iPhone SE 2020 refurbished kopen? We geven je 5 redenen waarom!

iPhone SE 2020 refurbished kopen? We geven je 5 redenen waarom!

Smartphones worden steeds groter en zijn tegenwoordig zó veelzijdig uitgerust, dat het voor sommigen teveel van het goede is. Zoek je een snelle iPhone zonder onnodige poespas? Eén die je wél gemakkelijk kunt bedienen en opbergen in de broekzak? Dan is de iPhone SE 2020 refurbished een echte aanrader om te kopen.


1. Eenvoudige en vertrouwde vormgeving

De iPhone SE 2020 refurbished is qua uiterlijk een kopie van de iPhone 8. Het toestel heeft een standaard 4.7-inch scherm, met daaronder een ronde thuisknop. Achterop vind je één camera. De toestelranden zijn van aluminium en zijn rond afgewerkt, waardoor je de iPhone SE 2020 prettig vasthoudt. Dit kenmerkende uiterlijk gebruikte Apple tussen 2015 en 2017 voor alle iPhones. Het valt nog altijd bij een grote groep mensen in de smaak en dus zag het bedrijf genoeg redenen om weer een iPhone zo te ontwerpen. En met succes, want veel mensen kopen de iPhone SE 2020 refurbished hierdoor graag.

2. De beste single camera op een iPhone

Wie denkt dat je twee, drie of meer camera’s nodig hebt voor het maken van mooi beeldmateriaal heeft het mis. De iPhone SE 2020 refurbished heeft de beste camera van alle single camera iPhones. Populaire camerafuncties als portretfoto’s en 4K video’s zijn voor dit toestel geen enkel probleem. Daarnaast zorgen een goede camerasoftware en een krachtige chip ervoor dat elke foto en video er perfect uitziet. Het mooie hiervan is, dat jij niets hoeft te doen, behalve één keer op de cameraknop drukken. Geen lastige voorinstellingen. De kracht zit hem juist in de eenvoud. Voor goed beeldmateriaal zonder gedoe kun je de iPhone SE 2020 dus met een gerust hart kopen.

iPhone SE 2020 camera

3. De kracht van de iPhone 11

Smartphonegebruikers worden steeds veeleisender. Daarnaast worden apps en Apple’s besturingssysteem iOS steeds groter. Gelukkig heeft de iPhone SE 2020 refurbished hier geen problemen mee. Dit compacte toestel levert namelijk grote prestaties omdat hij op dezelfde krachtige chip draait als de iPhone 11! Grote games spelen, series streamen, augmented reality-apps gebruiken en andere dergelijke zware taken zijn hierdoor geen probleem.

4. Thuisknop

Veel nieuwe iPhones hebben een voorkant-vullend beeldscherm. Dat betekent dat de thuisknop ontbreekt, waardoor je veel veegbewegingen moet gebruiken. Wil of kun je daar niet aan wennen, dan is het aan te raden om een iPhone mét thuisknop te kopen. Zo kun je op de iPhone SE 2020 refurbished eenvoudig terugkeren naar je beginscherm door een fysieke knop in te drukken. Ook kun je deze thuisknop gebruiken om functies te activeren, zoals siri-spraakbesturing of aankopen doen met behulp van de Touch ID vingerafdrukscanner.

iPhone SE 2020 refurbished kopen

5. Betaalbare prijs

Eén van de redenen om de iPhone SE 2020 refurbished te kopen, is natuurlijk vanwege de betaalbare prijs. Het toestel is met oog voor budget gemaakt en is vergeleken met veel andere iPhones spotgoedkoop. Refurbished ben je nóg voordeliger uit, terwijl dit niet van de hoge kwaliteit ten koste gaat. Veel iPhone voor weinig geld dus.

iPhone SE 2020 refurbished kopen

Word je nét zo enthousiast over de iPhone SE 2020 als wij en wil je hem graag bij ons als refurbished iPhone kopen? Je kunt er morgen al mee aan de slag indien je zondag t/m vrijdag voor 22:30 uur bestelt. Je refurbished-aankoop wordt thuisbezorgd met 2 jaar garantie en gratis nieuwe oplader.

keuzehulp iphone se 2020
← Vorige Volgende →