Alles over iPhone 11: specs en info

De iPhone 11 is hét instapmodel van Apple uit 2019. Dit toestel is vanwege de krachtige specificaties en aantrekkelijke prijs enorm populair. Benieuwd wat de specs van dit toestel zijn en wat de refurbished iPhone 11 je allemaal te bieden heeft? Je komt er hier alles over te weten.

In dit artikel

iPhone 11: budgetvariant van de iPhone XR

De iPhone 11 is uitgebracht in 2019. Het is de opvolger van de iPhone XR uit 2018, wat eveneens een instapmodel iPhone is. De grootste verbeterpunten van de refurbished iPhone 11 ten opzichte van de voorganger zijn:

  • 20 procent sneller dankzij de A13-processor
  • Een dubbele 12-megapixel camera met nieuwe functies
  • Een verbeterde 12-megapixel frontcamera
  • 1 uur langere accuduur
  • Verkrijgbaar in de kleuren Purple en Green

iPhone 11: design

Kleuren iPhone 11

Design

iPhone 11

Lengte 150.9 mm
Breedte 75.7 mm
Dikte 8.3 mm
Gewicht 194 gram
Afwerking achterkant Glas
Afwerking behuizing Aluminium
Beschikbare kleuren Black, White, Blue, Yellow, Purple, Green

De refurbished iPhone 11 is een middelgroot toestel. Het toestel ligt door zijn afgeronde hoeken, dun vormgegeven behuizing en iets zwaardere gewicht prettig en stevig in de hand. Het toestel beschikt over een achterkant van glas en de zijkanten zijn afgewerkt met aluminium. De zes vrolijke kleuren maken dit toestel populair. De iPhone 11 kun je refurbished namelijk kopen in de kleuren Black, White, Yellow en Red. Daarnaast heeft Apple twee nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd: Purple en Green.

iPhone 11: beeldscherm

Beeldscherm

iPhone 11

Type Liquid Retina LCD
Diagonaal in inch 6.1 inch
Diagonaal in cm 15.25 cm
Resolutie 1792 X 828 pixels
Pixels per inch 326
Extra functies True Tone, Haptic Touch

De refurbished iPhone 11 beschikt over een beeldschermdiagonaal van 6.1 inch (15.25 cm). Het is een LCD-beeldscherm, maar niet zomaar één! Apple heeft haar Liquid Retina Display voor dit toestel gebruikt. Liquid Retina is de marketingterm van Apple om de kwaliteit aan te duiden. Het staat voor de hoogste kwaliteit LCD die Apple gebruikt. Dit type beeldscherm reageert sneller op aanrakingen, heeft een hogere verversingssnelheid én mooiere kleurcontrasten dan een standaard LCD-beeldscherm. Het zorgt dan ook voor een heel soepele gebruikservaring en mooie kleurweergave.

De resolutie van het beeldscherm bedraagt 828 x 1792 pixels en per inch zijn 326 pixels aanwezig. Hierdoor kun je het kleinste detail goed zien. Verder beschikt het beeldscherm over de functie True Tone. Hierbij kleurt het beeldscherm met je omgeving mee, zodat je, waar je ook bent, altijd alles even duidelijk ziet. Tot slot beschikt het beeldscherm over de handige functie Haptic Touch. Door een knop of app langer ingedrukt te houden komen handige snelle functies tevoorschijn. Hierdoor krijg je een bepaalde taak in minder handelingen gedaan.

iPhone 11: snelheid

A13-chip iPhone 11

Snelheid

iPhone 11

Processor A13 bionic
Aantal kernen 6
Werkgeheugen 4GB

De A13 Bionic chip die de iPhone 11 aanstuurt is 20% sneller dan de A12-chip van de iPhone XS en iPhone XR. De processor van de iPhone 11 bestaat uit 2 hoofdkernen die de zware taken verwerken en 4 kleinere kernen die de lichte- en achtergrondtaken overnemen. In combinatie met 4GB werkgeheugen kun je de refurbished iPhone 11 razendsnel gebruiken en is het toestel tegen de zwaarste taken opgewassen. De batterij zal daarbij niet onnodig belast worden en zo verbruik je dus nooit meer dan nodig is. De hele dag razendsnel gamen, Augmented Reality ontdekken en series streamen? Geen enkel probleem!

iPhone 11: batterij

Batterij

iPhone 11

Capaciteit 3110 mAh
Accuduur 22 uur
Accuduur internetten via wifi 13 uur
Accuduur internetten via 4G 11 uur
Laadtijd van 0% naar 100% 3 uur en 45 minuten
Procent vol na 30 minuten 17%
Standaard oplader 5 Watt
Geschikt voor draadloos laden ✔️
Geschikt voor snelladen ✔️

De batterij van de refurbished iPhone 11 heeft één van de grootste capaciteiten: 3110 mAh. In combinatie met de energiezuinige A13-chip heeft de iPhone 11 dan ook een lekker lange accuduur, al is dat wel afhankelijk van hoe intensief je het toestel gebruikt. De iPhone 11 wordt nieuw én refurbished geleverd met een 5W-oplader. Deze laadt het toestel in 3 uur en 45 minuten weer volledig op. Dat is zeker in deze tijd een erg lange laadtijd. Gelukkig kun je ook een 18W-snellader gebruiken én kun je het toestel draadloos opladen. Beide accessoires moet je wel zelf los kopen.

iPhone 11: frontcamera

Frontcamera

iPhone 11

Resolutie 12 megapixel
Videoresolutie 4KD
Belangrijkste functies Portretmodus, Slofie

Op cameragebied gooit de refurbished iPhone 11 hoge ogen! Als eerste toestel van Apple beschikt de iPhone 11 over een 12 megapixel frontcamera. Hiermee kun je portretfoto’s en selfies van bijna studiokwaliteit maken. Ook videobellen doe je in hele hoge kwaliteit, want voor het eerst kan een iPhone met de frontcamera filmen in 4K, wat vier keer beter is dan Full HD! Een nieuwe leuke functie bij de frontcamera is de Slofie. Hierbij maak je een video van jezelf met een vertragingseffect (slo-mo en selfie).

iPhone 11: camera

Camera iPhone 11

Camera

iPhone 11

Resolutie 2x 12 megapixel
Soort camera Groothoek en Ultragroothoek
Videoresolutie 4K
Belangrijkste functies Nachtmodus, QuickTake, Ultragroothoek

Waar alle instap iPhones over een enkele camera beschikken, heeft de refurbished iPhone 11 een dubbele 12 megapixel camera. Het gaat hier om een groothoek- en een ultragroothoek camera. Met laatst genoemde leg je vier keer meer van de omgeving vast. Ideaal voor het fotograferen van gebouwen, landschappen en actiemomenten. Ook nieuw bij de iPhone 11 camera is de Nachtmodus. Deze optie verschijnt automatisch in beeld als je iPhone merkt dat je in het donker een foto probeert te maken. De camera vangt meer licht op door de sluitertijd langer te maken, waardoor je ook in het donker uitstekende foto’s maakt.

iPhone 11: waterbestendigheid

Waterbestendigheid

iPhone 11

Classificatie IP68
Waterdicht ✔️
Waterbestendig ✔️

Als eerste budget-iPhone heeft de iPhone 11 een IP68-classificatie en is dus waterdicht. In theorie zou je met dit toestel gedurende 30 minuten kunnen zwemmen tot een diepte van 2 meter, al raden wij altijd aan om contact met vloeistoffen te vermijden. De refurbished iPhone 11 is opengemaakt voor een grondige controle en professionele reiniging. Hierdoor kan de waterdichtheid niet meer worden gegarandeerd en valt dergelijke schade buiten onze garantie. Ook Apple vergoedt schade die is ontstaan door vloeistoffen niet. Oppassen dus!

iPhone 11: ontgrendelen

Ontgrendelen

iPhone 11

Face ID ✔️
Touch ID

De iPhone 11 refurbished ontgrendel je door simpelweg naar het toestel te kijken. In de zwarte inkeping aan de voorkant van het toestel (notch) zitten sensoren die je gezicht op meer dan 1.000 punten scannen en herkennen. Face ID is dan ook de veiligste vorm van toestelontgrendeling tot nu toe. Face ID gebruik je ook om aankopen in de App Store te verifiëren en snel toegang te krijgen tot apps waar een wachtwoord voor nodig is (zoals de bankieren-app). Wachtwoorden invoeren is dus niet meer nodig.

iPhone 11: iOS-ondersteuning

iOS-ondersteuning

iPhone 11

iOS-versie iOS 14 (actueel)
Te updaten tot iOS 18 (2024)

Apple ondersteunt iPhones gemiddeld 5 jaar, werd geïntroduceerd met iOS 13 en is inmiddels te updaten naar iOS 14. Verwacht wordt dat de iPhone 11 tot en met iOS 18 (die waarschijnlijk in 2024 uitkomt) wordt bijgewerkt. De specs van de refurbished iPhone 11 zijn alleen zó goed, dat het aannemelijk is dat Apple er nog een jaartje software-ondersteuning achteraan plakt. Voor wie lang met zijn/haar iPhone wil doen, is de iPhone 11 dan ook veruit de beste keuze.

iPhone 11 refurbished kopen

Wil je de iPhone 11 kopen? De razendsnelle processor, grote batterij, zeer goede camera’s én een hele lange software-ondersteuning maken de iPhone 11 een erg interessant toestel. Met de iPhone 11 investeer je écht in de toekomst van jouw smartphone-gebruik. Ondanks dat de iPhone 11 een instapmodel-iPhone is, is de aanschafprijs nog altijd hoog. Forza biedt met de refurbished iPhone 11 een betrouwbaar én betaalbaar alternatief. Met de keuze uit verschillende uiterlijke productcondities en de mogelijkheid om je oude iPhone aan ons te verkopen, kan het voordeel zelfs oplopen tot 60%! Vandaag besteld = morgen in huis mét gratis laadaccessoires én 2 jaar garantie, óók op de batterij.

Bekijk refurbished iPhone 11

Alternatief voor de iPhone 11

Zoek je een instapmodel iPhone (budget-gericht) maar is de refurbished iPhone 11 nét te duur voor je? Hét alternatief is de refurbished XR, het voorgaande model van de iPhone 11.