iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus refurbished

De iPhone 8 Plus refurbished heeft een fijn groot beeldscherm, kan zich door zijn snelheid meten met de toptoestellen en ondersteunt draadloos opladen. Zoek je een grote en krachtige smartphone die je eenvoudig kunt ontgrendelen met de thuisknop? Dan is de refurbished iPhone 8 Plus iets voor jou.

De refurbished iPhone 8 Plus heeft een premium ontwerp

De iPhone 8 Plus uit 2017 is sinds medio 2018 refurbished verkrijgbaar bij Forza. Het toestel is de grote variant van de iPhone 8 en beschikt voor het eerst over een glazen behuizing. Deze afwerking zorgt voor een premium design en het is ook nog eens functioneel. De glazen achterkant maakt namelijk draadloos opladen mogelijk. Je kunt het toestel dus opladen door hem op een laadstation te leggen. Niet alleen het formaat, maar ook de opslagcapaciteit is groot. Met 64GB én 256GB aan opslag heb je voldoende opslagruimte en de stijlvolle kleuren maken het premium design van de iPhone 8 Plus refurbished helemaal af.

Krachtige prestaties

De refurbished iPhone 8 Plus beschikt over een processor met een A11 Bionic-chip. Deze chipset is krachtig, snel én energiezuinig. Zo zijn multitasken en zware apps openen en gebruiken geen enkel probleem. Je kunt dus meer met minder batterijverbruik. Ideaal! En omdat de refurbished iPhone 8 Plus over dezelfde chip beschikt als de iPhone X, kan dit toestel zich absoluut meten met de toptoestellen.

Een groot, helder en drukgevoelig beeldscherm

Wat je ook wilt doen op de iPhone 8 Plus refurbished; alles kun je dankzij het grote 5.5-inch (13,75 cm) beeldscherm duidelijk zien. Het beeldscherm heeft een hoge resolutie en dankzij de True Tone-functie passen de kleuren zich automatisch aan het omgevingslicht aan. Je ziet dus altijd dezelfde mooie kleuren. Ook beschikt de refurbished iPhone 8 Plus over een drukgevoelig beeldscherm. Door iets harder te drukken op app-icoontjes kun je een lijstje met handige opties weergeven en zo bepaalde functies nóg sneller gebruiken.

De iPhone 8 Plus refurbished is scherp geprijsd

De refurbished iPhone 8 Plus is een groot en krachtig toestel voor een kleine prijs. Dat komt omdat refurbished bij Forza altijd tientallen euro’s goedkoper is ten opzichte van nieuw. Hierbij lever je niets in op kwaliteit, want elke iPhone functioneert van binnen als nieuw. Je kunt dus een stuk goedkoper profiteren van de kwaliteit van Apple. Kies daarbij de productconditie die bij je past, zodat het voordeel nóg hoger oploopt.

Dit is wat je krijgt bij de refurbished iPhone 8 Plus

Als je de iPhone 8 Plus refurbished vandaag voor 22:30 uur bestelt, heb je hem morgen in huis. Je ontvangt het toestel met simkaart pin en gratis nieuwe laadaccessoires, zodat je direct aan de slag kunt. Nadat het toestel is opgestart kun je hem updaten naar het meest recente besturingssysteem, want het toestel wordt door de laatste versie van iOS ondersteund. Je kunt dus nog jaren alles uit de refurbished iPhone 8 Plus halen en profiteren van de meest recente functionaliteiten.