iPhone 12 release date: wanneer is dit toestel uitgekomen?

25 September 2022 - read time
iPhone 12 release date: wanneer is dit toestel uitgekomen?

De iPhone 12 is gepresenteerd op 13 oktober 2020, samen met de iPhone 12 Mini, de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max. De pre-order van de iPhone 12 en iPhone 12 Pro ging in op 16 oktober 2020 en het toestel was in Nederland vanaf 23 oktober 2020 verkrijgbaar. Het zijn de eerste toestellen sinds 2016 die weer over een ‘hoekig’ design beschikken. Het laatste toestel met een soort gelijk design was de iPhone SE uit 2016. Welke toestellen zijn er nog meer uitgekomen met de iPhone 12?


Gespreid uitgebracht dankzij corona

2020 was het jaar dat de wereld kennismaakte met het coronavirus. Toen in maart bijna de hele wereld in lockdown ging, was Apple al druk bezig met het creëren van de iPhone 12-serie, om deze vervolgens in het najaar te presenteren en te lanceren. Hoewel het nooit officieel is bevestigd, hebben de coronamaatregelen wereldwijd ertoe geleid dat Apple niet op volle toeren heeft kunnen produceren en daarom prioriteiten moest stellen. Hierdoor werden eerst de iPhone 12 en iPhone 12 Pro in de verkoop gezet en volgden de iPhone 12 Mini en iPhone 12 Pro Max pas in november.

iPhone 12 release date Nederland

iPhone 12 release date en andere toestellen

Zoals gezegd is de iPhone 12 gepresenteerd op dinsdag 13 oktober 2020. Tijdens de presentatie noemde Apple een aantal interessante nieuwe functionaliteiten die de iPhone 12-serie met zich meebracht. Zo heeft de hele iPhone 12-serie 5G-ondersteuning, beschikken ze over MagSafe én zijn ze allemaal nóg beter beschermd dankzij het Ceramic Shield. Naast de andere iPhone 12-modellen zijn er die dag ook andere producten van Apple gepresenteerd. Zo heeft Apple de HomePod Mini geïntroduceerd, die vervolgens pas in november dat jaar verkrijgbaar was.

Refurbished iPhone kopen

Ben jij op zoek naar een betaalbare iPhone? Dan zou een refurbished iPhone zomaar een ideale keuze voor jou kunnen zijn. Alle toestellen zijn bij Forza Refurbished van A tot Z gecontroleerd en gereinigd. Waar nodig zijn er ook onderdelen vervangen. Dankzij dit nauwkeurige proces beschikken we met trots over het keurmerk Refurbished. Hierdoor ben je verzekerd van de beste kwaliteit refurbished iPhones op de markt. Bestel een refurbished iPhone 12 op zon- en werkdagen vóór 22:30 uur en je hebt hem de volgende dag al in huis.

iphone 12
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?