MacBook

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Jouw refurbished MacBook vind je bij Forza

Een refurbished MacBook is een en al degelijkheid. Hij is gemaakt voor jarenlang intensief gebruik, werkt enorm gebruiksvriendelijk én is mooi en functioneel vormgegeven. Refurbished kan het prijsvoordeel van een MacBook oplopen tot 60%. Een slimme keuze voor de portemonnee dus. Of je nu op zoek bent naar een MacBook Air voor de meest uiteenlopende basistaken, of een MacBook Pro nodig hebt voor het echte zware werk; bij Forza vind je altijd de refurbished MacBook die jarenlang bij jouw manier van werken past!

Een refurbished MacBook gaat enorm lang mee

Kies je voor een refurbished MacBook, dan heb je hier enorm lang plezier van. MacOS, Apple’s eigen besturingssysteem, is speciaal gebouwd voor Apple laptops. De software en hardware werken hierdoor uitstekend met elkaar samen en dat maakt een MacBook enorm betrouwbaar. Je zult niet snel last hebben van virussen of een laptop die trager wordt. De refurbished MacBook is volledig van aluminium gemaakt. Dit is enorm sterk, het gaat lang mee én het ziet er mooi uit. Onder deze behuizing zit een grote accu die ervoor zorgt dat je met één keer laden de dag goed door komt. Kortom: een refurbished MacBook is gemaakt voor jarenlang onbezorgd intensief gebruik.

Een refurbished MacBook is gebruiksvriendelijk

Apple staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid van zijn producten. Werken op de refurbished MacBook is dan ook intuïtief, omdat alles gemakkelijk te vinden is. Een bijkomend voordeel is dat alle Apple-producten naadloos met elkaar samenwerken. Dankzij Apple's Ecosysteem kun je een taak starten op je refurbished MacBook en deze taak op een ander apparaat afmaken, of omgekeerd. Ook kun je een iPad gebruiken als tweede scherm, staan foto’s die je met de iPhone maakt direct op je MacBook en nog veel meer. Als je al een iPad of iPhone bezit, gaat er dus een nieuwe gebruiksvriendelijke manier van werken voor je open als je een refurbished MacBook aanschaft.

Het oog wil ook wat

Naast de enorm goede hardware beschikt een refurbished MacBook ook over een mooi design. Het uiterlijk kenmerkt zich door strakke lijnen met afgeronde hoeken. Dit ziet er minimalistisch en super strak uit. Het aluminium is stevig en degelijk, maar toch licht. Hierdoor neem je de refurbished MacBook eenvoudig overal mee naartoe.

Een refurbished MacBook: van duur naar duurzaam

Een refurbished MacBook functioneert van binnen nét zo goed als een nieuw exemplaar. Waarom zou je dus meer betalen dan nodig is? Bij Forza hebben we het refurbishing-proces volledig in eigen beheer. Volgens scherpe richtlijnen kijken onze ervaren technici elke laptop stuk voor stuk grondig na. Meer dan 50 technische punten worden hierbij gecontroleerd. Als er een defect onderdeel wordt geconstateerd, wordt deze direct vervangen zodat de MacBook technisch weer als nieuw functioneert. We krijgen regelmatig strenge controles, zodat we als één van de weinigen het Keurmerk Refurbished kunnen behouden. Bij ons ben je er dus van verzekerd dat je een betrouwbare refurbished MacBook koopt mét 2 garantie, voor een prijs die niet van Apple niet gewend bent.

Welk product je ook koopt van Apple, ze staan stuk voor stuk bekend om de lange levensduur, alleen maakt lang niet iedereen hier gebruik van. Dat vinden wij zonde! Een MacBook die door de eerste eigenaar wordt afgeschreven, kan nog eenvoudig een tweede ronde mee, maar verdwijnt vaak onterecht op de vuilnisbelt. Dit willen we voorkomen door deze professioneel in topconditie terug te brengen en voor een scherpe prijs aan jou te verkopen. Zo krijgt het apparaat een tweede leven. Een MacBook is refurbished dus een enorm duurzame keuze voor jouw portemonnee én ons milieu.

Een refurbished MacBook is tientallen euro’s voordeliger

Door een MacBook refurbished te kopen kun je tientallen, misschien wel honderden euro’s besparen. Dat komt omdat je bij Forza zelf kunt kiezen in welke productconditie je de refurbished MacBook koopt. Elk apparaat wordt namelijk op uiterlijk beoordeeld en ingedeeld in een van onze categorieën:

  • Zo goed als nieuw;
  • Licht gebruikt;
  • Zichtbaar gebruikt.

 

Naast deze keuzemogelijkheid kun je ook nog je oude iPad of iPhone verkopen aan Forza. Met het tegoed dat je van ons ontvangt kun je nog meer geld besparen én draag je wederom bij aan een beter milieu.

Een refurbished MacBook: how smart can it be!

Een refurbished MacBook is het voordelige, betrouwbare én duurzame alternatief voor nieuw. Bij Forza krijg je gratis laadaccessoires en twee jaar garantie. Op technische onderdelen, ook op de batterij, heb je dus twee jaar lang volledige garantie. En bestel je vandaag, dan heb je hem morgen al in huis. Welke refurbished MacBook past het best bij jou?

MacBook Air 11 inch

MacBook Air 11 inch

MacBook Air 13 inch

MacBook Air 13 inch

MacBook Pro 13 inch

MacBook Pro 13 inch

MacBook Pro 15 inch

MacBook Pro 15 inch