iPhone SE 2020 batterij komt goed de dag door

21 Mei 2022 - read time
iPhone SE 2020 batterij komt goed de dag door

De refurbished iPhone SE 2020 is een compacte iPhone met een compacte batterij. Maar betekent compactheid ook direct mindere batterijprestaties dan de grotere iPhones? Daar gaan we in dit artikel achter komen!


iPhone SE 2020 batterij in het kort

  • 1821 mAh
  • 13 uur schermtijd
  • 40 uur luistertijd
  • Qi draadloos opladen

Wat is de iPhone SE 2020 batterijduur?

De iPhone SE 2020 accu bedraagt 1821 mAh. Dit klinkt misschien als weinig, maar dat is lang genoeg om de dag mee door te komen. Want hoewel de accu klein is, is het toestel dat ook. Hierdoor hoeft er ook geen extreem grote accu in. En omdat de iPhone SE 2020 over een LCD-scherm met een lager pixeldichtheid beschikt, gaat de batterij ook wat langer mee.

iPhone SE 2020 batterij van binnen

Hoe lang bedraagt de iPhone SE 2020 batterijduur?

De schermtijd van de iPhone SE 2020 batterij bedraagt ongeveer 13 uur. Dit betekent dat je ongeveer 13 uur video kan afspelen en tot 8 uur kan streamen. Audio afspelen kan een stukje langer, namelijk tot 40 uur. Tot slot laad je je iPhone SE 2020 batterij zo weer op, want met een snellader van 20 W of meer is de iPhone SE 2020 binnen 30 minuten tot wel 50% opgeladen. Bij Forza leveren we echter geen snellader mee in de doos, maar een reguliere.

De iPhone SE 2020 batterij draadloos opladen, kan dat?

Ja! Je kan de iPhone SE 2020 draadloos opladen. De techniek die Apple hiervoor gebruikt is Qi. Dit is geen nieuwe techniek, want het werd al langer gebruikt bij bijvoorbeeld elektrische tandenborstels.

Hoe bespaar je batterij op de iPhone SE 2020?

Er zijn altijd momenten dat je wat zuiniger aan wilt doen met de iPhone SE 2020 batterij. Gelukkig hebben we een paar tips voor je hoe je kan besparen:

  1. Zet de energiebesparingsmodus aan
  2. Zet automatisch verversen uit
  3. Zet automatische locatievoorzieningen uit

Door het inschakelen van de energiebesparingsmodus, stopt je iPhone met het geven van onnodige pushmeldingen en dempt het de helderheid van je scherm sneller. Door automatisch verversen in je Instellingen uit te schakelen, stopt je iPhone met het updaten van achtergrond apps, waardoor ook daar weer batterij wordt bespaard. Tot slot zorgt het uitzetten van automatische locatievoorzieningen ervoor dat je iPhone stopt met het constant ophalen van je actuele locatie.

iPhone SE 2020 batterij in energiebesparingsmodus

Refurbished iPhone SE 2020 kopen

Behoefte aan een voordelige iPhone? Dan ben je met de iPhone SE 2020 op het juiste adres. Als je deze ook nog eens refurbished koopt, ben je nóg voordeliger uit. Bij Forza worden alle iPhones van A tot Z gecontroleerd door ervaren technici en professionele software. Dankzij de geleverde kwaliteit beschikken wij met trots over het keurmerk Refurbished. Als je op werkdagen en zondag vóór 22:30 uur besteld, heb je je iPhone SE 2020 refurbished de volgende dag al in huis!

iphone se 2020 batterij
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?