iPad 2019

Refurbished iPad 2019 kopen

De refurbished iPad 2019 heeft een 10.2 inch beeldscherm, ondersteunt accessoires als Apple Pencil en Smart Keyboard en draait standaard op het nieuwste besturingssysteem. Dit maakt deze tablet, samen met een snel 3GB werkgeheugen, ideaal voor school-, werk- en thuisgebruik. De iPad 2019 refurbished is een gewone, eenvoudige tablet die zijn werk uitstekend doet.

De iPad 2019 is een goede basistablet

De refurbished iPad 2019 is sinds kort verkrijgbaar bij Forza. De iPad 2019 is alweer de zevende generatie en het meest recente model van de basis-tabletreeks van Apple. Deze tablet heeft een bijzonder goede prijs-kwaliteitverhouding, want in het toestel is niet de allernieuwste hardware gebruikt, waardoor de prijs voordelig is. Wel heeft Apple er alles ingestopt om de tablet jarenlang intensief te kunnen gebruiken. Dit maakt de iPad 2019 refurbished perfect voor scholieren en gebruikers die een goede, voordelige tablet willen kopen. Bij Forza is deze tablet nóg voordeliger, omdat je hem refurbished koopt. Hij is in onderstaande kleuren bij ons verkrijgbaar:

10.2 inch beeldscherm; een aangenaam formaat

De refurbished iPad 2019 beschikt als eerste tablet van Apple over een 10.2 inch (25.5 cm) beeldscherm. Dit is nét iets groter dan de gebruikelijke 9.7 inch en de tablet is nu groot genoeg voor een Smart Connector. Hierdoor kun je een Smart Keyboard aansluiten. Omdat de tablet óók Apple Pencil ondersteunt, kun je op de iPad 2019 refurbished nét zo aangenaam werken als op een laptop.

A10 processor, 3GB werkgeheugen

De iPad 2019 refurbished beschikt over een A10 processor. Deze is niet nieuw, maar zeker snel genoeg om alledaagse basistaken probleemloos te kunnen uitvoeren. Zo zijn tekstbestanden bewerken, internetten, e-mailen, agendabeheer en multitasking geen enkel probleem. Dankzij 3GB werkgeheugen zijn de laadtijden van de uit te voeren taak kort, waardoor je een prettige en snelle gebruikservaring hebt. Ook wordt de refurbished iPad 2019 ondersteund door iPadOS, het nieuwe besturingssysteem van Apple. Je kunt dus van de meest recente functies gebruikmaken.

De iPad 2019; altijd een variant die bij je past

Bij Forza kun je de refurbished iPad 2019 in verschillende varianten kopen. Je kunt niet alleen kiezen uit verschillende kleuren, maar ook opslagcapaciteiten. 32GB is geschikt voor de gebruiker die bestanden en media voornamelijk opslaat in de cloud. Sla je liever veel bestanden lokaal op? Met 128GB hoef jij je geen zorgen te maken over ruimtegebrek. De iPad 2019 is daarnaast verkrijgbaar als Wifi Only- en als Wifi + 4G variant. Als je vaak onderweg bent, raden wij de Wifi + 4G variant aan. Je stopt dan eenvoudig een simkaart in de tablet, zodat je de iPad 2019 refurbished overal met het internet kunt verbinden. Wifi Only is de juiste keuze als je het gebruik beperkt tot werk, school en thuis waar een wifi-netwerk voorhanden is.

De refurbished iPad 2019 kopen is een stuk voordeliger

De iPad 2019 is refurbished nét zo goed als nieuw, maar dan een stuk voordeliger. Dat komt omdat wij de iPad 2019 voor een scherpe prijs aanbieden en jij verschillende productcondities kunt kopen, die worden bepaald op basis van de uiterlijke staat. Ook kun je jouw oude iPhone of iPad inruilen, zodat je nóg voordeliger uit bent. Ben je dus op zoek naar een goede iPad voor basisgebruik voor een laag bedrag? De refurbished iPad 2019 is de tablet die bij je past.

Twee jaar garantie op de refurbished iPad 2019

Elke refurbished iPad 2019 wordt grondig gecontroleerd, gerepareerd en gereinigd, waardoor jij verzekerd bent van een betrouwbare aankoop. Mocht je onverhoopt tóch een technisch mankement hebben, dan wordt dit binnen enkele dagen kosteloos door ons gerepareerd. Je hebt namelijk twee jaar garantie, óók op de batterij. Daarnaast krijg je gratis laadaccessoires. Je kunt dus direct met je iPad 2019 refurbished aan de slag en hier maximaal van genieten.