Apple Pencil op iPad 2018 gebruiken

06 September 2021 - read time
Apple Pencil op iPad 2018 gebruiken

Apple Pencil is een handig accessoire. Je gebruikt het om je iPad-scherm mee te bedienen en hier handelingen op uit te voeren. De iPad 2018 is de eerste budgetgerichte iPad die dit accessoire ondersteunt. Dat maakt de tablet breder inzetbaar dan zijn voorgangers, die Apple Pencil niet ondersteunen.


Op iPad 2018 tekenen en schetsen

De iPad 2018 refurbished is een vrij standaard, recht toe recht aan tablet. De kracht zit hem in de eenvoud, maar een échte toevoeging ten opzichte van al zijn voorgangers, is de ondersteuning aan Apple Pencil. Hiermee kun je tekenen en schetsen op het scherm van de iPad 2018. Apple Pencil is een uitgebreid tekeninstrument waarmee je mooie creaties kunt maken. Dat maakt de iPad 2018 ideaal voor de creatieveling en voor vermakelijk tijdverdrijf.

Van tablet naar digitaal notitieblok

Met Apple Pencil maak je van de iPad 2018 een digitaal notitieblok. Je kunt er handgeschreven aantekeningen mee maken in bijvoorbeeld de Notitie-app en Word-bestanden. Ook kun je er teksten mee arceren en (PDF) formulieren digitaal van je handtekening voorzien. Dat maakt de iPad 2018 niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar óók voor studie- en werkgerelateerde taken.

iPad 2018 Apple Pencil 1e generatie

iPad 2018 werkt met Apple Pencil 1

Op dit moment heeft Apple twee generaties van Apple Pencil. De iPad 2018 werkt alléén met de 1e generatie, die óók meteen het voordeligst is. Dit penseel heeft een zilveren ring aan het uiteinde. Het penseel is helemaal rond en heeft op de kop een lightning-connector. Je laadt deze Apple Pencil dus op via de lightning-poort van de iPad 2018.

Apple Pencil koppelen met iPad 2018

  1. Ontgrendel je iPad 2018
  2. Schakel bluetooth in via Instellingen > Bluetooth
  3. Verwijder het dopje aan de bovenkant van het penseel
  4. Stop Apple Pencil in de lightning-poort van je iPad 2018
  5. Kies ‘Koppel’ zodra het pop-up venster verschijnt

iPad 2018 refurbished kopen

Wil je een iPad 2018 kopen en deze optioneel gaan gebruiken met Apple Pencil? Koop hem als refurbished iPad bij Forza, want dat is nét zo goed en vele malen voordeliger dan nieuw! Je aankoop wordt standaard geleverd met 24 maanden garantie en gratis nieuwe laadaccessoires. Zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld? Morgen thuisbezorgd!

ondersteuning ipad 2018
← Vorige Volgende →