10 apps die iedereen met een iPhone zou moeten downloaden

10 November 2017 - 5 min read time

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel apps voor je iPhone. Waarschijnlijk ligt dit aantal rond de 1 miljoen apps voor iPhone en iPad. En elke dag komen er weer tientallen, soms honderden nieuwe apps bij. Op ten duur heb je zoveel apps geïnstalleerd op je iPhone dat je eigenlijk niet meer weet welke apps er allemaal zijn en waar je ze voor kunt gebruiken. Daarom hebben wij 10 onmisbare apps voor je op een rijtje gezet. Een handig lijstje met de apps waarvan wij vinden dat ze niet mogen ontbreken op jouw iPhone.

WhatsApp

WhatsApp is één van de meest gedownloade apps voor op de iPhone. Via WhatsApp kun je gratis (via een internetverbinding) berichten, foto’s, video’s, audio, documenten, locaties en contactgegevens delen met andere WhatsApp gebruikers.

Shazam

Hoor je een leuk liedje, maar heb je geen idee hoe het nummer heet en wie het zingt? Met behulp van Shazam kom je hier binnen mum van tijd achter! Je drukt simpelweg op de Shazam-knop en binnen een paar seconden weet je welk nummer je zojuist hoorde.

Dropbox

Dropbox is de ideale app wanneer je altijd en overal wilt beschikken over bepaalde foto’s, video’s en andere bestanden. Met behulp van de gratis Dropbox-app voor de iPhone kun je je eigen bestanden gemakkelijk opslaan op de servers van Dropbox. Zo heb je altijd en overal toegang tot deze bestanden.

Instagram

Instagram is één van de vele social media apps. Op Instagram kun je foto’s en video’s delen met anderen. Met de filters van Instagram maak je jouw foto’s nog mooier. Daarnaast kun je anderen ‘volgen’. Door je vrienden te volgen krijg je iedere foto of video te zien die zij plaatsen op Instagram.

Facebook

Veel mensen hebben de Facebook-app al geïnstalleerd op hun iPhone. Ook Facebook is een social media app. Via Facebook kun je onder andere verhalen delen met je vrienden. Ook foto’s en video’s kunnen geplaatst worden op Facebook. Erg leuk om bijvoorbeeld via Facebook weer in contact te komen met oude vrienden of familieleden die ver weg wonen.

Spotify

De Spotify-app wordt steeds populairder. De app is gratis te downloaden in de App Store op je iPhone. Je kunt zelf afspeellijsten samenstellen of afspeellijsten van anderen luisteren. Dit kan in de gratis versie helaas alleen in shuffle-modus. Wil je nou toch wat meer controle hebben? Dan kun je een premium-abonnement aanschaffen voor €9,99 per maand.

NU.nl

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws is NU.nl een echte ‘must’. Daarnaast kun je via deze gratis app zien wat er vanavond op televisie is, de actuele file-informatie bekijken en nog veel meer.

9292

Deze app is ideaal voor mensen die regelmatig met het openbaar vervoer in Nederland reizen. Met 9292 kun je gemakkelijk je reis plannen van en naar haltes voor bus, trein, metro, tram en veerboot.

Buienradar

Het weer in Nederland kan nogal onvoorspelbaar zijn. Buienradar hoort daarom ook zeker thuis in het rijtje van onmisbare apps voor je iPhone. Dankzij de dynamische weerkaart kun je precies zien of het de komende uren gaat regenen of niet.

Stocard

Puilt jouw portemonnee ook uit van alle pasjes? Installeer dan snel Stocard op je iPhone. In deze app kun je al jouw klantenkaarten gemakkelijk opslaan. Zo heb je altijd alle pasjes bij de hand, maar dan in één app.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?