iPhone SE 2020 opladen? Zó doe je dat optimaal.

07 Juni 2022 - read time
iPhone SE 2020 opladen? Zó doe je dat optimaal.

De iPhone SE 2020 refurbished is een zeer krachtig en compact toestel. Toch moet je het toestel regelmatig opladen. Je kan de iPhone SE 2020 op verschillende manier optimaal opladen. Hoe je dit doet en welke tips we voor je hebben, lees je in dit blog!


iPhone SE 2020 opladen: de mogelijkheden

De iPhone SE 2020 kan je op verschillende manier opladen. Allereerst is er de mogelijkheid tot opladen met een oplaadkabel. Er zijn verschillende adapters verkrijgbaar waardoor je iPhone SE 2020 sneller oplaadt. Zo zal een adapter met 20 Watt je iPhone sneller opladen dan een adapter met een lagere Wattage. De iPhone SE 2020 is ook geschikt voor snelladen en met de 20 Watt adapter is je iPhone binnen 30 minuten tot 50% opgeladen. Tot slot kan je je iPhone SE 2020 ook draadloos opladen.

iPhone SE 2020 opladen draadloos

iPhone SE 2020 goed opladen, hoe doe je dat?

Er zijn een aantal tips om je iPhone SE 2020 goed op te laden. Zo is het belangrijk dat je je batterijniveau tussen de 20% en 80% houdt. Daarnaast is het raadzaam om gebruik te maken van de meegeleverde oplader en door het hoesje te verwijderen. Door het hoesje te verwijderen, laat je de warmte makkelijker vrij die ontstaat tijdens het opladen. Dit is beter voor de batterij.

Opladen met een goede iPhone SE 2020 adapter

Het is dus belangrijk dat je je iPhone SE 2020 oplaadt met goede laadaccessoires. Maar hoe herken je deze? Een goede adapter is MFI-gecertificeerd. MFI betekent ‘Made for iPhone’, dus het zijn opladers die ontworpen zijn naar de standaarden van de iPhone. Het is raadzaam om hier op de letten, want er is altijd een kans dat een adapter zonder deze certificering simpelweg niet werkt.

iPhone SE 2020 adapter MFI

iPhone SE 2020 geoptimaliseerd opladen

Sinds iOS 13 is het mogelijk om je iPhone ‘geoptimaliseerd op te laden’. Dankzij deze functie wordt de batterij van je iPhone SE 2020 minder belast en wordt de levensduur verlengd. De iPhone leert jouw gebruik- en oplaadgedrag en past daar het oplaadproces op aan. Je vindt geoptimaliseerd opladen onder Instellingen > Batterij > Batterijconditie.

Refurbished iPhone kopen

Toe aan een nieuwe iPhone? Wellicht is een refurbished iPhone iets voor jou. Onze refurbished iPhones zijn door ervaren technici en professionele software van A tot Z gecontroleerd en geanalyseerd. Hierdoor is refurbished een betere aankoop dan tweedehands. Door ons geavanceerde refurbishment proces beschikken wij met trots over het keurmerk Refurbished. Daarnaast krijg je bij ons standaard twee jaar garantie en ontvang je gratis laadaccessoires bij iedere aankoop. Op werkdagen en zondag vóór 22:30 uur bestelt = morgen in huis!

opladen iphone se 2020
← Vorige Volgende →