Zoek je een iPhone onder de € 200? Je vindt hem bij Forza Refurbished!

19 Maart 2018 - 5 min read time
Zoek je een iPhone onder de € 200? Je vindt hem bij Forza Refurbished!

Bij Forza Refurbished zijn we van mening dat het kopen van een iPhone geen honderden euro’s hoeft te kosten. Ons assortiment bestaat onder meer uit verschillende zeer voordelige iPhones, welke al verkrijgbaar zijn voor prijzen minder dan € 200. In dit artikel hebben we een aantal populaire én financieel voordelige iPhones voor je op een rij gezet. Door te kiezen voor een refurbished iPhone kun je flink wat geld besparen.

1. iPhone 5C - v.a. € 134,95

De iPhone 5C is al enkele jaren verkrijgbaar, maar is nog steeds een populair toestel. Slechts weinig mensen weten dat 5C staat voor ‘Five Colours’. Zo is het device verkrijgbaar in de 5 kleuren: wit, blauw, roze, groen en geel.

Daarnaast staat de iPhone 5C ook bekend om zijn geweldige prijs-kwaliteitverhouding. De iPhone 5C is uitgerust met een aantal specificaties, welke nog steeds erg gewaardeerd worden. Het toestel beschikt namelijk over een 8 megapixel-camera welke video’s maakt met 1080p en 30FPS (Frames Per Second), Wifi- en 4G-netwerk ondersteuning en is leverbaar in de versies met 8GB, 16GB en 32GB aan werkgeheugen.

Een refurbished iPhone 5C is bij Forza Refurbished extra voordelig en al verkrijgbaar vanaf € 134,95. Daarnaast ontvang je ook nog eens 36 maanden garantie (sinds 1 juni 2023) op je aankoop.

2. iPhone 4S - v.a. € 149,95

Ook de iPhone 4S is al een aantal jaar geleden uitgebracht. Dit is echter niet te merken aan de prestaties en het moderne, strakke uiterlijk van de iPhone 4S. Het toestel is onder andere uitgerust met een 1.0 GHz A5 Dual-Core processor en een 8 megapixel-camera waardoor hij geschikt is om video’s in Full-HD (1080p) op te nemen.

Daarnaast is een refurbished iPhone 4S leverbaar in de variaties met 8GB, 16GB, 32GB en 64GB waardoor je altijd voldoende ruimte hebt voor je foto’s, video’s, applicaties en meer. Bij Forza Refurbished is de iPhone 4S al verkrijgbaar vanaf € 149,95. Bij ons ontvang je ook nog eens standaard drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) op je scherp geprijsde aankoop. De iPhone 4S is beperkt voorradig.

3. iPhone 5 - v.a. € 194,95

De iPhone 5 beschikt over een prachtig 4 inch Retina-scherm waardoor foto’s, video’s en apps volledig tot hun recht komen. Het design van de iPhone 5 is vrij compact waardoor hij gemakkelijk in je broekzak past, daarnaast is het design ook nog eens zeer stijlvol.

De voordelige iPhone 5 is uitgerust met een 8 megapixel Full-HD camera en een krachtige A6 Dual-Core processor met een klokfrequentie van 1,3 GHz. Een refurbished iPhone 5 is leverbaar in de varianten 16GB, 32GB en 64GB aan werkgeheugen.

Ben je op zoek naar een iPhone 5 onder de € 200? Dan heb je geluk, want bij Forza Refurbished is deze populaire iPhone extra voordelig geprijsd en al verkrijgbaar vanaf € 194,95. Daarnaast ontvang je ook nog eens 36 maanden garantie (sinds 1 juni 2023) op je aankoop.

Tot slot

Ben je bereid om toch iets meer uit te geven aan een refurbished iPhone? Ook dan ben je bij Forza Refurbished aan het juiste adres. Dankzij het uitgebreide assortiment vind je altijd een device dat bij je past. Dankzij de scherpe prijzen van onze refurbished producten betaal je nooit teveel! Neem een kijkje in de webshop voor het uitgebreide assortiment iPhones.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?