Wat is Smart Keyboard?

Wat is Smart Keyboard?

Steeds meer iPads kun je gebruiken met een Smart Keyboard. Dit handige accessoire is een toetsenbord en iPad-hoes in één. Je kunt er prettig mee typen en je refurbished iPad wordt meteen goed beschermd. Hoe werkt zo’n Smart Keyboard? En welke iPads ondersteunen dit accessoire?


Wat is het Smart Keyboard precies?

Het Smart Keyboard is een iPad-hoes, met aan de binnenkant een toetsenbord. Dit toetsenbord zit vast verwerkt in de hoes en bevat 64 toetsen. De iPad kun je schuin omhoog tegen het toetsenbord aanzetten. Vervolgens kun je ermee typen. Met dit handige accessoire verander je jouw iPad dus in een laptop, waarmee je op een prettige manier lange tekstuele documenten kunt uitwerken.

Waarom is dat handig?

Het iPad-scherm heeft zelf ook een toetsenbord, alleen neemt deze bijna de helft van het scherm in beslag. Dit gaat ten koste van het overzicht tijdens het typen. Ook is lange tekstuele documenten uitwerken met een touchscreen toetsenbord bijna niet te doen. Dat komt omdat deze toetsen geen goede feedback geven. Dat maakt snel en/of blind typen met twee handen lastig. Het Smart Keyboard lost deze problemen op.

Beeldscherm-toetsenbord iPad

Hoe werkt het Smart Keyboard?

Bepaalde iPads beschikken over een Smart Connector. Dit is een aansluiting die bestaat uit drie bolletjes. Het Smart Keyboard heeft deze aansluiting ook. Zodra beide aansluitingen magnetisch met elkaar verbonden worden, komt er een fysieke koppeling tot stand en kun je beginnen met typen. Je hebt dus geen knoppen, stekkers en moeilijke voorinstellingen nodig. Magnetisch verbinden en aan de slag!

Géén haperingen tijdens het typen

Niets is frustrerender dan een toetsenbord dat hapert of letters niet overneemt die jij typt. Met het Smart Keyboard heb je hier geen last van. De directe verbinding zorgt er namelijk voor dat je géén last hebt van haperingen, iets wat bij een Bluetooth-toetsenbord wél regelmatig gebeurt.

Smart Connector iPad

Géén batterijen nodig

Met het Smart Keyboard zijn batterijen verleden tijd. Dankzij de connectie met de Smart Connector wordt het toetsenbord van stroom voorzien door de iPad zelf. Je hoeft dus geen batterijen te vervangen en ook het toetsenbord apart opladen is niet nodig.

Welke iPads ondersteunen Smart Keyboard?

Alléén iPads met een Smart Connector kun je gebruiken met een Smart Keyboard. Niet elke iPad heeft deze aansluiting. Zo beschikken de iPad Mini-serie en alle 9.7 inch tablets niet over een Smart Connector. Deze iPads zijn te klein en hebben dus geen ruimte voor dit type aansluiting. Nieuwere iPads die ook een groter (beeldscherm) formaat hebben, hebben deze aansluiting wel. Onderstaande iPads hebben een Smart Connector en werken dus samen met een Smart Keyboard:

Smart Keyboard iPad

Het juiste Smart Keyboard kopen

De iPads die je met het Smart Keyboard kunt gebruiken, zijn 10.2-inch, 10.5-inch, 11.0-inch of 12.9-inch groot. Het is dus vanzelfsprekend belangrijk dat je het juiste formaat Smart Keyboard koopt voor jouw iPad. Op de websites waar je dit toetsenbord kunt kopen, wordt meestal vermeld voor welke iPad het geschikt is. Weet je niet zeker welke iPad je hebt? Zó kom je er snel achter.

Refurbished iPad kopen

Overweeg je om een iPad aan te schaffen, met optioneel een Smart Keyboard? Bij Forza kun je terecht voor refurbished iPads. We hebben compacte iPads voor onderweg, iPads voor het hele gezin, iPads voor studie & werk en zélfs iPads voor professioneel gebruik. Allemaal met 2 jaar technische garantie, gratis laadaccessoires en een schrikbarend scherpe prijs. Zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld? Morgen gratis thuisbezorgd.

ondersteuning ipad
← Vorige Volgende →