Welke iPad hoes heb ik nodig?

Welke iPad hoes heb ik nodig?

Een iPad refurbished wordt veel gebruikt en verplaatst. Daarom is het handig om deze te beschermen tegen krassen, vallen en deuken. In dit artikel lichten we een aantal iPad hoezen toe en vertellen we jou welke iPad hoes het beste bij jou past.


iPad hoes van Apple, behoorlijk geprijsd

De iPad hoes van Apple is er in verschillende soorten. Apple kent een heel scala aan bescherming voor de krachtige tablet. Zo is er de Smart Cover, het Smart Keyboard Folio en het Magic Keyboard. Alle drie zijn het hele sterke beschermhoezen, maar ze hebben ook ieder hun unieke kenmerken. We lichten de verschillen toe en benoemen de prijzen.

Smart Cover

De Smart Cover van Apple is een echte iPad hoes met minimale bescherming. Althans, dat hangt ervan af welke iPad je koopt. Voor iPads uit de basis-serie, de Mini-serie en de eerste generatie iPad Pro biedt de Smart Cover minimale bescherming. Dit komt omdat bij deze modellen slechts het beeldscherm van de iPad beschermd is tegen krassen en deuken. De achterkant is volledig onbeschermd en kaal. Voor een bedrag van 39,99,- euro mag je meer bescherming verwachten. Bij de iPad Pro 2018 en de zesde generatie iPad Mini bedekt deze iPad hoes daarentegen wél de achterkant. Apple noemt dit type iPad hoes ‘Smart Folio’.

Smart Cover iPad hoes

Smart Keyboard

Het grote voordeel van het Smart Keyboard is het ingebouwde toetsenbord in de iPad hoes. Hiermee bescherm je dus niet alleen je iPad tegen krassen en deuken, maar kan je er ook verslagen mee typen. Een groot voordeel van het gekoppelde fysieke toetsenbord is dat het vingerafdrukken bespaart op je iPad-scherm. Een ander voordeel van het Smart Keyboard is dat het automatisch oplaadt wanneer het gekoppeld is aan je iPad. Dit komt door de Smart Connector die op de iPad aanwezig is. De Smart Connector maakt elektriciteit-uitwisseling tussen de iPad en het Smart Keyboard mogelijk. Het Smart Keyboard kost ongeveer 199,- euro.

Smart Keyboard iPad hoes

Magic Keyboard

Het Magic Keyboard heeft eigenlijk alles wat het Smart Keyboard te bieden heeft, maar dan nét een beetje beter. Het grote verschil is dat de iPad bij het Magic Keyboard op ‘magische’ wijze zweeft boven het toetsenbord (pun intended). Dit zorgt er ook voor dat deze iPad hoes zwaarder weegt dan het Smart Keyboard en de Smart Cover. Verder bezit het Magic Keyboard een ingebouwde trackpad. Dit is handig voor die extra verfijning tijdens het bewerken van video- of Excelbestanden, maar naar onze mening geen must-have. Ook heeft het Magic Keyboard toetsenbordverlichting en een extra USB-C-poort. Dit maakt typen in het donker makkelijker en dankzij de extra poort kan je iPad zowel opladen als een externe harde schijf koppelen. Het Magic Keyboard kost daarentegen wel 339,- euro. Voor dat geld kan je bij Forza ook een refurbished iPad of iPad Mini kopen. Bovendien werkt het Magic Keyboard alleen op de iPad Pro 2018.

Magic Keyboard iPad hoes

Een goedkope iPad hoes van Forza

Een iPad hoes van Apple is behoorlijk geprijsd. Voor de duurste iPad hoes, het Magic Keyboard, betaal je al gauw honderden euro’s. Bij Forza hebben we ook hoezen voor de iPad in ons assortiment. Het voordeel van deze hoezen is dat ze universeel zijn en dus geschikt voor iedere iPad die een grootte heeft tussen de 9.7 en 11 inch. Dit is onder andere de ideale iPad Air 2 hoes en iPad 2020 hoes. Een andere iPad hoes in ons assortiment is de iPad Bumber. Ook deze is universeel. Met de iPad hoes van Forza bespaar je dus honderden euro’s.

iPad hoes van Forza

Conclusie

De Smart Cover van Apple is een stijlvolle beschermhoes, maar biedt voor de meeste iPads enkel bescherming voor het beeldscherm. Ben jij op zoek naar een iPad hoes die zowel een fysiek toetsenbord als bescherming biedt? Dan zijn het Smart Keyboard en het Magic Keyboard serieuze opties. Desondanks zijn de prijzen van deze twee iPad hoezen behoorlijk hoog. Wil je niet te hoofdprijs betalen voor een iPad hoes? Dan adviseren we je om een hoes van een andere partij aan te schaffen. Ook in ons assortiment bieden we goedkope iPad hoezen aan.

Refurbished iPad kopen?

Dit is hét moment om een refurbished iPad te kopen. Bij Forza is de refurbished iPad schrikbarend scherp geprijsd. Onze iPads zijn op tientallen punten gecontroleerd door professionele software en ervaren technici. Hierdoor dragen wij met trots het keurmerk Refurbished. Bovendien bieden we standaard twee jaar garantie. Heb je nog vragen over onze refurbished iPads? Neem dan gerust contact met ons op. Op zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur besteld = morgen in huis.

 

ipad
← Vorige Volgende →