iPad Air 2 en 2017 banner

1-48 van 52

1-48 of 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Voor 22:30 uur besteld

morgen gratis in huisVoor 22:30 uur besteld

morgen gratis in huisVoor 22:30 uur besteld

morgen gratis in huisVoor 22:30 uur besteld

morgen gratis in huisVoor 22:30 uur besteld

morgen gratis in huisVoor 22:30 uur besteld

morgen gratis in huisVoor 22:30 uur besteld

morgen gratis in huisVoor 22:30 uur besteld

morgen gratis in huis


1-48 van 52

1-48 of 52

Pagina:
  1. 1
  2. 2

iPad kopen? Kies voor refurbished!

Het kopen van de nieuwste Apple iPad is een kostbare uitgave. Naast het kopen van een nieuwe iPad, is er gelukkig nog een alternatief: het kopen van een refurbished iPad. In vergelijking met de originele nieuwprijs, kun je met een refurbished iPad tot wel 60% goedkoper uit zijn. Door te kiezen voor refurbished, bespaar je niet alleen veel in de portemonnee, het is ook nog eens bijzonder duurzaam voor het milieu.

Refurbished iPads kopen


Wat is een refurbished iPad?

Een refurbished iPad is een gereviseerde tweedehands iPad. Het grote verschil tussen een eerder gebruikte refurbished iPad en een tweedehands iPad, is dat je bij ons twee jaar garantie krijgt. Daarnaast zijn onze refurbished devices grondig gecontroleerd, indien nodig gerepareerd én professioneel gereinigd.


Waarom een refurbished iPad kopen?

Indien je een refurbished iPad van Forza Refurbished koopt, ben je in ieder geval zeker van een 100% betrouwbare aankoop. Eventuele defecte onderdelen, hebben onze technici vervangen door volledig nieuwe onderdelen. Vervolgens is de iPad nogmaals getest op eventuele resterende defecten. Pas wanneer een iPad 100% technisch in orde is, wordt deze door ons verkocht. En bij aankoop krijg je ook nog eens twee jaar garantie. Hierdoor ben je helemaal verzekerd van een betrouwbare refurbished aankoop.


Professioneel gereinigde iPads

Naast een technische controle, worden onze iPads ook professioneel gereinigd. Inhoudelijk wordt er een schone iOS-installatie geïnstalleerd op de iPads. Hierdoor blijft er géén resterende data van een vorige gebruiker achter op de iPad. Daarnaast worden de iPads ook fysiek gereinigd. Op mogelijke cosmetische kenmerken na, koop je bij ons een refurbished iPad die er na de reinigingsbeurt vrijwel weer als nieuw uitziet.


Voordelen van een refurbished iPad

  • Tot wel 60% goedkoper dan de originele nieuwprijs.
  • Met twee jaar garantie, óók op de accu van de iPads.
  • Op tientallen punten gecontroleerd door technici.
  • Gratis nieuwe accessoires meegeleverd.
  • Keuze uit drie productcondities (A-grade, B-grade en C-grade).
  • Zeer duurzaam voor het milieu door hergebruik van de iPads.

Welke iPads kan ik als refurbished kopen?

Bij ons vind je een breed scala aan refurbished iPad modellen. Voor elk type gebruiker hebben wij wel het juiste iPad model in huis. Ons iPad assortiment bestaat uit diverse formaten, kleuren en opslagruimtes. Dit varieert van de compactere iPad Mini 2 en de iPad Air 2 tot en met de grote en zeer krachtige iPad Pro.


Wat krijg je bij aankoop van een refurbished iPad?

Als je bij Forza een refurbished iPad koopt, ontvang je twee jaar garantie én gratis nieuwe laad accessoires (lightning kabel en adapter). In tegenstelling tot vrijwel alle andere refurbished aanbieders, geven wij bovendien ook nog twee jaar garantie op de batterij van de iPads.


iPad productcondities

Het kopen van een refurbished iPad is bij ons financieel gezien nóg aantrekkelijker geworden, door onze drie verschillende productcondities (A-grade, B-grade en C-grade). Het voordeel voor jou is dat je zodoende nog meer geld kunt besparen op het kopen van een refurbished iPad.


Waarom iPad productcondities?

Wij werken met productcondities om duidelijk onderscheid te kunnen maken, op basis van verschillende uiterlijke kenmerken. Denk hierbij aan eventuele krasjes en / of deukjes. Ondanks het feit dat onze refurbished iPads op technisch vlak 100% technisch functioneren, verschilt het uiterlijk wel per device. De ene iPad kan meer gebruikerssporen hebben dan de ander. Des te meer gebruikerssporen, des te minder je betaald voor de iPad. Onderstaand lees je meer over onze productcondities.


A-grade (zo goed als nieuw)

Refurbished iPads met een A-grade hebben een ‘zo goed als nieuw’ uiterlijk. A-grade iPads zijn niet tot nauwelijks van nieuwe iPads te onderscheiden. Meestal is er geen enkel tot een enkel minimaal gebruikersspoor aanwezig. A-grade iPads mogen tot drie (zeer lichte) gebruikerssporen hebben. Eventuele gebruikssporen zullen niet tot nauwelijks met het blote oog zichtbaar zijn.


B-grade (licht gebruikt)

Onze tweede gradatie is de B-grade. iPads met een B-grade zijn licht gebruikt en hebben meer dan drie gebruikerssporen. Deze gebruikerssporen zijn ook beter waarneembaar, maar nog steeds niet ernstig aanwezig. iPads met een B-grade zijn in een keurige uiterlijke staat, maar nét iets minder dan de A-grade. In tegenstelling tot de A-grade, kunnen er bij B-grade iPhones gebruikerssporen ook op het beeldscherm van de iPads aanwezig zijn. In vrijwel alle gevallen zijn deze gebruikerssporen alléén zichtbaar als het beeldscherm uit staat.


C-grade (zichtbaar gebruikt)

Tot slot hebben we iPads met een C-grade. Dit zijn onze meest betaalbare iPads. Bij C-grade iPads is er sprake van devices met zichtbare opvallende en diepere schade. Wanneer er sprake is van gebruikerssporen op zowel de voor-, achter- als zijkanten, graderen wij een iPad af naar een C-grade. Net zoals onze A-grade en B-grade-, zijn ook C-grade iPads 100% technisch in orde.


Welke iPad product conditie past het beste bij mij?

Wil je voornamelijk zo goedkoop mogelijk uit zijn en speelt het uiterlijk van de iPad een minder grote rol? Kies dan voor een iPad met een B-grade of C-grade. Als je op zoek bent naar een betaalbare iPad, maar met een uiterlijk van een vrijwel nieuwe iPad, kies dan voor een A-grade iPad.


iPad verkopen aan Forza

Naast het kopen van iPads, kun je je oude iPad ook verkopen aan Forza. In ruil voor je oude device kun je kiezen voor ‘Forza Tegoed’ of voor geld op je rekening. Verkopen aan Forza werkt zeer eenvoudig: kies jouw iPad met de bijbehorende product conditie, verstuur je iPad gratis én veilig naar ons en accepteer of weiger ons prijsvoorstel.