iPad Mini 1: de meest betaalbare iPad ooit!

De iPad Mini is met zijn 7.9 inch-beeldscherm de kleinste iPad van Apple. Er bestaan meerdere uitvoeringen binnen de Mini-serie. De iPad Mini, ook wel de iPad Mini 1, is de eerste van deze tablet generatie. Het compacte formaat en lichte gewicht maakt de Mini-serie uitermate geschikt voor mensen die veel onderweg zijn. Het beeldscherm van de iPad is precies groot genoeg om dingen nét even wat beter te kunnen bekijken dan op een iPhone-beeldscherm. Maar ook weer niet zo groot dat het de kijkbeleving aantast.


ipad-mini-prijzen


Welke iPad Mini’s zijn er?

De iPad Mini-serie heeft meerdere varianten. Het begint allemaal bij de iPad Mini 1 (2012). De opvolger van dit model was de iPad Mini 2, dit model heeft als vernieuwing een Retina-beeldscherm. Het daaropvolgende model is de iPad Mini 3, dit model verscheen in 2014 en is het eerste model met Touch ID (vingerafdrukscanner). De iPad Mini 4 is de meest recente Mini-serie in de reeks en beschikt voornamelijk over krachtigere specificaties en een slanker design.

Specificaties iPad Mini

Beeldscherm

7.9 inch IPS LCD-beeldscherm

Beeldscherm resolutie

1024 x 768

Camera voorzijde

1.2 megapixel

Camera achterzijde

5.0 megapixel

Processor

Apple A5 dual-core 1Ghz

Netwerken

Ondersteunt Wifi en 3G

Werkgeheugen

512MB

Opslagruimte

16GB, 32GB en 64GB

Bluetooth

4.0

Kleuren

Zwart en wit

iOS versie

9.3.5.

iPad Mini camera

De iPad Mini heeft een 1.2-megapixel camera aan de voorzijde en een 5.0-megapixel aan de achterzijde van het toestel. Uiteraard kun je met het device foto’s en video’s maken, maar de kwaliteit hiervan is wel minder dan die je gewend bent van een moderne iPhone. Als je dus je favoriete momenten vast wilt leggen op camera, raden we je aan om dit niet te doen met de iPad Mini, maar op een iPhone.

Voor wie is de iPad Mini 1 bedoeld?

De iPad Mini leent zich uitstekend voor mensen die het fijn vinden om altijd een tablet bij de hand te hebben. De iPad Mini 1 is namelijk compact genoeg om mee te nemen in je tas. Zodoende heb je altijd een kleine computer bij de hand. Daarnaast is het toestel ook meer dan geschikt voor alledaags gebruik op school, in huis of op kantoor. Hierbij moet je denken aan surfen op het internet, het lezen van e-books of bijvoorbeeld het bijwerken van je e-mail. Het Apple-device is in ieder geval niet geschikt voor zwaardere toepassingen, zoals Photoshop of 3D-games.

Kan ik een simkaart gebruiken voor in de iPad Mini?

Sommige iPad Mini 1-modellen zijn ook uitgerust met ‘Cellular’. Hierdoor kun je een simkaart toevoegen aan de iPad, waardoor je ook verbinding kunt maken met 3G/4G-netwerken. De iPad Mini 1 is alléén geschikt voor 3G-netwerken, maar uiteraard ook voor Wifi-netwerken. Een iPad Mini met een simkaart is voornamelijk handig voor mensen die veel op locatie werken, waarbij er geen Wifi-netwerk aanwezig is. Voor thuisgebruik heb je dit natuurlijk niet nodig, dan heb je vaak wel toegang tot een Wifi-netwerk.

Refurbished iPad Mini 1

Vanaf nu is de iPad Mini 1 nóg scherper geprijsd bij Forza Refurbished. Je koopt al een refurbished iPad Mini vanaf € 99. Voor vrijwel iedereen wordt een iPad op deze manier bereikbaar!

Voordelen van een refurbished iPad

  • Tot wel 60% goedkoper dan de originele nieuwprijs.
  • Met twee jaar garantie;
  • Op tientallen punten gecontroleerd door ervaren technici;
  • Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd;
  • Keuze uit drie productiecondities (A-grade, B-grade en C-grade);
  • Zeer duurzaam voor het milieu door hergebruik van de iPads.