1-48 van 67

1-48 of 67

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Kwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhones


1-48 van 67

1-48 of 67

Pagina:
 1. 1
 2. 2

REFURBISHED IPHONE KOPEN

Wil je een iPhone kopen, maar niet teveel geld uitgeven aan een nieuwe Apple iPhone? Heel begrijpelijk! Veel mensen zien de voordelen van een iPhone, maar willen of kunnen het geld er niet aan uitgeven. Bij Forza Refurbished hebben wij dé oplossing voor jou: een refurbished iPhone. In vergelijking met de originele nieuwprijs van een iPhone, is een refurbished iPhone van Forza tot wel 60% goedkoper.


Het succes van refurbished iPhones blijkt onder meer uit de razend snelle toename van het aantal refurbished aanbieders, en de vraag naar refurbished producten. Maar, wat betekent ‘refurbished’ nu precies en wat zijn de voordelen van een refurbished iPhone? Onderstaand vertellen wij je alles over refurbished iPhones.

Refurbished iPhone kopen

WAT IS EEN REFURBISHED IPHONE?

Een refurbished iPhone is grondig gecontroleerd, indien nodig gereviseerd én professioneel gereinigd. Refurbished betekent in het Nederlands letterlijk ‘gereviseerd’. Een technische controle wordt bij ons uitgevoerd door zowel robots als door technische vakmensen. Dit gebeurt op basis van méér dan 50 technische aspecten. Indien er een defect onderdeel wordt geconstateerd, vervangen wij deze door een nieuw onderdeel. Om eventuele resterende defecten uit te sluiten, worden de iPhones nogmaals door onze robots gecontroleerd.


Waarom zou je een refurbished iPhone kopen?

Het kopen van een refurbished iPhone als los toestel heeft vele voordelen. Zo zit je niet vast aan een duur één- of tweejarig iPhone abonnement, ook krijg je geen BKR-registratie. Daarnaast vinden veel mensen het ook niet waard om meer dan € 1.000 te betalen voor de nieuwste iPhone X.

Voordelen van refurbished iPhones

 • In vergelijking met de originele nieuwprijs, bespaar je tot wel wel 60%.
 • Je krijgt twee jaar garantie, óók op de accu van de iPhones.
 • Objectief gecontroleerd door speciale robots op méér dan 50-punten.
 • Gratis nieuwe laad accessoires meegeleverd (lightning kabel en adapter).
 • Refurbished is nóg betaalbaarder door onze drie productcondities.
 • Je levert een duurzame bijdrage aan ons milieu.
 • Niet tevreden met je aankoop? Retourneer gratis binnen 14 dagen na aankoop.

Technische controle refurbished iPhones

Een technische controle wordt bij ons uitgevoerd door zowel robots als door technische vakmensen. Dit gebeurt op basis van méér dan 50 technische aspecten. Onder meer het scherm, de speakers en natuurlijk de batterij worden grondig getest. Als een onderdeel niet aan onze kwaliteitsstandaarden voldoet, vervangen wij deze door een volledig nieuw onderdeel.


iPhone batterijen

Bij de batterij van iPhones is dit bijvoorbeeld bij minder dan 85% van de batterijcapaciteit of bij meer dan 500 laadcycli. Om eventuele resterende defecten uit te sluiten, worden de iPhones nogmaals door onze robots gecontroleerd. Hierdoor wordt de kwaliteit 100% gegarandeerd.

refurbished iPhone controle punten

WELKE IPHONES KAN IK ALS REFURBISHED KOPEN?

Het iPhone assortiment van Forza Refurbished is zeer divers, we hebben voor ieder wat wils in huis. Ben je een zeer fanatieke iPhone gebruiker, en wil je de nieuwste technologieën zonder de hoofdprijs te betalen? Kijk dan eens naar een refurbished iPhone 7 of een refurbished iPhone 8. Ben je iets minder veeleisend? Dan kun je bij ons ook voor een scherpe prijs een iPhone 6 als los toestel kopen.Wat krijg je bij aankoop van een refurbished iPhone?

Al onze iPhones worden geleverd met nieuwe laad accessoires (lightning kabel en adapter) én standaard twee jaar garantie. Wij geven - in tegenstelling tot andere refurbished leveranciers - óók twee jaar garantie op de accu’s van onze iPhones.


iPhone productcondities

Na de technische controle, worden onze iPhones gegradeerd en toegewezen aan één van onze drie productcondities (A-grade, B-grade en C-grade). De productcondities worden ook wel ‘gradaties’ genoemd. We gebruiken de gradaties om uiterlijke verschillen (lees krasjes of deukjes) per toestel te kunnen onderscheiden.


Waarom productcondities?

Op technisch vlak functioneren al onze refurbished iPhones 100%, wel kunnen de iPhones onderling verschillen qua uiterlijk. We verkopen bijvoorbeeld iPhones die er ‘als nieuw’ uitzien, met maximaal een enkel licht gebruikersspoor. Andere toestellen kunnen meerdere (lichte) gebruikerssporen hebben. Hoe meer gebruikerssporen een iPhone heeft, des te goedkoper de prijs van het toestel is. Onderstaand een omschrijving van onze productcondities.


A-grade (zo goed als nieuw)

Een refurbished iPhone met een A-grade productconditie is niet of nauwelijks van een nieuwe iPhone te onderscheiden. Qua uiterlijk is er bij A-grade iPhones geen enkel gebruikersspoor aanwezig, tot een enkel minimaal gebruikersspoor. Een A-Grade toestel mag tot drie (zeer lichte) zichtbare sporen bevatten. Eventuele gebruikssporen zullen niet tot nauwelijks met het blote oog zichtbaar zijn.


B-grade (licht gebruikt)

iPhones met meer dan drie gebruikerssporen. of met gebruikerssporen die beter waarneembaar zijn, worden als B-grade bestempeld. Qua uiterlijk zijn de toestellen in een keurige staat, maar zijn zichtbaar nét iets minder dan een A-grade iPhone. Er kunnen bijvoorbeeld meerdere lichte krasjes op het scherm aanwezig zijn. Meestal zijn deze krasjes alleen zichtbaar als het scherm uit staat. Bij gebruik van de iPhones zijn de krasjes vrijwel niet zichtbaar.


C-grade (zichtbaar gebruikt)

Tot slot hebben we iPhones met de C-grade gradatie in ons assortiment. We spreken van iPhones met een C-grade als er sprake is van opvallende en diepere schade. Er is altijd sprake van een C-grade iPhone wanneer zowel de voor-, achter- én zijkant gebruikerssporen bevatten.


Welke productconditie kun je het beste kiezen?

Als je het uiterlijk van de iPhones minder belangrijk vindt en voornamelijk een goedkope, maar zéér betrouwbare iPhone wil kopen, kies dan voor onze B-grade of C-grade. Wil je goedkoper uit zijn dan nieuw en vind je het uiterlijk van een (refurbished) iPhone ook belangrijk? Kies dan voor een A-grade iPhone.


iPhone verkopen aan Forza

Naast het kopen van refurbished iPhones, kun je ook je oude iPhone verkopen aan Forza Refurbished. In ruil voor je oude toestel kun je kiezen voor ‘Forza tegoed’ of voor geld op je rekening. Het verkopen aan Forza werkt zeer eenvoudig: kies allereerst jouw toestel met de bijbehorende productconditie, verstuur je iPhone gratis én veilig naar ons toe, accepteer of weiger ons prijsvoorstel.


3 AANDACHTSPUNTEN VOOR HET KOPEN VAN EEN REFURBISHED IPHONE

Wanneer je overtuigd bent van de voordelen van een refurbished iPhone, is het belangrijk om van te voren een leverancier te controleren. Door het succes van refurbished iPhones duiken er steeds meer refurbished aanbieders op. Helaas zijn deze niet altijd even betrouwbaar. Let daarom goed op de volgende punten:


1. Is de aanbieder betrouwbaar?

Om dit te bepalen kun je letten op verschillende zaken. Hoelang is de aanbieder al actief? Is hij online zichtbaar op verschillende kanalen? En hoeveel uur per dag is de aanbieder telefonisch bereikbaar. Een goede tip is ook om te kijken naar de klantenreviews. Aan het aantal klantenreviews kunt u afleiden hoe succesvol een aanbieder is en hoe (goed) de aanbieder wordt beoordeeld?


2. Hoe zit het met de garantie?

Ga na of de refurbished iPhone garantie heeft (en of deze voor 1 of 2 jaar geldt), maar controleer daarnaast ook wat er precies onder de garantie valt. Zo kom je later niet voor onaangename verrassingen te staan.


3. Wat is de levertijd van de iPhone?

Een korte levertijd betekent doorgaans dat de aanbieder genoeg telefoons op voorraad heeft. Dat is een goed teken. Een aanbieder met een korte levertijd is vaak een stuk betrouwbaarder dan een webshop met een levertijd van een week. De kans bestaat dat zo’n webshop onbetrouwbare producten verkoopt in plaats van echte Apple iPhones. Of dat je betaalt voor een iPhone die weken later nog steeds niet is geleverd. Dit wil je natuurlijk voorkomen.