iPhone XS Face ID activeren, zo gedaan

22 December 2021 - read time
iPhone XS Face ID activeren, zo gedaan

Je iPhone XS refurbished ontgrendelen met je gezicht? Ideaal als je je handen vol hebt en je niet in staat bent om een toegangscode in te voeren. Op de iPhone XS Face ID instellen is zo gebeurd. In dit blog leggen we je stap voor stap uit hoe je dit doet en wat de iPhone XS front camera nog meer in zijn mars heeft.


Zo stel je op de iPhone XS Face ID in

  1. Ga naar 'Instellingen'
  2. Klik op 'Face ID en toegangscode'
  3. Vul je toegangscode in
  4. Klik op 'Configureer Face ID'

Je weet dat op de iPhone XS Face ID succesvol is ingesteld wanneer je je iPhone oppakt, aankijkt en ziet dat het slotje boven in het scherm losspringt.

 

iPhone XS met Face ID ontgrendelen

Wat kan je met Face ID?

Naast dat je met Face ID je iPhone XS kan ontgrendelen, kan je er nog veel meer mee. Allereerst is Face ID ideaal om je WhatsApp-gesprekken mee te beveiligen. In de privacy-instellingen van WhatsApp kun je instellen of je eerst een beveiligingscode in moet toetsen voordat je gesprekken getoond worden. Deze beveiligingscode kan ook Face ID zijn. Dit is handig als je bijvoorbeeld kleine kinderen hebt die op jouw iPhone spelletjes willen spelen en je wil voorkomen dat ze per ongeluk berichten versturen in WhatsApp. Ten tweede is op de iPhone XS Face ID handig voor bankzaken. Tegenwoordig is het bij veel Nederlandse banken mogelijk om je bankgegevens in te zien door gebruik te maken van Face ID. Dan hoef je dus niet steeds meer je code in te vullen. Tot slot is op de iPhone XS Face ID uitermate geschikt voor draadloos betalen. Bij veel Nederlandse banken is het ook mogelijk om met je telefoon te betalen. Bij Apple heet dit Apple Pay. Via de Bankieren App van je huidige bank kun je kiezen welke pas je wil toevoegen aan je Apple Wallet. Wanneer je vervolgens voor de kassa staat en je wil betalen, is het slechts een kwestie van twee keer op de aan-/uitknop klikken, je iPhone aankijken en je iPhone op de pinmachine leggen.

Draadloos betalen met iPhone XS en Face ID

De iPhone XS front camera optimaal gebruiken

De iPhone XS front camera beschikt over een 7 megapixellens en filmt in 1080p Full HD. Dat betekent dat je iPhone XS front camera mooie beelden kan schieten. De iPhone XS front camera is echter niet alleen geschikt voor foto's, filmpjes en Face ID. Ook Animoji werkt er op. Hoe zit dat? Nou, Face ID is een techniek die aan de hand van infrarood sensoren de diepte in je gezicht herkent. Op die manier weet de iPhone dus zeker of jij het daadwerkelijk bent. Dus als je dacht dat mensen met een foto van jou je iPhone kunnen ontgrendelen, dan heb je het mis. Deze techniek heeft Apple doorgetrokken naar Animoji: geanimeerde emoji’s die bewegen aan de hand van jouw gezichtsbewegingen. Animoji’s kun je als bewegende plaatjes versturen via iMessage of als stickers via WhatsApp.

 

Animoji iPhone XS frontcamera

iPhone XS refurbished kopen

Wil jij gebruik maken van Face ID en Animoji? Wil jij de meest gekke bekken trekken met een Emoji-masker op? Koop dan nu de iPhone XS refurbished bij Forza Refurbished! De refurbished iPhone is zeer voordelig geprijsd en bovendien heb je standaard drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Wij dragen met trots het keurmerk Refurbished, omdat wij gebruik maken van erkende software en ervaren technici. Zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld? Morgen in huis!

iphone xs
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?