Prijsverlaging iPhones

1-48 van 80

1-48 of 80

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-48 van 80

1-48 of 80

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Refurbished iPhone kopen


Een refurbished iPhone kopen doe je bij Forza Refurbished. Wanneer je een nieuwe iPhone gaat kopen is deze al snel erg prijzig en daarom niet voor iedereen weggelegd. Dit is natuurlijk zonde en daarom is er nu gelukkig de refurbished markt. Het is niet voor niets dat deze markt de laatste jaren ontzettend sterk is gestegen, en er de komende jaren nog steeds een groei wordt verwacht. Maar wat is dan precies een refurbished iPhone? Wij vertellen je graag meer over de refurbished iPhone, zodat je helemaal op de hoogte bent wanneer je een refurbished iPhone gaat kopen.

Wat is een refurbished iPhone?


Een refurbished iPhone wordt in Nederland ook wel een gereviseerde iPhone genoemd. Het is een goedkope iPhone wanneer je deze vergelijkt met een nieuwe. Een refurbished telefoon van Forza Refurbished is teruggestuurd naar de fabriek wegens mankementen. In de fabriek wordt dit device compleet nagekeken op meer dan 20 punten. De defecte onderdelen worden vervangen. Vervolgens wordt er een gradering aan de iPhone toegekend, variërend van 3 tot 5 sterren waarbij 5 sterren de hoogste gradering is.

Bij Forza Refurbished kan je deze refurbished iPhones kopen via de webshop. Je ontvangt hierbij 24 maanden garantie. Wanneer je een refurbished iPhone koopt wordt deze geleverd inclusief oplader, zodat je deze gelijk kunt opladen en gebruiken. Een refurbished iPhone kopen doe je bij Forza Refurbished. Bespaar veel geld en ben ook nog eens duurzaam bezig met een refurbished iPhone!

Je kunt verschillende iPhone bij Forza Refurbished verkrijgen. Het oudste model dat je bij ons kunt kopen is de iPhone 4S, maar je kunt ook gaan voor de iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 of iPhone 6 Plus. Deze devices zijn in verschillende kleuren, condities en GB’s verkrijgbaar.

Waar op letten bij het kopen van een refurbished iPhone?


Omdat de refurbished markt sterk aan het groeien is, is het niet gek dat er steeds meer aanbieders zijn die refurbished devices aanbieden. Wil je een refurbished iPhone kopen, dan zijn er een aantal belangrijke zaken waar je op moet letten wanneer je een refurbished iPhone gaat kopen.

Let op de aanbieder

Allereerst is het belangrijk dat je de aanbieder checkt waar je de refurbished iPhone wilt gaan kopen. Is deze aanbieder al lang actief? Doet deze veel aan (online) marketing of is deze vrijwel onzichtbaar? Wat zeggen de reviews over deze aanbieder en is de aanbieder goed bereikbaar per e-mail of telefoon? Dit zijn belangrijke punten om mee te nemen in je keuze voor het kopen van een refurbished iPhone.

Garantie op je device

Wil je een refurbished iPhone kopen, dan is het ook belangrijk om te kijken naar de garantie die je op een refurbished telefoon ontvangt. Hoeveel garantie ontvang je bij de aanbieder en wat valt er onder deze garantie?

Levertijd

De levertijd is ook een belangrijk punt waar je op moet letten. Heeft een aanbieder altijd voorraad? Dan is deze vaak een stuk betrouwbaarder dan een webshop die meer dan 7 dagen levertijd heeft. Er is dan een kans dat deze aanbieder dan Chinese rommel verkoopt in plaats van echte Apple iPhones, en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Kortom, een refurbished iPhone kopen is best simpel. Het is alleen erg belangrijk om met bovenstaande punten rekening te houden. Bij Forza Refurbished zit je altijd goed. Naast refurbished iPhones in verschillende types hebben wij ook refurbished MacBooks en iPads in onze webshop. Refurbished hardware koop je bij Forza Refurbished!