurbished van Forza Refurbished is 100% technisch in orde! Dit kunnen we onder andere garanderen door de objectieve controle door robots. Wanneer de robots een defect onderdeel bij de 6S detecteren, wordt deze direct voor een nieuw onderdeel vervangen door onze technici.

refurbished iphone 6s kleuren

Twee jaar garantie op een refurbished iPhone 6S

Om de kans op overige defecten volledig uit te kunnen sluiten, worden de toestellen in dat geval nogmaals door de robots gecontroleerd. Hierdoor ben je helemaal verzekerd van een kwalitatief uitstekende aankoop. Indien de iPhone 6S toch niet naar behoren functioneert, dan kun je gebruik maken van de standaard twee jaar garantie!


iPhone 6S product condities

Per device is er een verschil qua cosmetische kenmerken. Hierbij kun je denken aan eventuele krasjes of deukjes. Om onderscheid te kunnen maken tussen de uiterlijke verschillen - ofwel cosmetische kenmerken - wordt een iPhone 6S door ons gegradeerd. Op basis van deze gradering wordt de 6S toegekend aan de bijhorende product conditie.Waarom een refurbished iPhone 6S kopen?

Vandaag de dag kan het kopen van een nieuwe iPhone 6S als los toestel nog steeds een erg dure uitgave zijn. Ook wordt het steeds minder aantrekkelijk om een abonnement af te sluiten. Dit vanwege de nieuwe telecomwet, hetgeen tot een negatieve BKR-registratie kan leiden. Wil je echt voordelig uit zijn? Kies dan voor een refurbished iPhone 6S en combineer deze met een sim-only abonnement. Daarmee zit je ook niet vast aan een duur één- of tweejarig abonnement.


Voordelen van de iPhone 6S

  • Nieuwe mogelijkheden met 3D Touch-technologie;
  • Breng je foto’s tot leven met ‘Live Photo’s’;
  • Mogelijk om te filmen in slow motion;
  • Compatibel met iOS 11;
  • Verkrijgbaar in de nieuwe kleur roségoud;
  • Retina-display dat zorgt voor een haarscherpe weergave;
  • Goed bestand tegen val- en stootschade dankzij de metalen behuizing.

Nadelen van de iPhone 6S

  • De camera aan de achterzijde steekt iets uit;
  • De opslagruimte is niet uitbreidbaar.


Waar staat de ‘S’ voor bij de iPhone 6S?

Apple heeft (vrijwel) altijd de gewoonte om - na het uitbrengen van een iPhone - een ‘S-model’ uit te brengen. Eerdere S-modellen waren bijvoorbeeld de iPhone 3GS, 4S en de 5S. Een S-update betekent in (vrijwel) alle gevallen een aantal nieuwe functies en verbeterde hardware.


De werkelijke betekenis van de ‘S’ is nooit met zekerheid te zeggen. Dit verschilt namelijk ook per iPhone. Bij de 3GS stond de ‘S’ voor ‘Speed’, bij de 4S voor ‘Siri’ en bij de 5S voor ‘Secure’. Vermoedelijk staat de ‘S’ bij de iPhone 6S voor ‘Screen’, ofwel scherm in het Nederlands, vanwege de 3D Touch-functionaliteit.


Refurbished iPhone 6S of een tweedehands iPhone 6S?

Voor mensen die niet bekend zijn met het begrip ‘refurbished’, kan het verschil tussen beide begrippen verwarrend zijn. Het grootste verschil tussen een tweedehands- en een refurbished iPhone 6S zit hem in de kwaliteit. Daarnaast is de factor ‘garantie’ ook een duidelijk verschil tussen beide.


Hoogste kwaliteit refurbished iPhone 6S

Bij Forza Refurbished wordt een iPhone 6S op meer dan 50-technische aspecten gecontroleerd. Dit gebeurt door speciale robots én technici. Eventuele defecte onderdelen, worden door onze robots gedetecteerd en direct vervangen door onze technici. Daarnaast ontvang je ook nog eens standaard twee jaar garantie bij het kopen van een refurbished iPhone 6S.


Tweedehands iPhone 6S

Als je besluit om een tweedehands iPhone 6S van een particulier te kopen, dan ben je niet 100% zeker van je aankoop. Je weet namelijk niet in wat voor conditie de iPhone verkeerd. Daarnaast krijg je ook geen garantie op je aankoop en bovendien heb je in dat geval geen of tweedehands accessoires. Wil je graag meer weten over de voordelen van refurbished (iPhones)? Bekijk dan eens onze 'Wat is refurbished?' pagina.


Refurbished iPhone 6S modellen

16GB 64GB 128GB
Refurbished iPhone 6S Wit 16GB Refurbished iPhone 6S Wit 64GB Refurbished iPhone 6S Wit 128GB
Refurbished iPhone 6S Zwart 16GB Refurbished iPhone 6S Zwart 64GB Refurbished iPhone 6S Zwart 128GB
Refurbished iPhone 6S Goud 16GB Refurbished iPhone 6S Goud 64GB Refurbished iPhone 6S Goud 128GB
Refurbished iPhone 6S Roségoud 16GB Refurbished iPhone 6S Roségoud 64GB Refurbished iPhone 6S Roségoud 128GB