iPhone

Jouw refurbished iPhone vind je bij Forza

Wil je Apple-kwaliteit, maar dan voor een veel betere prijs? Dan hebben wij de oplossing voor jou: een iPhone refurbished los toestel! Of je nu op zoek bent naar een ouder toestel zoals de iPhone 7 of liever één van de nieuwste toestellen zoals de iPhone XS in je bezit wilt hebben; bij Forza vind je altijd het toestel dat bij je past. En omdat een refurbished iPhone tot wel 60% voordeliger is dan nieuw, heb je gegarandeerd een aantrekkelijke deal.

Forza Refurbished, een betrouwbaar en duurzaam alternatief

Bij Forza hebben we het refurbishment-proces volledig in eigen beheer. Elke iPhone wordt namelijk grondig gecontroleerd op meer dan 50 technische aspecten door ervaren technici en professionele apparatuur. Indien er een defect onderdeel wordt geconstateerd, wordt deze vervangen voor een nieuw onderdeel. Om eventuele resterende defecten uit te sluiten, wordt de iPhone nogmaals gecontroleerd. Daarna wordt het toestel professioneel gereinigd, verkoop-klaar gemaakt en voor een scherpe prijs verkocht.

Als één van de weinigen beschikt Forza over het Keurmerk Refurbished. Je bent dus altijd verzekerd van een betrouwbaar product. Daarnaast is refurbished ook nog eens enorm duurzaam. Een iPhone gaat namelijk veel langer mee dan een gemiddeld persoon hem gebruikt. Door een gebruikt toestel niet af te schrijven maar professioneel in topconditie terug te brengen, kunnen we de iPhone refurbished aan jou verkopen en zo samen een belangrijke bijdrage leveren aan het milieu. How smart can it be!

Refurbished is een iPhone tot wel 60% voordeliger

Afhankelijk van welk toestel je kiest, ben je met een refurbished iPhone van Forza tientallen tot honderden euro’s voordeliger uit. Dat komt omdat je bij ons niet alleen terecht kunt voor de recente toestellen, maar ook eerder uitgebrachte iPhones kunt kopen. Waar je voorkeur ook naar uit gaat; je kunt altijd profiteren van de kwaliteit en duurzaamheid van Apple voor de beste prijs. Na de technische controle worden onze iPhones op uiterlijk beoordeeld. Ze worden opgedeeld in drie verschillende productcondities.

  • - A-grade is zo goed als nieuw,
  • - B-grade staat voor licht gebruikt en
  • - C-grade betekent zichtbaar gebruikt.

Afhankelijk van de productconditie die je kiest, bespaar je dus al snel tientallen euro’s. Daarnaast kun je ook je huidige iPhone verkopen aan Forza, zodat het voordeel op jouw refurbished iPhone nóg hoger oploopt.

Twee jaar garantie en laadaccessoires bij elke refurbished iPhone

Of je nu hoge eisen aan je toestel stelt of juist minder veeleisend bent; bij Forza vind je altijd de refurbished iPhone die bij je past. Wist je dat je bij elk toestel gratis nieuwe laadaccessoires krijgt? Ook heb je hem de volgende dag al in huis en geven we standaard twee jaar garantie, ook op de batterij. Zo kun je maximaal van je aankoop genieten. Welke iPhone kies jij?