3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

3 artikel(en)

iPhone XS kopen als los toestel

De iPhone XS is de opvolger van de iPhone X en werd gelijktijdig met de grotere iPhone XS Max in 2018 uitgebracht door Apple. Alhoewel het toestel aan de buitenkant – op de nieuwe gouden kleur na - onveranderd is gebleven, is er aan de binnenkant wel het een en ander veranderd. Zo is de XS nog sneller én energiezuiniger dan de iPhone X. Dit komt door de nieuwe A12 Bionic-processor. Deze processor heeft nog meer rekenkracht en gaat uiterst efficiënt om met energieverbruik. Je kunt de Apple iPhone XS dus nog langer gebruiken zonder deze tussentijds op te laden.


Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van de iPhone XS?

  • Elke detail van een foto, film of game komt volledig tot zijn leven op het prachtige 5.8-inch OLED-beeldscherm;
  • Je kunt je telefoon nog sneller ontgrendelen met de verbeterde gezichtsherkenning (Face ID);
  • Naast de lightning kabel kun je de iPhone XS ook draadloos opladen;
  • De nieuwe krachtigere A12 Bionic-processor gaat nog beter om het energieverbruik, waardoor jouw batterijduur langer meegaat;
  • Met de nieuwe cameratechniek ‘Smart HDR’ hebben jouw foto’s en video’s nog meer detail met mooiere schaduwen en een betere balans tussen lichte en donkere delen in de foto;
  • De XS is leverbaar in de drie prachtige premium kleuren Space Grey, Silver en de nieuwe kleur Gold.

Waar staat ‘XS' voor?

XS spreek je in de volksmond uit als ‘tien S'. De ‘X' refereert naar het Romeinse cijfer tien. Apple vierde het tien jarige bestaan van de iPhone met de release van een totaal nieuwe iPhone, de X. Zoals je waarschijnlijk al gewend bent van Apple, brengt het bedrijf herhaaldelijk een ‘S-model’ op de markt. Dit zijn krachtigere iPhone opvolgers van een vorig model. De XS is de opvolger van de X en een verbeterde variant van Apple’s voormalig vlaggenschip. De verbeteringen zijn onder meer een nieuwe krachtige processor, verbeterde camera en de nieuwe kleur Gold.


XS als los toestel kopen

Als je besluit om een nieuwe iPhone XS als los toestel te kopen, dan moet je behoorlijk diep in de buidel tasten. De vanaf prijs van een nieuwe iPhone XS begint ongeveer bij de € 1.000. In ruil hiervoor krijg je dan wel een ontzettend goede iPhone, maar of dit het geld ook écht waard is?


XS met abonnement

Als je de XS niet als los toestel wilt aanschaffen, dan kun je natuurlijk ook een iPhone XS-abonnement kunnen overwegen. Het nadeel hiervan is wel dat je vastzit aan een duur maandelijks contract (vaak rond de 50 á 60 euro per maand).


Refurbished iPhone XS

Een goedkoper én duurzamer alternatief is het kopen van een refurbished iPhone XS als los toestel. Je bespaart hiermee veel geld ten opzichte van de nieuwprijs en je zit ook niet vast aan een duur telefoonabonnement. Ook lever je nog eens een duurzame bijdrage aan het milieu. Wil je echt alles weten over refurbished? Bekijk dan ook eens onze wat is refurbished pagina.


Voordelig een iPhone XS als los toestel kopen

Bij Forza Refurbished is het mogelijk om nóg goedkoper een iPhone XS te kopen. Je kunt aan ons namelijk ook je oude iPhone verkopen. Het geld wat je terugkrijgt voor je oude toestel kun je dan als korting gebruiken bij aanschaf van de XS. Dit bovenop een al zéér scherp geprijsde iPhone XS.


iPhone XS-specificaties

Opslagruimte

iPhone X

iPhone XS

Kleuren Space Grey, Silver Space Grey, Silver en Gold
Beeldscherm 5.8 inch Super Retina (OLED) 5.8 inch Super Retina (OLED)
Resolutie 2436 x 1125 2436 x 1125
Pixeldichtheid 458 PPI 458 PPI
Processor Apple A11 Hexa Core 2.7GHz Apple A12 Hexa Core 2.7GHz
Werkgeheugen 3GB 3GB
64GB, 256GB en 512GB 64GB, 256GB en 512GB 64GB, 256GB en 512GB
Camera voorzijde 7 megapixel 7 megapixel
Camera’s achterzijde 2x 12 megapixel 2x 12 megapixel
Videoresolutie 4K, Ultra-HD (3840 x 2160) 4K, Ultra-HD (3840 x 2160)
Video FPS 60 fps 60 fps
Besturingssysteem iOS 13 iOS 13
Draadloos opladen Ja Ja
Face ID Ja Ja
True Tone Ja Ja

Waar moet ik op letten bij het kopen van een refurbished iPhone XS?

De prijs is waarschijnlijk één van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een tweedehands of refurbished iPhone XS. Toch is het belangrijk dat je niet alleen naar de goedkoopste prijs kijkt bij de aanschaf van een iPhone XS. De kwaliteit van een toestel is minstens net zo belangrijk. Controleer voor aankoop een leverancier dan ook altijd minimaal op de volgende punten:


  • Biedt de leverancier garantie? Zo ja, is dit ook twee jaar zoals Forza Refurbished die wel aanbiedt?
  • Is de klantenservice makkelijk te bereiken? En hoeveel uur per week? Forza Refurbished bijvoorbeeld is 70 uur per week telefonisch, chat en mail bereikbaar;
  • Heeft het bedrijf positieve klantbeoordelingen via onafhankelijke review websites?
  • Wordt de kwaliteit gewaarborgd door bijvoorbeeld het Keurmerk Refurbished én Thuiswinkelwaarborg?