Kwaliteitscontrole door Robots

op alle iPhones

Niet goed, geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

op alle producten

Voor 23:59 uur besteld

morgen in huis

9,0/10 van
2.194 reviews

Feedback Company

Thuiswinkel waarborg

Veilig winkelen

Quality control by robots

op alle iPhones

Niet goed, geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

Op alle producten

Voor 23:59 besteld

Morgen in huis

9,0/10 van
2.194 reviews

Feedback Company

Thuiswinkel waarborg

Veilig winkelen

8 artikel(en)

8 artikel(en)

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Refurbished iPhone 6S kopen


De iPhone 6S is een populaire smartphone. Dit komt niet alleen door het strakke design, maar deze Apple iPhone beschikt ook over diverse handige functies. De release van de iPhone 6S heeft in Nederland op 9 oktober 2015 plaatsgevonden. Ondanks dat de iPhone 6S al opgevolgd is door de iPhone 7 kiezen toch nog steeds veel mensen voor dit model. Vaak nemen mensen het toestel in combinatie met een abonnement, omdat het kopen van een iPhone 6S als los toestel bijna niet te betalen is. Gelukkig heeft Forza Refurbished daar de oplossing voor: een refurbished iPhone 6S.


Refurbished iPhone 6S


Als je de nieuwprijs van een iPhone 6S ziet, is dat misschien even schrikken. Helaas kost een nieuwe iPhone behoorlijk veel geld. Het kopen van een iPhone 6S als los toestel is hierdoor bijna onmogelijk geworden. Veel mensen kiezen dan ook voor een iPhone 6S in combinatie met een abonnement. Echter zitten hier ook nadelen aan verbonden. Zo ben je uiteindelijk nog veel geld kwijt en zit je voor vaak voor twee jaar vast aan een provider.


Het is dan ook niet zo raar dat steeds meer mensen kiezen voor een refurbished smartphone. Met een refurbished iPhone 6S heb je toch één van de nieuwste versies Apple telefoons, maar dan tegen een scherpe prijs. Bijkomend voordeel is dat een refurbished smartphone ook nog eens een duurzame keuze is.


Een refurbished iPhone 6S is een gebruikt device dat teruggestuurd is omdat deze iets mankeert. Bij Forza Refurbished verkopen wij alleen de hoogste kwaliteit refurbished. Daarom worden alle iPhones op meer dan 50 punten gecontroleerd door robots. De robot geeft objectief aan hoe goed het toestel scoort op al die punten. Bij een ‘failure’ gaan onze technici aan de slag met de door de robot geconstateerde fouten. Na reparatie wordt de iPhone nogmaals gecheckt. Zo kunnen wij 100% kwaliteit garanderen. Bij Forza Refurbished ontvang je daarom standaard twee jaar garantie op je refurbished iPhone 6S.


Specificaties iPhone 6S


De iPhone 6S is niet alleen een stijlvolle smartphone, maar beschikt ook over diverse handige specificaties. Zo is deze bijvoorbeeld voorzien van een krachtige A9-processor en een snelle grafische chip. Het Retina scherm van 4,7 inch is met een resolutie van 750 bij 1334 pixels en 326 ppi haarscherp. De afmetingen van een refurbished iPhone 6S zijn 138 mm lang, 67 mm breed en 7 mm dik. Hiermee weegt hij slechts 143 gram. Dankzij de 12 megapixel camera, videostabilisatie en True Tone-flash maak je ook nog eens de mooiste foto’s en video’s met dit device.


Een refurbished iPhone 6S is verkrijgbaar in vier kleuren, namelijk zwart, goud, wit en roségoud. Daarnaast kun je kiezen uit 16GB, 64GB of 128GB aan intern geheugen. Kies voor een iPhone 6S met voldoende opslag, want het is niet mogelijk het geheugen uit te breiden.


Verschil iPhone 6S en iPhone 6S Plus


De voorganger van de iPhone 6S is de iPhone 6. De grotere variant, de iPhone 6S Plus, is de opvolger van de iPhone 6 Plus. Het belangrijkste verschil met de Plus variant is het scherm. Zo beschikt de iPhone 6S over een 4,7 inch scherm en de iPhone 6S Plus over een 5,5 inch scherm. Echter komen de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus qua hardware grotendeels overeen.


Kortom, wil je graag een iPhone 6S maar niet te veel betalen? Kies dan voor een refurbished iPhone 6S van Forza Refurbished.