iPhone 12 Mini refurbished kopen? We geven je 6 redenen waarom!

30 Oktober 2021 - read time
iPhone 12 Mini refurbished kopen? We geven je 6 redenen waarom!

Geïnteresseerd in de iPhone 12 mini refurbished? Redenen om dit toestel te kopen zijn het compacte formaat, de premium uitrusting en natuurlijk de schrikbarend scherpe prijs. We vertellen je er meer over.


1. Eerste Mini-iPhone sinds jaren

Ken je de iPhone SE uit 2016 nog? Dit toestel had een platte voor- en achterkant, hoekige randen en was vooral lekker compact. Sinds toen kon je alleen nog maar grotere, minder handzame iPhones kopen. In 2020 veranderde dat met de komst van de iPhone 12 Mini refurbished. Sinds jaren is er eindelijk weer een iPhone die je eenvoudig volledig met één duim bedient en gemakkelijk in de broekzak past.

iPhone 12 Mini refurbished compact formaat

2. Groot OLED-scherm

Wie denkt dat je met het kopen van de iPhone 12 Mini refurbished inlevert op beeldschermformaat heeft het mis. Dit toestel heeft namelijk een vrij groot scherm van 5.4-inch. Ter vergelijking: de iPhone 8 Plus is véél groter, terwijl het scherm met 5.5-inch nagenoeg even groot is. Bij de iPhone 12 Mini refurbished is de hele voorkant met scherm benut. Zo heb je tóch genoeg bedieningsruimte en overzicht. Het scherm is gemaakt van OLED en het is voor het eerst dat Apple de voordeligste iPhone uit een serie hiervan voorziet. Normaal gesproken hebben dit soort instapmodellen een LCD-scherm.

3. Sterk scherm met de hoogste pixeldichtheid

De iPhone 12 Mini refurbished heeft een zogeheten Ceramic Shield-scherm. Aan het glasraster van het scherm zijn nanokeramische kristallen toegevoegd. Dat levert een sterk geheel op dat tot 4x valbestendiger is. De iPhone 12 Mini refurbished heeft daarnaast de hoogste pixeldichtheid van alle iPhones die in 2020 en daarvoor zijn uitgebracht: 476 pixels per inch. Zelfs bij de grotere iPhone 12 refurbished en de luxere iPhone 12 Pro (Max) valt deze ppi lager uit. Wat zie jij hiervan terug? De scherpste weergave van de kleinste details en lettertjes.

iPhone 12 Mini MagSafe

4. Magsafe, een sterk stukje magnetische techniek

Bij de iPhone 12 Mini refurbished heeft Apple ook meteen MagSafe geïntroduceerd. Dit is een techniek waarmee je accessoires magnetisch met het toestel verbindt. De draadloze oplader zit hierdoor altijd op de juiste plek en dat bevordert de laadsnelheid enorm. Omdat hoesjes ook over deze techniek beschikken, kun je het hoesje tijdens het draadloos laden gewoon laten zitten. Er zijn zelfs wallets met MagSafe, waardoor je niet meer bang hoeft te zijn dat je pasjes verliest. Dergelijke accessoires dien je wel los te kopen.

5. iPhone 12 Mini kopen vanwege 5G

Wie met oog op de toekomst een iPhone wil kopen, zit met de iPhone 12 Mini refurbished goed. Dit is namelijk de eerste iPhone die het 5G-netwerk ondersteunt. 5G wordt langzaam uitgerold en zal in 2022 aanzienlijk sneller en stabieler zijn dan 4G. De iPhone 12 Mini refurbished is zelfs de kleinste 5G-smartphone uit 2020!

iPhone 12 Mini 5G

6. Betaalbare prijs, zelfde kwaliteit

Voor Apple-begrippen heeft de iPhone 12 Mini een Mini-prijs. Voor deze premium iPhone betaal je op moment van schrijven €709. Dat is nog altijd een hoop geld. Gelukkig kun je met de iPhone 12 Mini refurbished van Forza een betrouwbaar en betaalbaar alternatief kopen. Het toestel is op tientallen punten gecontroleerd, bevat het Keurmerk Refurbished-label en wordt geleverd met 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Kwaliteit gegarandeerd dus.

iPhone 12 Mini refurbished kopen

Ben je nét zo enthousiast over de iPhone 12 Mini als wij en wil je hem graag bij Forza kopen als refurbished iPhone? Bestel zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur, dan kun je er morgen mee aan de slag!

keuzehulp iphone 12 mini
← Vorige Volgende →