Apple Watch SE 2020

Lees meer

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Apple Watch SE refurbished

De Apple Watch SE refurbished is een unieke smartwatch van Apple uit 2020. De Apple Watch SE refurbished is de eerste Special Edition Apple Watch en beschikt over moderne specificaties in een voordelig jasje. Met een snelle processor, een strak design een modern bandje is dit dé Apple Watch die je wil hebben. Bestel de Apple Watch SE refurbished op werkdagen of zondag vóór 22:30 uur en je hebt hem de volgende dag al om je pols!

Apple Watch SE refurbished, een nieuwe reeks

De Apple Watch SE refurbished is de opvolger van de Apple Watch series 5 uit 2019. De Apple Watch SE refurbished is gelanceerd in 2020, samen met de Apple Watch series 6. Met de Apple Watch SE refurbished heb je bankpas en boodschappenlijstje altijd om je pols. Je kan daarnaast ook je gehoor beschermen dankzij de decibelmeter die aanwezig is. Waar de Apple Watch SE refurbished zich misschien nog wel het beste voor leent, is dat het je personal fitness coach wordt. Met deze smartwatch track je zorgeloos al je stappen, je calorieën en je doelen.

Verkrijgbaar in twee formaten (40 en 44 mm kast)

De Apple Watch SE refurbished is bij Forza verkrijgbaar in twee formaten. Dit zijn de 40 millimeter en de 44 millimeter ‘kast’. De 40 millimeter kast is perfect voor degene met smallere polsen. De 44 millimeter kast is meer geschikt voor mensen met bredere polsen. Hierdoor komt de Apple Watch SE refurbished beter tot haar recht. Bij ieder formaat kastje past ook een uniek bandje.

Apple Watch SE refurbished kleuren

De Apple Watch SE refurbished is bij Forza is in de drie strakke kleuren zwart, zilver en goud beschikbaar. Je krijgt standaard een polsbandje meegeleverd met de Apple Watch SE refurbished, maar mocht je toch de voorkeur hebben voor een andere kleur? Neem dan gerust een kijkje in ons accessoiresassortiment. Daar bestel je eenvoudig en snel een andere kleur.

Van duur naar duurzaam

Apple Watches uit een inruilprogramma of die al tweede leven hebben gehad, kunnen nog uitstekend een tweede of derde ronde mee. Bij Forza worden alle Apple Watches bij aankomst op meer dan 50 punten door ervaren technici en professionele software gecontroleerd en gereinigd. Daarnaast zijn defecte onderdelen vervangen. De kosten voor een Apple Watch refurbished blijven hierdoor laag en je draagt ook nog eens bij aan een lagere CO2-uitstoot. Als dat niet van duur naar duurzaam is.