Alles over iPhone X: specs en info

Alles over iPhone X: specs en info

Laatste update: 12-04-2021

In 2017 bestond Apple tien jaar. Dat werd groots gevierd met de introductie van de iPhone X (tien). Hierin zitten baanbrekende technologieën verwerkt en het toestel barst van de goede specificaties. Wat je met de iPhone X in huis haalt, lees je hier.


iPhone X, baanbrekende jubileumopvolger van de iPhone 8

De iPhone X refurbished is de veelzijdige opvolger van de iPhone 8, die óók uitgebracht is in 2017. De iPhone X is het jubileumtoestel van Apple en dat heeft iedereen geweten ook. Het toestel heeft de smartphonewereld veranderd en heeft een nieuwe standaard gezet. Dit zijn de grote verbeterpunten van de iPhone X ten opzichte van zijn voorganger:

  • Een extra telelens-camera
  • Roestvrijstalen toestelranden
  • 1GB extra werkgeheugen
  • Toestel-vullend OLED-scherm
  • Face ID beveiligingstechnologie

Lees complete vergelijking

Een nieuw all-screen design

De iPhone X beschikt voor het eerst over een beeldscherm dat de gehele voorkant bedekt. Het betreft een OLED-beeldscherm en ook dat is voor het eerst op een iPhone te vinden. De resolutie ligt een stuk hoger dan bij alle voorgaande modellen en de kleuren worden veel levendiger getoond. Daarnaast is de kleur zwart voor het eerst perfect zwart en dat zorgt voor grote contrasten tussen de donkere- en lichte kleuren. Dankzij OLED is het scherm randloos en dat komt het gebruiksgemak en de kijkervaring enorm ten goede.

iPhone X beeldscherm

Premium uitstraling dankzij roestvrijstaal

Bij de iPhone X straalt het premium er vanaf. Dat komt omdat Apple voor het eerst gebruik heeft gemaakt van roestvrijstalen toestelranden. Dit maakt de iPhone ook meteen iets bestendiger tegen val- en stootschade. De iPhone X wordt er wat zwaarder van, maar dat voelt juist heel solide aan. Wel heeft Apple ervoor gekozen om de gouden kleur uit het assortiment te halen. Je kunt de iPhone X dus uitsluitend kopen in de kleuren Space Grey en Zilver.

iPhone X Face ID

Face ID beveiligingsfunctie

Als eerste iPhone beschikt de iPhone X over de beveiligingsfunctie Face ID. De functie zit verstopt in de zwarte inkeping van het scherm. Face ID vervangt de bekende thuisknop met vingerafdrukscanner. Bij Face ID wordt de iPhone X ontgrendeld door er simpelweg naar te kijken. Verder kun je de beveiligingsfunctie gebruiken om aankopen in de App Store te verifiëren en om betalingen met Apple Pay te voldoen. Wil je meer weten over deze functie?

Alles over Face ID

Twee camera’s achterop, de nieuwe standaard

De iPhone X heeft twee camera’s achterop en bijna alle opvolgers van dit toestel hebben dat ook. De iPhone X heeft dus een nieuwe standaard gezet op cameragebied. De telelens is een goede toevoeging, want hierdoor kun je verder inzoomen zonder verlies van kwaliteit. Ook nieuw bij de iPhone X is Animoji. Dit is een geanimeerde emoji, die jouw gezichtsuitdrukkingen en bewegingen overneemt! Je kunt ze delen via iMessage en op social media. Animoji wordt mogelijk gemaakt door de TrueDepth camera aan de voorkant. Deze camera is ook benodigd voor het gebruik van Face ID.

Animoji iPhone X

iPhone X refurbished kopen

De iPhone X is de ‘gamechanger’ van Apple uit 2017, waarmee een nieuwe standaard is gezet. Een randloos OLED-gescherm, de dubbele camera, Face ID en het premium design: het zijn aspecten die veel hedendaagse iPhones bezitten. Bij de iPhone X betaal je er alleen relatief weinig voor omdat het toestel al iets ouder is. Je kunt hem óók als refurbished iPhone en dat is nóg voordeliger én technisch even goed als nieuw. Voor het laagst mogelijke bedrag haal je dus de beste technische snufjes van Apple in huis.

Bekijk iPhone X refurbished

iphone x iphone
← Vorige Volgende →