iPhone 12 Mini: compact formaat, maar uitstekend in kwaliteit

17 Mei 2023 - 3 min. read time
iPhone 12 Mini: compact formaat, maar uitstekend in kwaliteit

Het is al vrij duidelijk dat de iPhone 12 Mini refurbished beschikt over een compact formaat die onder andere door de rechte randen van de behuizing makkelijk te gebruiken is. Maar... er zit nog veel meer achter het scherm van deze refurbished iPhone. Lees snel verder…      


OLED-scherm, true tone, HDR-display, veel voor weinig

OLED-scherm: dé speciale techniek waarbij kleuren er nóg levendiger uitzien en waarbij zwart ook echt als zwart wordt weergegeven wat een totale must is voor iedere smartphone, waaronder deze refurbished iPhone 12 Mini. Ook beschikt deze iPhone 12 Mini refurbished over TrueTone wat ervoor zorgt dat de kleuren op jouw beeldscherm automatisch aangepast worden aan de omgeving.  

iPhone 12 Mini schermRefurbished iPhone 12 Mini schermgrootte 

Hoe ‘groot’ is deze iPhone 12 Mini refurbished eigenlijk? Diagonaal is deze iPhone 12 Mini refurbished 5,4 inch met een resolutie van 2340 x 1080 pixels. Een compact formaat, in vergelijking met de gehele iPhone 12 serie. Deze bestaat uit de iPhone 12 en 12 Pro met een 6,1 inch scherm en de iPhone 12 Pro Max met een 6,7 inch scherm.    

iPhone 12 Mini witRefurbished iPhone 12 Mini kopen

En? Al zeker van je keuze? De iPhone 12 Mini refurbished biedt naast zijn mooie prijs uitstekende prestaties om je vingers bij af te likken. Wist jij trouwens dat de refurbished iPhone 12 Mini bij Forza nu nóg voordeliger geprijsd is, terwijl je ook nog eens een bijdrage levert aan het milieu?  

Van duur naar duurzaam 

Door te kiezen voor een van onze refurbished iPhones in plaats van een gloednieuwe, help je namelijk om de vraag naar nieuwe smartphones en daarmee de productie van nieuwe toestellen te verminderen. Dit vermindert op zijn beurt de belasting op de grondstoffen en energie die nodig zijn om nieuwe telefoons te produceren.  

Topprestaties

Bovendien worden veel gebruikte smartphones gereviseerd en opgeknapt om weer als nieuw te functioneren, waardoor ze nog steeds topprestaties leveren, maar tegen een lagere prijs dan een nieuw model. Met de iPhone 12 Mini refurbished heb jij een compacte telefoon in de hand die van A tot Z gecontroleerd en gereinigd is. Daarnaast zijn onderdelen vervangen waar nodig. Dit verfijnde proces heeft ervoor gezorgd dat wij met trots over het Keurmerk Refurbished beschikken.  

Vandaag besteld, morgen in huis 

Ontdek de mini krachtpatser vandaag nog en profiteer bij Forza van drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en gratis laadaccessoires! Bestel vóór 22:30 uur en ontvang de iPhone 12 Mini morgen al thuis. Wil je meer weten? Lees onze andere blogs over de refurbished iPhone 12 Mini of bestel nu en ervaar het zelf!

true tone screen size oled keurmerk refurbished
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?