Alles over iPhone 11 Pro: specs en info

In 2019 bracht Apple drie iPhones tegelijkertijd uit. De iPhone 11 Pro is er daar één van. Het is het dure toptoestel uit de serie. De iPhone 11 Pro barst namelijk van de goede specificaties. Je leest er hier alles over.

iPhone 11 Pro, krachtige opvolger van de iPhone XS

De iPhone 11 Pro refurbished is de dure variant van de iPhone 11 en de krachtige opvolger van de iPhone XS uit 2018, wat destijds óók een duur toptoestel was. Dit zijn de grote verbeterpunten van de iPhone 11 Pro ten opzichte van de iPhone XS:

  • Een extra camera met nieuwe functies
  • Een verbeterde frontcamera
  • 20% snellere prestaties
  • Zo’n 3 uur langere accuduur
  • Driedimensionaal geluid dankzij Dolby Atmos
  • Een nieuwe premium kleur: Midnight Green

Lees complete vergelijking

Een premium en stevig design

Refurbished iPhone 11 Pro kleuren

Bij de iPhone 11 Pro straalt het premium er vanaf. Het toestel beschikt over een band van gepolijst roestvrijstaal en een achterzijde van matglas. Dit glas is sterker dan bij alle voorgaande iPhones. De iPhone 11 Pro is beschikbaar in vier schitterende kleuren, waaronder het nieuwe Midnight Green. Daarnaast is het toestel te koop in de bekende Apple-kleuren Space Grey, Zilver en Goud. Het formaat is met 144.0 mm lang, 71.4 mm breed en 8.1 mm dik middelgroot, en ligt dus prettig in de hand.

OLED-scherm met hoge helderheid

Net als alle high-end toestellen van Apple beschikt óók de iPhone 11 Pro over een OLED-beeldscherm. Het bedraagt 5.8-inch (14.50 cm in de diagonaal), is strak afgewerkt op de rand en heeft een hoge resolutie van 2436 X 1125 pixels. Bij de iPhone 11 Pro bedraagt de helderheid voor het eerst 800 nits. Hierdoor kun je het scherm feller zetten dan bij voorgaande iPhones. Hierdoor worden kleuren kleurrijker en kun je alles duidelijker zien als bijvoorbeeld fel zonlicht op het scherm schijnt. Let er wel op dat dit meer vergt van je batterij.

iPhone 11 Pro, 40% zuiniger, 3 uur langere accuduur

Batterij

iPhone 11 Pro

Capaciteit 3110 mAh
Accuduur internetten via wifi 12 uur en 30 minuten
Accuduur internetten via 4G 10 uur en 45 minuten
Laadtijd van 0% naar 100% 1 uur en 45 minuten
Procent vol na 30 minuten 55%
 

Over de batterijduur gesproken, die is bij normaal gebruik zo’n 3 uur langer dan bij de iPhone XS. De batterijduur is bij de iPhone 11 Pro flink verbeterd en dat komt grotendeels door de A13-chip van Apple. Deze is verder geoptimaliseerd, waardoor hij zijn werk efficiënter doet. Je komt met de iPhone 11 Pro moeiteloos de dag door bij normaal gebruik. Daarnaast is de batterij via snel- en draadloos laden weer snel vol.

Groothoeklens, Ultragroothoeklens, Telelens

Refurbished iPhone 11 Pro camera

De iPhone 11 Pro beschikt voor het eerst over een pro-camerasysteem met maar liefst drie 12-megapixel camera’s achterop. Met de groothoeklens maak je onder andere normale foto’s, Portretfoto’s én Nachtfoto’s (nieuwe functie). Met de ultragroothoeklens maak je foto’s met een gezichtsveld tot 120 graden. Zo leg je complete gebouwen en grote groepen mensen probleemloos vast. De telelens is bedoeld voor inzoomen zonder verlies van kwaliteit. De iPhone 11 (Pro) beschikt voor het eerst over een 12-megapixel frontcamera die in 4K-kwaliteit kan filmen. Ook vanaf de voorkant maak je perfect beeldmateriaal. Het camerasysteem heeft een flinke upgrade gehad en dat brengt leuke extra camerafuncties met zich mee.

Bekijk iPhone camerafuncties

Nieuwe kijkervaring dankzij Dolby Atmos

De hele iPhone 11-serie, dus óók de iPhone 11 Pro, beschikt voor het eerst over Dolby Atmos. Dit is driedimensionaal geluid wat zorgt voor een ruimtelijk effect. Zo kun je een soortgelijk geluid ervaren als in de bioscoop. Als je naar series, films of YouTube video’s kijkt, heb je in combinatie met het OLED-scherm een ongelofelijk mooie kijkervaring.

iPhone 11 Pro refurbished kopen

De iPhone 11 Pro is het toptoestel van Apple, dat zó goed is dat er voor het eerst de pro-benaming aan is meegegeven. Het OLED-scherm, de krachtige en energiezuinige processor, het driedubbele camerasysteem en het fraaie premium uiterlijk zijn dé redenen om voor de iPhone 11 Pro te kiezen. Via Forza haal je dit toestel refurbished in huis en is de iPhone 11 Pro wél betaalbaar. Een refurbished iPhone is technisch even goed, maar dan een stuk voordeliger dan nieuw. Daarnaast krijg je er twee jaar garantie en gratis laadaccessoires bij. Waarom zou je nog meer betalen dan nodig is?

Bekijk iPhone 11 Pro refurbished