Alle iPhones

iPhone XR 128GB Geel

Face ID, groot scherm, 1 camera

iPhone XR 128GB Geel

Face ID, groot scherm, 1 camera

Kleur

Blauw
Koraal
Rood
Zwart
Wit
Geel

Geheugen

De opslagcapaciteit bepaalt hoeveel apps, foto’s, muziek en bestanden je op jouw device kunt bewaren. Bij iPhones en iPads is de opslagcapaciteit niet uitbreidbaar. Het is dus belangrijk om na te gaan hoeveel opslag je denkt nodig te hebben. Houd hierbij ook rekening met de (6GB) ruimte die het besturingssysteem zal innemen.


16GB - Klein

Voor minimaal gebruik is 16GB opslag goed geschikt. Het besturingssysteem en standaard geïnstalleerde apps nemen veel opslagruimte in beslag. Voor eigen apps en bestanden is weinig ruimte over. Als je vooral belt en internet gebruikt, is 16GB opslag geschikt voor jou.

32GB - Basis

Voor basisgebruik is 32GB opslag goed geschikt, zéker als je het geen probleem vindt om regelmatig je device wat op te schonen. Met 32GB opslag heb je meer ruimte voor bijvoorbeeld je social media-apps en spelletjes. Ook voor een aantal foto’s is ruimte.

64GB - Gemiddeld

Met apps die steeds groter worden en gebruikers die steeds veeleisender worden, is 64GB opslag geen overbodige luxe. Voor gemiddeld gebruik is het dan ook goed geschikt. Je hebt dan genoeg ruimte voor je apps, media en spelletjes. Verder kun je zelfs een aantal series op je toestel bewaren.

128GB - Groot

Met 128GB opslag is je opslag groot. Het is geschikt voor de grootgebruiker die eens in de zoveel tijd bereid is een grote schoonmaak te doen. Zie je door de apps je achtergrond niet meer? Maak je veel foto’s en video’s? Dan is 128GB opslag geschikt voor jou.

256GB - Zeer groot

Staat je mediabibliotheek vol met muziek, films en series? Speel je grote mobiele spellen en maak je dagelijks foto’s en video’s? 256GB is de ideale opslagcapaciteit voor de grootgebruiker die zich geen zorgen wil maken over ruimtegebrek en geen trek heeft in het vrijmaken van opslagruimte.

Hoeveel GB heb ik nodig?
64gb
128gb

Productconditie

Wat betekent dit?
Zichtbaar gebruikt
€ 399
Licht gebruikt
Meest gekozen
€ 424
Zo goed als nieuw
€ 449

De beste keuze voor jou

Refurbished iPhone XR 128GB Geel
iPhone XR 128GB Geel
Zichtbaar gebruikt
€ 399
Direct uit voorraad leverbaar
Refurbished iPhone XR 128GB Geel
iPhone XR 128GB Geel
Licht gebruikt
€ 424
Direct uit voorraad leverbaar
Refurbished iPhone XR 128GB Geel
iPhone XR 128GB Geel
Zo goed als nieuw
€ 449
Direct uit voorraad leverbaar
iPhone XR 128GB Geel

Condities

Onze producten zijn technisch altijd 100% in orde, maar jij bepaalt zelf de uiterlijke staat. Op de pagina "Productcondities" vind je meer informatie en foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


Zo goed als nieuw

Devices met een zo goed als nieuw productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruikersspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht zo goed als nieuw.

Licht gebruikt

Een refurbished device dat licht gebruikt is, heeft meerdere lichte gebruikerssporen. Dit kunnen gebruikerssporen op de behuizing en op het beeldscherm zijn, maar ook een niet te verwijderen afdruk van een gebruikte beschermhoes valt hier onder.

iPhone Only: een gratis beschermhoes en screenprotector t.w.v. €20 wordt automatisch aan het verzendpakket toegevoegd.

Zichtbaar gebruikt

Op het toestel zijn meerdere gebruikssporen aanwezig. Dit kan variëren van een diepere kras (bijna nooit op het beeldscherm) tot deukjes op de behuizing.

iPhone Only: een gratis beschermhoes en screenprotector t.w.v. €20 wordt automatisch aan het verzendpakket toegevoegd.

  • ideal
  • mastercard
  • iban
  • postnl
  • thuiswinkel waarborg

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. €5,30 thuiskopieheffing

Over de iPhone XR 128GB Geel

iPhone XR 128GB Geel
Jouw nieuwe
iPhone XR 128GB Geel
Oplader
Oplader
Lightning kabel
Lightning kabel
Simkaart pin
Simkaart pin

Refurbished iPhone XR 128GB Geel

De iPhone XR 128GB Geel is één van de iPhones die Apple in 2018 aan het assortiment toevoegde. Hij is een stuk goedkoper dan de duurdere iPhone XS, doet zodoende op bepaalde gebieden concessies, maar heeft alles in zich wat een gemiddelde smartphonegebruiker nodig heeft. Een 6.1-inch beeldscherm, Face ID-ontgrendeling, draadloos opladen, 128GB opslag en een goede enkele camera. De iPhone XR refurbished heeft het allemaal. Ook aan snelheid is bij dit toestel geen gebrek.

Camera iPhone XR

Mooie foto’s en video’s maken is niet alleen voorbehouden aan iPhones met twee of meer camera’s. De iPhone XR 128GB maakt met zijn enkele camera mooi beeldmateriaal. Te denken aan portretfoto’s met vijf effecten, 4K video’s en 12-MP standaard foto’s. De enkele camera heeft veel functies en instellingen die de duurdere varianten ook hebben.

Snelle A12-chip

Alle 2018 iPhones heeft Apple van de A12-chip voorzien. Ook de iPhone XR 128GB Geel maakt hier gebruik van. Multitasken, gamen en augmented reality ervaren gaan supervloeiend. En omdat de chip efficiënt is, komt de batterij gemakkelijk de dag door.

Eerste iPhone met 6.1-inch scherm

De iPhone XR Geel heeft voor het eerst een scherm van 6.1-inch groot, wat 15.25 cm in de diagonaal bedraagt. Het is geen OLED-, maar een LCD-scherm. Het is zo strak mogelijk op de rand afgewerkt, zodat het voldoet aan het hedendaagse smartphone design. Op de iPhone XR 128GB kun je uitstekend naar video’s kijken, kleine details aflezen en in alle ruimte je handelingen verrichten. En dat allemaal door het lekker grote formaat scherm.

iPhone XR Geel met 128GB opslag

De refurbished iPhone XR Geel is in twee opslagcapaciteiten verkrijgbaar. 128GB is de grootste opslagcapaciteit en biedt veel ruimte voor foto’s, video’s, muziek en gedownloade apps. Als je een grootgebruiker bent en je smartphone niet regelmatig wilt opschonen, is 128GB aangeraden om te kopen.

Kies de gradatie die bij je past

Bij Forza is elke refurbished iPhone 100% technisch functioneel. Dat komt omdat we elk device op meer dan 50 punten controleren met software, apparatuur en technici. Bij elk device heb je de keuze uit de uiterlijke productcondities zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt. Hiermee bepaal je zelf de uiterlijke staat van jouw refurbished iPhone XR 128GB Geel.

iPhone XR 128GB Geel kopen

Is de iPhone XR Geel met 128GB opslag het toestel dat je zoekt? Je kunt er morgen al mee aan de slag indien je zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur bestelt. Je refurbished-aankoop wordt gratis thuisbezorgd met 2 jaar garantie en gratis nieuwe laadaccessoires. Ook voorzien we je aankoop gratis van een beschermhoes en screenprotector, indien je kiest voor de productconditie licht- of zichtbaar gebruikt.

Meer informatie
Manufacturer Part Number MRYF2ZD
Kleur Geel / Yellow
Geheugen 128gb
Connectiviteit 3G, 4G, EDGE, GPRS, UMTS, Wifi
Processor Apple A12 Bionic
Resolutie 1792 x 828 pixels
Scherm 6,1 inch (diagonaal)
Afmetingen 150,9 x 75,7 x 8,3 mm (h x b x d)
Type simkaart Nano sim
Touch ID Nee
Face ID Ja
Type oplader Lightning

Klanten over Forza

Joke Aalten
Snel, betrouwbaar en goed!
5/5
Roel Van Driel
Snelle levering en de telefoon is in nette staat
5/5
Ilena Zeller
It would have been nice, if your emails came in English, since you are shipping international (Austria in my case)! Besides that I'm very happy with my order
4/5
Lambèrt Dörr
Goede ervaring, kwaliteit is goed, levering perfect
5/5
Hans Kuijpers
snelle levering
4.5/5