iPhone X, eerste iPhone met 6-core processor

iPhone X, eerste iPhone met 6-core processor

In 2017 bestond Apple 10 jaar en dat werd groots gevierd met de introductie van de iPhone X. Voor dit toestel zijn de beste materialen en technieken gebruikt en ook is het toestel van een enorm snelle processor voorzien. Voor het eerst bestaat deze processor uit zes cores, waardoor berekeningen en aansturingen snel en efficiënt worden gedaan. Het gaat om de A11 Bionic-chip en dit is er zo goed aan.


Slimme architectuur van de iPhone X processor

De processor van de iPhone X refurbished bestaat uit zes kernen. De processorkernen verdelen het werk dat binnenstroomt als jij je telefoon gebruikt over twee krachtige kernen en vier efficiëntiekernen. Een nieuwe prestatiecontroller is in staat om de zes kernen gelijktijdig te benutten. Deze slimme architectuur maakt de iPhone X een stuk sneller en energiezuiniger dan voorgaande iPhones.

Tot 70% hogere prestaties

De twee krachtige kernen van de A11 Bionic-chip zouden 25% sneller zijn dan zijn voorganger. De efficiëntiekernen zouden zelfs 70% sneller zijn. Dat leidt tot hogere prestaties en meer mogelijkheden om te multitasken.

Face ID iPhone X

iPhone X processor met Neural Engine

De processor van de iPhone X is voor het eerst krachtig genoeg voor Neural Engine. Dit is een kunstmatige intelligentiesoftware die in real-time tot 600 miljard bewerkingen per seconde kan verwerken. Het is de drijvende kracht achter bijvoorbeeld de Face ID beveiligingsfunctie en Animoji. Neural Engine bestaat al langer, maar voorheen werden die berekeningen in de cloud gedaan en dus moest je verbonden zijn met internet om ermee te werken. Dankzij de A11 Bionic-chip van de iPhone X kan deze zelflerende software geheel op het mobiele device zelf worden gedraaid.

8MB cachegeheugen

Cachegeheugen bestaat uit alle gegevens die je smartphone opgeslagen heeft zodat het snel beschikbaar is. Zo kunnen afbeeldingen, teksten en video's van websites bijvoorbeeld snel geladen worden en kun je een website sneller gebruiken. De iPhone X processor beschikt voor het eerst over 8MB cachegeheugen om informatie tijdelijk op te slaan en dit is vrij veel. Ook dit komt de snelheid van de iPhone X weer ten goede.

iPhone X refurbished

De iPhone X is van een krachtige A11 Bionic processor voorzien, zodat jij hem razendsnel kunt gebruiken. Of je nu Augmented Reality ervaart op het prachtige OLED-scherm, het geweldige dubbele camerasysteem gebruikt of ontgrendelt met Face ID; de iPhone X is nog altijd een supersnel device in gebruik. Via Forza haal je de iPhone X voordelig refurbished is huis. Een refurbished iPhone is het betaalbare en betrouwbare alternatief voor nieuw. Vandaag vóór 22:30 uur besteld? Morgen in huis met gratis laadaccessoires en 2 jaar garantie.

Bekijk iPhone X refurbished

iphone x iphone
← Vorige Volgende →