iPhone of iPad verkopen? Dat doe je aan Forza Refurbished!

14 Juli 2020 - 5 min read time
iPhone of iPad verkopen? Dat doe je aan Forza Refurbished!

Laatste update: 28-04-2022

Als je jouw oude iPhone wilt inruilen, kun je er verschillende kanten mee op. Zo is je device geld waard bij onder andere Apple, Mediamarkt en telecomproviders. Dat is lekker meegenomen als je nog een iPhone in de keukenla hebt liggen waar je niets meer mee doet. In dit artikel lees je alle voordelen over het verkopen van je iPhone of iPad aan Forza Refurbished


Waarom verkopen aan Forza?

Je oude iPhone of iPad verkopen levert geld op als je het aan ons verkoopt. Vervolgens kunnen wij jouw oude device als professioneel refurbished toestel verkopen of bepaalde onderdelen hergebruiken. Zo voorkomen we samen dat devices onnodig op de vuilnisbelt belanden en dat is goed voor het behoud van ons milieu. Win-win-win dus!

  • Het inleveren van een iPhone én iPad is beide mogelijk;
  • Volledig risicovrij. Alle gegevens worden met een datawipe gewist;
  • Je oude device krijgt een tweede leven als refurbished toestel;
  • Verstuur gratis je oude iPhone of iPad naar ons;
  • Ontvang een realistisch en aantrekkelijk prijsvoorstel;

stappenplan verkopen aan Forza

Binnen 7 dagen geld op je bankrekening

Bij Forza kun je jouw oude iPhone én iPad inruilen voor geld. Je kunt hier lezen hoe dat precies in zijn werk gaat. Het voordeel van inruilen voor geld is dat je niet aan een tegoed vast zit. Je kunt dus rustig bekijken waar en aan welk device jij je ontvangen geld gaat uitgeven. De inruilwaarde bij Forza is aantrekkelijk te noemen als je dit vergelijkt met andere partijen. Ook oudere devices als de iPhone SE, iPhone 6S en iPhone 7 zijn bij Forza meer waard. Je wint dus eenvoudig een paar tientjes extra. Mooi meegenomen.

Waarom kiezen voor een refurbished iPhone of iPad?

De hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van Apple kent ook een hoge prijs. Waar de prijzen steeds hoger worden, blijven grote innovaties uit. Steeds meer mensen vinden het daarom niet meer waard om meer dan €1.000 te betalen voor een Apple-device. Een refurbished iPhone of iPad is hét betrouwbare en betaalbare alternatief voor nieuw. Het is technisch van topniveau, tot 60% voordeliger én goed voor het milieu. Alle Apple-devices worden onder hoge kwaliteitseisen gecontroleerd, gerepareerd, gereinigd en onder het Keurmerk Refurbished verkocht. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbaar product dat de kwaliteit van nieuw evenaart. Mede hierdoor is refurbished een verstandige keuze.

Refurbished iPhone of iPad kopen

Bij Forza kan iedereen terecht voor het kopen van een geschikte refurbished iPhone en iPad. Met drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023), gratis nieuwe laadaccessoires én een scherpe prijs vind je bij ons gegarandeerd een goede deal. Weet je niet precies welke iPhone het beste bij jou past? Op onze iPhone kopen-pagina geven we je advies. Ook het kiezen van de juiste tablet kan een lastige opgave zijn. We helpen je dan ook graag verder op onze iPad kopen-pagina.

apple
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?