iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus refurbished

De iPhone 8 Plus refurbished is een toestel uit 2017. Het is de krachtige opvolger van de iPhone 7 Plus en het is tevens de grote variant van de iPhone 8. Aan het uiterlijk is weinig veranderd, maar de specificaties zijn wel verbeterd. Dit zijn de grote verbeterpunten van de iPhone 8 Plus refurbished ten opzichte van zijn voorganger:

  • Sneller en energiezuiniger dankzij de A11-chip
  • Een betere kijkervaring dankzij True Tone
  • Geschikt voor draadloos opladen

Refurbished iPhone 8 Plus, wanneer kopen?

  • Je zoekt een toestel voor de komende 2 a 3 jaar
  • Ontgrendelen doe je het liefst via de thuisknop
  • Je zoekt een groot en duidelijk beeldscherm
  • Je wilt een betaalbare iPhone die zich kan meten met de top

iPhone 8 Plus refurbished: geschikt voor het zware werk

De iPhone 8 Plus refurbished wordt aangestuurd door dezelfde krachtige chip die óók in de iPhone X te vinden is: de A11-chip. Voor het eerst bestaat deze chip uit zes kernen, waarvan er twee speciaal verantwoordelijk zijn voor de zware taken. Hierdoor is de iPhone 8 Plus refurbished heel geschikt voor onder andere multitasking, Augmented Reality apps en grote mobiele games met veel graphics. De krachtige A11-chip en 3GB werkgeheugen zorgen ervoor dat de iPhone 8 Plus refurbished zich kan meten met de toptoestellen.

Een groot en duidelijk 5.5-inch LCD-beeldscherm

Een pluspunt aan de refurbished iPhone 8 Plus is het grote beeldscherm van 5.5-inch (13.75cm). Dit is een ideaal beeldschermformaat voor mensen met grote handen, maar ook voor mensen die alles duidelijk in beeld willen hebben. Ook als je veel filmpjes en series op mobiel kijkt, biedt 5.5-inch een mooie kijkervaring. Nieuw bij de iPhone 8 Plus refurbished is de functie True Tone. Dat is een schermtechniek waarmee kleuren zich automatisch aan het omgevingslicht aanpassen. Of je nu in de felle zon of in het donker op je beeldscherm kijkt, je hebt altijd dezelfde kijkervaring en mooie kleurweergave.

Ontgrendel de iPhone 8 Plus refurbished met je vingerafdruk

De iPhone 8 Plus refurbished beschikt over een thuisknop met hieronder een vingerafdrukscanner. Dit is jouw toegang tot het toestel. Ook kun je deze Touch ID-functie gebruiken om aankopen in de App Store te verifiëren en snel toegang te krijgen tot apps waarvoor een wachtwoord nodig is. Wachtwoorden onthouden en invoeren is dankzij Touch ID niet meer nodig.

De iPhone 8 Plus refurbished is draadloos oplaadbaar

Bij de iPhone 8 Plus refurbished heeft Apple één cruciaal aspect aan het design veranderd: de glazen achterkant die draadloos opladen mogelijk maakt! Hierdoor heb je geen gedoe meer met kabels. Let er wel op dat je deze accessoires zelf moet kopen. Bij Forza krijg je gratis de standaard laadaccessoires meegeleverd. De glazen achterkant is niet alleen functioneel, maar óók stijlvol. In deze kleuren kun je de iPhone 8 Plus refurbished kopen:

Een dubbele 12-megapixel camera met meer mogelijkheden

De iPhone 8 Plus refurbished heeft nóg een groot voordeel: de dubbele 12-megapixel camera. Hierdoor kun je betere foto’s maken dan met een enkele camera. Eén van de camera’s is namelijk een telelens, waardoor je kunt inzoomen zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Ook is portretfoto’s maken mogelijk, omdat de twee camera’s samen onderscheid kunnen maken tussen voorgrond en achtergrond. Als je gewoon goede doorsnee foto’s wilt maken en het leuk vindt om óók zelf aan de instellingen te zitten, is de camera van de iPhone 8 Plus refurbished echt iets voor jou.

iPhone 8 Plus refurbished kopen

De krachtige en veelzijdige iPhone 8 Plus kun je bij Forza refurbished kopen. Refurbished is technisch 100% functioneel en even betrouwbaar als nieuw, maar dan tot 60% voordeliger. Dat komt omdat je bij ons uit drie uiterlijke productcondities kunt kiezen én je oude iPhone middels ons inruilprogramma kunt verkopen. Zo loopt het voordeel hoog op. Betrouwbaar is de refurbished iPhone 8 Plus ook, omdat Forza een Keurmerk Refurbished-aanbieder is. Hierdoor ben je verzekerd van de hoge kwaliteit die je van Apple gewend bent.

Morgen in huis mét 2 jaar garantie

Past de iPhone 8 Plus refurbished helemaal bij jou? Je hebt hem morgen al in huis als je vandaag vóór 22:30 uur bestelt! Gratis laadaccessoires en een simkaart pin worden gratis meegeleverd, dus je kunt direct met de iPhone 8 Plus aan de slag. Kunnen we je nog ergens mee helpen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!