iPhone SE

iPhone SE refurbished

De iPhone SE refurbished is de meest compacte én betaalbare iPhone van Apple. Het toestel is door zijn formaat erg eenvoudig met één hand te bedienen, past gemakkelijk in elke broekzak en is nog altijd lekker snel. Klein maar fijn dus! Is de refurbished iPhone SE iets voor jou?

Groots in prestaties, klein in formaat

De iPhone SE is in 2016 uitgebracht en is sinds 2017 refurbished verkrijgbaar bij Forza. SE staat voor Special Edition en die benaming heeft het toestel niet voor niets gekregen. Hij is qua prestaties namelijk even groots als de iPhone 6S en qua formaat even klein als zijn voorganger, de iPhone 5S. Bij de refurbished iPhone SE heb je dus lekker veel iPhone in een compact toestel. Een perfecte mix dus! Aan opslagruimte geen gebrek, want met maximaal 128GB opslagcapaciteit neem je al je apps en bestanden probleemloos overal mee naartoe. In deze kleuren is hij bij Forza verkrijgbaar:

Een duidelijk retina display

Het beeldscherm van de iPhone SE refurbished is 4-inch (10 cm) groot. Dankzij dit compacte formaat kun je het gehele scherm heel eenvoudig met één hand bedienen. Het beeldscherm betreft een Retina-display. Hierdoor kan het oog geen onderscheid maken tussen losse pixels en kun je – ondanks dat het beeldscherm klein is – alles haarscherp zien.

Snelheid gegarandeerd dankzij de A9-processor en iOS 13

De refurbished iPhone SE is te updaten naar de laatste iOS-versie van Apple. Hierdoor kun je gebruikmaken van de laatste functies en voelt alles wat je doet lekker soepel aan. Daarnaast is het toestel dankzij de krachtige A9-processor snel genoeg voor alledaagse taken en multitasking. Onderschat deze wat oudere krachtpatser dus niet..

Refurbished is de iPhone SE nóg goedkoper

De iPhone SE is Apple’s goedkoopste toestel en refurbished is hij nóg goedkoper. Hoeveel je uiteindelijk bespaart ten opzichte van nieuw, bepaal je dankzij onze verschillende productcondities helemaal zelf. Eén ding is zeker: van binnen functioneert het toestel nét zo goed als nieuw. En met twee jaar garantie – ook op de batterij – kun je maximaal van deze kleine krachtpatser genieten.

Dit krijg je bij de iPhone SE refurbished

Bestel je de iPhone SE refurbished vandaag? Dan heb je hem morgen al in huis. Je ontvangt het toestel in een doosje van Forza inclusief een simkaart pin en gratis nieuwe laadaccessoires.