HOLIDAY DEALS

HOLIDAY DEALS

HOLIDAY DEALS

Besteed je vakantiegeld extra goed! Vrijwel alle devices zijn nu tientallen euro's EXTRA in prijs verlaagd. Daarbij kun je tijdelijk gratis 2 accessoires naar keuze toevoegen met kortingscode: VAKANTIEGELD

Bekijk de deals

iPad Pro 12.9 Inch 2020

Met de refurbished iPad Pro 2020 laad je razendsnel games en bekijk je de mooiste films op het 12.9-inch beeldscherm. En camerliefhebbers opgelet: deze iPad heeft maar liefst twee camera's! Neem gauw een kijkje in ons assortiment!

Lees meer

7 producten

per pagina

iPad Pro 12.9 Inch 2020 refurbished

Zoekende naar een overweldigend krachtige, superieure iPad? Dan ben je met de iPad Pro 12.9 2020 refurbished aan het juiste adres. Contentmakers opgelet: de iPad Pro 12.9 2020 refurbished beschikt over een uitmuntende camera waarmee er prachtige beelden geschoten kunnen worden. Daarnaast beschikt de refurbished iPad Pro 12.9 inch 2020 over een snelle, krachtige processor en over een hoekig design. De iPad Pro 2020 refurbished is de iPad voor de grafische vormgevers, gamers en fanatieke fotografen.

iPad Pro 2020 refurbished, vierde iPad uit de Pro-serie

Zoals de naam al doet vermoeden, is de refurbished iPad Pro 2020 gepresenteerd in 2020 en behoort het toestel tot de bekende Pro-serie. iPads uit de Pro-serie zijn gemaakt voor de heavy-users, de grafisch vormgevers, architecten en voor iedereen die alles eruit willen halen wat de iPad te bieden heeft. De iPad Pro 2020 refurbished is een van de krachtigste iPads binnen het assortiment van Forza en de Pro-modellen zijn gebouwd uit premium materialen. Zo schuilt er op de achterkant van deze iPad Pro een verbeterde cameralens en ontgrendel je de iPad Pro 2022 met Face ID in plaats van Touch ID.

Groot formaat 12.9-inch Liquid Retina-display

De iPad Pro 2020 refurbished heeft een 12.9-inch Liquid Retina-beeldscherm. Dit is 32,76 centimeter in de diagonaal. Naast het kleurrijke beeldscherm, beschikt de iPad Pro 2020 refurbished over ProMotion technologie. Dankzij deze technologie zien bewegende beelden er een stuk soepeler uit. Daarnaast beschikt de iPad Pro 2020 refurbished over True Tone, waardoor de warmte en helderheid van je beeldscherm zich automatisch aanpast aan je omgevingslicht. Tot slot heeft het beeldscherm van de refurbished iPad Pro 12.9 inch 2020 een resolutie van 2732 x 2048 pixels. En dat komt goed uit, want hierdoor zie je haarscherp de prachtige foto’s en video’s die worden geschoten met de verbeterde camera.

Geweldige camerakwaliteit: uitstekende foto’s

Als er iets opvallend is aan de iPad Pro 12.9 2020 refurbished, dan is het wel de vernieuwde cameralens. Zo zitten er nu maar liefst twee camera’s op de achterkant van deze krachtpatser. De groothoekcamera telt 12 megapixels en de nieuwe ultragroothoekcamera telt 10 megapixels. Dankzij de nieuwe ultragroothoekcamera hoef je niet meer een paar stappen naar achter te zetten om elk detail op je foto vast te leggen. Verder heeft de frontcamera een 7 megapixellens en beschikt het over een TrueDepth-functie. Hierdoor vervaagt je achtergrond tijdens het videobellen, waardoor je gesprekspartner minder snel afgeleid raakt. FaceTimen gaat dankzij de Full HD frontcameralens als een zonnetje. Tot slot filmt de iPad Pro 12.9-inch refurbished nu nóg soepeler in Ultra HD-kwaliteit en worden beelden opgenomen in stereo, waardoor je een detailrijk geluid hebt.

Refurbished iPad Pro 12.9 2020 snelheid

De iPad Pro 12.9-inch 2020 refurbished draait op de A12Z Bionic chip. Dankzij deze chip laden apps en games razendsnel. De iPad Pro 2020 refurbished is perfect voor:

 • Films kijken
 • E-mail en agendabeheer
 • Tekenen en schetsen met de tweede generatie Apple Pencil
 • Grote foto’s en video’s bewerken in Adobe Creative Cloud
 • Het toevoegen van een externe harde schijf
 • Documenten een online presentaties bewerken
 • Grote verslagen typen met het Magic Keyboard
 • Prachtige foto’s en video’s maken met de Ultragroothoeklens
 • Tijdschriften en kranten lezen
 • Internetten
 • Social media gebruik
 • Gamen
 • Haarscherp videobellen

Accessoires voor de iPad Pro 2020 refurbished

De refurbished iPad Pro 2020 is extra veelzijdig in gebruik dankzij alle optionele accessoires. Met de tweede generatie Apple Pencil en maak de mooiste schetsen en tekeningen. Werken met programma’s als Adobe Indesign en Photoshop wordt dankzij de Apple Pencil naar een hoger niveau getild. Daarnaast typ je moeiteloos de meest gedetailleerde verslagen met Apple’s Magic Keyboard. Dit magische toetsenbord zweeft boven je iPad en is speciaal ontwikkeld voor de Pro-modellen. Tot slot kan je dankzij de toevoeging van een USB-C-poort probleemloos een externe harde schijf of een extra monitor koppelen aan je refurbished iPad Pro 2020 12.9-inch.

iPad Pro 2020 refurbished het betrouwbare en voordelige alternatief voor nieuw

De iPad Pro 2020 is refurbished het betrouwbare, betaalbare alternatief voor nieuw. De iPad is op tientallen punten gecontroleerd door ervaren technici en professionele software. Door dit zorgvuldige refurbishment-proces beschikken wij met trots over het keurmerk Refurbished. Omdat er voor refurbished niet gegraven hoeft te worden naar schaarse delfstoffen, ben je niet alleen voordeliger uit, maar draag je ook bij aan een schoner milleu.