iPhone 12 refurbished kopen? We geven je 6 redenen waarom!

iPhone 12 refurbished kopen? We geven je 6 redenen waarom!

Overweeg je om de iPhone 12 refurbished te kopen? Dat is een goede keuze, want dit instapmodel is premium uitgerust, in vele opzichten vernieuwend en tóch lekker betaalbaar. Waarom dat zo is, lees je hier.


1. Eerste instapmodel met een OLED-scherm

Met de iPhone 12 Pro en Pro Max boven zich, is de iPhone 12 refurbished het instapmodel van de iPhone 12-serie. Normaal gesproken onderscheidt Apple de Pro-modellen van het instapmodel met premium materialen. Dit keer heeft Apple iets unieks gedaan. Voor het eerst is de relatief voordelige iPhone 12 van een OLED-scherm voorzien. Dat levert, in tegenstelling tot LCD, mooiere kleuren, diepere zwarttinten en meer details op.

2. Een vier keer betere valbescherming

De iPhone 12 refurbished heeft een plat design met hoekige randen en een scherm dat bijna naadloos op de rand is afgewerkt. Aan het schermraster zijn nanokeramische kristallen toegevoegd, een materiaal dat super sterk is. Ceramic Shield wordt dit door Apple genoemd. Dit sterke scherm, in combinatie met het platte design, maakt de iPhone 12 vergeleken met zijn voorganger tot 4x valbestendiger.

iPhone 12 MagSafe draadloos opladen

3. Niet snel leeg, wel snel vol

De iPhone 12 refurbished draait op A14 Bionic, een chip die niet alleen super snel, maar óók enorm energiezuinig is. Dat merk je terug in een batterijduur waarmee je de dag eenvoudig doorkomt. Tóch een lege batterij? Nieuw bij de iPhone 12 refurbished is MagSafe, of terwijl: draadloos opladen via een magnetische verbinding. De lader zit hierdoor altijd op de juiste plek en dat bevordert het laadproces. Tot 50% draadloos opladen duurt maar 1 uur. Je kunt de iPhone 12 refurbished ook snelladen via de lightning-kabel. Beide accessoires moet je wel los kopen. Bij de iPhone 12 refurbished van Forza krijg je gratis nieuwe standaard laadaccessoires van 5 Watt.

4. Nachtmodus op elke camera

De iPhone 12 refurbished is de eerste iPhone waarop je Nachtmodus met elke camera kunt gebruiken. Of je nu normale foto’s, ultragroothoekfoto’s of selfies maakt: ook in situaties met weinig licht maak je schitterend beeldmateriaal. Cameraliefhebbers kunnen dus met een gerust hart de iPhone 12 refurbished kopen, maar ook als je wat minder goed met techniek overweg kunt zit je met de iPhone 12 goed. Met één simpele druk op de knop en zonder moeilijke voorinstellingen maak je fantastische foto´s en video´s.

5. iPhone 12 kopen vanwege 5G

Wie met oog op de toekomst een aankoop wil doen zit met de iPhone 12 refurbished goed. Dit is namelijk de eerste iPhone die het 5G-netwerk ondersteunt. 5G wordt langzaam uitgerold en zal in 2022 aanzienlijk sneller en stabieler zijn dan 4G.

iPhone 12 5G

6. Betaalbare prijs, zelfde kwaliteit

De iPhone 12 is voordelig als je het toestel vergelijkt met de duurdere iPhone 12 Pro en Pro Max. Voordelig is wel relatief, want je betaalt er nog altijd €809 voor. Refurbished kun je de iPhone 12 wél voor een betaalbare prijs in huis halen, zónder dat dit ten koste gaat van de hoge kwaliteit. De iPhone 12 refurbished is namelijk op 50 technische punten gecontroleerd door software, apparatuur en technici. Dat maakt het device honderd procent technisch functioneel.

iPhone 12 refurbished kopen

Ben je enthousiast geworden over de iPhone 12 en wil je hem vanwege de aantrekkelijke prijs graag als refurbished iPhone kopen? Indien je zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur bestelt, wordt je aankoop morgen al thuisbezorgd mét 2 jaar garantie en gratis nieuwe laadaccessoires.

keuzehulp iphone 12
← Vorige Volgende →