Vibrante variaties: De kleuren van de iPhone 12 Mini

17 Mei 2023 - 3 min. read time
Vibrante variaties: De kleuren van de iPhone 12 Mini

De refurbished iPhone 12 Mini is met zijn compacte formaat, strakke design en krachtige processor erg in smaak. Dit toestel is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Dus, ga jij voor de opvallende blauwe kleur of houd je het neutraal door voor zwart of wit te kiezen? Hoe dan ook, wij helpen je met deze keuze! 


Dit zijn de iPhone 12 Mini kleuren 

 De iPhone 12 Mini is verkrijgbaar in de volgende kleuren: 

  • Zwart 
  • Wit 
  • Blauw 
  • Rood  
  • Groen 
  • Paars  

 iPhone 12 Mini kleuren

Welke eyecatcher past bij jou? Vind hieronder jouw iPhone 12 Mini kleur

De refurbished iPhone 12 Mini is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren, waardoor het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Want switchen van toestel doe je natuurlijk niet zomaar even. Wij helpen je bij het kiezen van jouw iPhone 12 Mini! 

 

  • iPhone 12 Mini zwart: 

Houd jij ervan om je telefoon aan je kleding te matchen en houd je het zo veel mogelijk neutraal? Dan is de iPhone 12 Mini in het zwart voor jou een verstandige keuze. Zwart is namelijk makkelijk te matchen bij je kleding en door neutraal te gaan, speel je het dus safe! 

 

  • iPhone 12 Mini wit: 

Met de witte iPhone 12 Mini hoef jij je geen zorgen te maken om viezigheid, want afdrukken van zoals vette vingers zie je minder snel op aan de achterkant van deze iPhone 12 Mini. Verder heeft de witte kleur een stijlvolle en Minimalistische uitstraling, perfect voor een nette en strakke uitstraling! 

 

  • iPhone 12 Mini blauw: 

Ben jij op zoek naar een levendige en opvallende touch in jouw leven? Dan is de BLAUWE iPhone 12 Mini perfect voor jou! 

 

  • iPhone 12 Mini PRODUCT RED: 

PRODUCT RED van de iPhone 12 Mini is niet alleen stijlvol en chic, maar het heeft ook een groot hart. Met elke aankoop van een Product Red iPhone 12 Mini draag je bij aan de wereldwijde strijd tegen AIDS, en help je om levensreddende medicijnen en ondersteuning te bieden aan mensen die het, het hardst nodig hebben. 

 

  • iPhone 12 Mini groen: 

Kleurrijk, verfrissend, maar toch rustgevend? Kies dan voor de iPhone 12 Mini. Dit toestel is perfect voor wanneer je op zoek bent naar een kleurrijke touch, maar toch niet te veel wilt opvallen.

  

  • iPhone 12 Mini paars: 

Een half jaar na de lancering van de iPhone 12 Mini, kwam Apple met een nieuwe kleur, namelijk lila-paars. Deze iPhone 12 Mini geeft voor iedere liefhebber de lentekriebels en is daarom perfect voor wanneer je op zoek bent naar net dat extra kleurtje die je doet denken aan een wandeling door een prachtig veld vol met tulpen.   

Keuzestress? 

Kijk je er toch tegenop om een keuze te maken tussen de kleuren van deze refurbished iPhones? Geen zorgen. Want voor welke kleur je ook kiest, deze is altijd met een telefoonhoesje te redden. De voorkant van de iPhone 12 Mini is namelijk bij iedere kleur dezelfde. Dus mocht je spijt krijgen van je gekozen kleur, dan kun je dit altijd voor een groot deel maskeren.  

iPhone 12 Mini blauwRefurbished iPhone 12 Mini kopen 

Nog geen iPhone 12 Mini aangeschaft? Dan raden wij aan om in ieder geval een veilige kleur te kiezen, zoals zwart of wit of neem nog rustig een kijkje in ons assortiment, daar vind je de verschillende refurbished iPhone 12 Mini’s verdeeld over drie gradaties.  

Op werk- en zondagen vóór 22:30 uur bestelt? Dan ontvang je de volgende dag jouw refurbished iPhone 12 Mini waar je zorgeloos mee aan de slag kunt. Jouw compacte en betaalbare Apple device wordt thuisbezorgd met 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en gratis nieuwe laadaccessoires.  

kleuren keuzehulp
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?