iPhone X kleuren

iPhone X kleuren

In 2017 bestond Apple 10 jaar en introduceerde het bedrijf de iPhone X. Bij dit jubileumtoestel pakte het bedrijf groots uit. Het toestel werd van veel technische snufjes voorzien en ook over een nieuw uiterlijk is goed nagedacht. Een glazen achterkant, roestvrijstalen toestelranden en twee stijlvolle kleuren zijn hier voorbeelden van. Hierdoor straalt de iPhone X een en al premium uit, maar welke kleur moet je nu kiezen?


iPhone X, verkrijgbaar in twee kleuren

De iPhone X refurbished is slechts in twee kleuren verkrijgbaar: Space Grey en Zilver. Dit zijn met uitstek de populairste Apple-kleuren en dat is niet voor niets. De kleuren zien er erg stijlvol uit én ze zijn tijdloos. Een goede keuze dus om de iPhone X juist in die kleuren te introduceren.

Space Grey, van alle kleuren het meest populair

refurbished iPhone X Space Grey

Er is geen Apple-kleur die populairder is dan Space Grey. Deze kleur, die ook wel spacegrijs wordt genoemd, is in 2013 geïntroduceerd. Het komt terug in bijna elke iPhone versie. Het ziet er echter niet bij elk toestel hetzelfde uit. Zo is de kleur op de ene iPhone een stuk lichter dan op de andere iPhone. In het geval van de refurbished iPhone X Space Grey is de kleur zelfs bijna zwart.

Zilver, second best

refurbished iPhone X Zilver

Zilver is de op één na populairste kleur. Ook deze kleur komt in bijna elke iPhone versie terug. Op bijna elke iPhone ziet dat er hetzelfde uit, zo ook op de refurbished iPhone X Zilver. De kleur heeft een extra mooie dimensie, wat voornamelijk komt door de glazen achterkant van het toestel.

Kleuren alléén zichtbaar op de achterkant

De iPhone X is de eerste iPhone met een toestel-vullend beeldscherm. Waar voorheen een Zilveren iPhone een witte voorkant en een Space Grey iPhone een zwarte voorkant had, is dat bij de iPhone X nu niet meer het geval. Ook zien de toestelranden er bij beide kleuren nagenoeg hetzelfde uit, want die zijn namelijk van roestvrijstaal.

refurbished iPhone X met gratis beschermhoes

iPhone X refurbished kopen

Bij Forza kun je de iPhone X refurbished in beide kleuren kopen. Daarbij kun je kiezen uit verschillende uiterlijke productcondities: zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Bij de twee laatstgenoemde productcondities voorzien wij je iPhone X gratis van een transparante screenprotector en beschermhoes. Zo bespaar je extra op je aankoop, wordt gebruikersschade gecamoufleerd en kun je tóch optimaal van de mooie kleuren van jouw iPhone X genieten. Bij elke refurbished iPhone krijg je standaard 2 jaar garantie en gratis laadaccessoires. Oók heb je 14 dagen retourrecht.

Bekijk iPhone X refurbished

iphone x iphone
← Vorige Volgende →