iPhone 11 kleuren

iPhone 11 kleuren

In 2019 bracht Apple drie iPhones tegelijkertijd uit, waaronder de iPhone 11. Het is de betaalbaarste én kleurrijkste iPhone van de drie. De iPhone 11 kun je namelijk in zes vrolijke kleuren kopen. Maar nu sta je natuurlijk voor het volgende dilemma: je moet een kleur kiezen. Daar helpen we je een handje bij!

Kleuren alléén op de achterkant en zijkant

De kleuren zijn zichtbaar op de achterkant en de randen van de iPhone 11. Welke kleur je ook kiest, In alle gevallen is de voorkant bedekt met beeldscherm, met daaromheen een kleine zwarte schermrand.

Zwart en wit, de populairste iPhone 11 kleuren

iPhone 11 achterkant wit

De populairste iPhone 11 kleuren zijn zwart en wit. De iPhone 11 refurbished zwart en iPhone 11 refurbished wit zijn neutraal en onopvallend. Je kunt er niet de mist mee ingaan als je niet van kleuren houdt en eigenlijk iedereen vindt zwart en wit mooi. Het voordeel is dan ook dat, als je in de toekomst je smartphone wilt verkopen, je er waarschijnlijk gemakkelijk weer vanaf komt. Wel valt een kras op een iPhone met witte achterkant iets meer op dan bij een zwarte achterkant.

Rood, de speciale editiekleur

iPhone 11 achterkant rood

Eén van de iPhone 11 kleuren is rood en dat is de speciale editiekleur van Apple. Een deel van de opbrengst van rode producten schenkt Apple aan The Global Fund. Deze stichting doet onderzoek naar de bestrijding van aids. Met de iPhone 11 refurbished rood haal je dus een toestel in huis waar een bijzonder tintje aan zit. Daarnaast is het een kleur die van alle kanten straalt en populair is onder een grote groep mensen. De rode iPhone werd bij de introductie van de iPhone 7 in 2016 geïntroduceerd en sindsdien hebben veel iPhones deze kleur. De kleur is dus wel succesvol gebleken.

Een gele iPhone 11 achterkant, je moet ervan houden

iPhone 11 achterkant geel

Wij vinden de iPhone 11 refurbished geel, gezien ons logo, één van de mooiste kleuren. Wel is geel een lastig kleurtje, want het is flets en opvallend. Het is maar net een kwestie van smaak. De één vindt het lelijk en de ander niet. De iPhone XR was het eerste toestel die in de gele kleur verscheen en óók bij de iPhone 11 is geel in het kleuren palet opgenomen. Apple zal dit niet zonder reden gedaan hebben.

Paars en groen, nieuwe kleuren voor de iPhone 11

iPhone 11 achterkant paars

Met de introductie van de iPhone 11 werden twee nieuwe kleuren geïntroduceerd: paars en groen. We merken dat de iPhone 11 refurbished paars en iPhone 11 refurbished groen het vooral goed doen bij vrouwen. Beide kleuren zijn zacht en hebben veel weg van een pasteltint. Dat maakt deze iPhone 11 kleuren minder aantrekkelijk onder het mannelijk geslacht. Paars en groen zijn wat uitgesprokener en daarom wat lastiger om tweedehands te verkopen. Je moet maar net iemand treffen die zo’n opvallende iPhone wil hebben. Jij kunt er in ieder geval opvallend mee voor de dag komen.

iPhone 11 refurbished kopen

Bij Forza kun je de refurbished iPhone 11 in alle kleuren kopen. Daarbij kun je kiezen uit verschillende uiterlijke productcondities. Wat je kiest bepaalt uiteindelijk hoeveel gebruikersschade je toestel heeft.  Als je een kras op de achterkant of de behuizing niet erg vindt, kun je eenvoudig extra besparen door voor een lagere gradering te kiezen. Wat je keuze ook wordt, bij elke refurbished iPhone krijg je standaard 2 jaar garantie en gratis laadaccessoires. Oók heb je 14 dagen retourrecht. Als dat ene kleurtje je tóch niet bevalt, kun je de iPhone 11 kosteloos terugsturen en een nieuwe variant bestellen die beter bij je past.

Bekijk iPhone 11 refurbished

iphone 11
← Vorige Volgende →