iPhone XR refurbished kopen? We geven je 6 redenen waarom!

14 December 2021 - read time
iPhone XR refurbished kopen? We geven je 6 redenen waarom!

De iPhone XR is uitgebracht in 2018. Het is de budgetvriendelijke variant van de iPhone XS, die zich wat snelheid betreft kan meten met de absolute top. Dit toestel was de populairste smartphone van 2019. Gewoon goede materialen, een aantrekkelijke prijs en zes vrolijke kleuren zijn de succesformule van de populaire iPhone XR. Je kunt hem bij Forza als refurbished iPhone kopen. Zo haal je voor een laag bedrag een fantastische smartphone in huis.


1. Altijd een kleur die bij je past

De refurbished iPhone XR wordt ook wel iPhone 10 Regenboog genoemd. Dat is niet voor niets, want je kunt dit toestel kopen in zes vrolijke kleuren. Het is de kleurrijkste iPhone sinds 2014. Naast de basiskleuren Zwart, Wit en Rood kun je kiezen uit de regenboogkleuren Koraal, Blauw en Geel. Je kunt de iPhone XR refurbished dus altijd kopen in de kleur die jij mooi vindt.

iPhone XR refurbished kopen verschillende kleuren

2. LCD-scherm van 6.1-inch groot

De iPhone XR refurbished is de eerste iPhone met een voorkant-vullend LCD-scherm. Door te kiezen voor LCD blijft de prijs betaalbaar. Door de bijna randloze afwerking voldoet het uiterlijk van de iPhone XR tóch aan die van een hedendaagse smartphone. De iPhone XR refurbished is daarnaast de eerste iPhone met een 6.1-inch beeldscherm, wat 15,25 cm in de diagonaal bedraagt. Kijk je veel naar video’s op mobiel of houd je van veel bedieningsruimte en overzicht op het scherm? Dan is de iPhone XR refurbished een aanrader om te kopen.

3. Draadloos oplaadbaar

Net als de dure iPhones heeft ook de iPhone XR refurbished een achterkant van glas. Dat zorgt voor een stijlvolle uitstraling en maakt tevens draadloos opladen mogelijk.

4. Eenvoudig goede camera

Geen meerdere camera’s en moeilijke uitgebreide instellingen, maar gewoon één camera waarmee je goed beeldmateriaal maakt. De kracht van de iPhone XR-camera zit hem in de eenvoud. Met één druk op de knop maak je 12-megapixel foto’s en 4K video’s. Zelfs Portretfoto’s maken is mogelijk. Normaal zijn hier twee camera’s voor nodig, maar de camerasoftware van de iPhone XR refurbished is zó goed dat je deze veel gebruikte functie gewoon tot je beschikking hebt. Nóg een reden om die populaire iPhone XR refurbished te kopen.

iPhone XR camera

5. De kracht van de iPhone XS

De dure iPhone XS is een snelheidsduivel. Dankzij de A12-chip kun je veel apps snel tegelijkertijd gebruiken, soepel mobiele games spelen en je favoriete series zonder problemen streamen. De goedkopere iPhone XR refurbished heeft dezelfde snelheid en kan taken die wij anno nu met onze smartphone doen probleemloos aan. Ondanks dat de iPhone XR refurbished uit 2018 komt en dus al iets ouder is, kun je hem vanwege zijn snelheid gerust kopen.

6. Betaalbare prijs, refurbished nóg goedkoper

De iPhone XR is met oog voor budget gemaakt. Door een enkele camera, aluminium randen en een LCD-scherm te gebruiken zijn productiekosten bespaard. Als refurbished iPhone kun je de iPhone XR nóg voordeliger kopen, zonder dat dit van de hoge kwaliteit ten koste gaat. Bij Forza wordt elke iPhone grondig gereinigd en op 50+ technische punten gecontroleerd. In combinatie met het Keurmerk Refurbished en 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023) ben je zeker van een betrouwbare aankoop die technisch even goed functioneert als nieuw.

iPhone XR refurbished kopen

Door de iPhone XR refurbished te kopen bespaar je een hoop geld en haal je tóch een veelzijdige, eigentijdse smartphone in huis. Bestel je zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur? Dan kun je morgen al met je aanwinst aan de slag. Het toestel wordt thuisbezorgd met gratis nieuwe laadaccessoires.

keuzehulp iphone xr
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?