IPHONE 11 DEAL

IPHONE 11 DEAL

IPHONE 11 DEAL

Door gebruik te maken van de kortingscode KORTING15 ontvang je €15 korting op de iPhone 11. Wees er snel bij, want deze actie loopt slechts t/m 1 oktober!

Bekijk de deals

refurbished
krijg nu €15 korting

Apple Watch Series 6

20 producten

  1. Keuzestress? Wij helpen je kiezen.

    Zie jij door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je om te bepalen welk device het beste bij jouw wensen past.

    Doe de keuzehulp

    iphone keuzehulp

per pagina

Apple Watch 6 refurbished

De Apple Watch 6 refurbished is de ijzersterke smartwatch van Apple en is gelanceerd in het najaar van 2020. De Apple Watch 6 brengt weer een aantal fijne verbeteringen met zich mee. Zo is de Apple Watch 6 refurbished in twee nieuwe kleuren beschikbaar, is het kastje iets dunner dan zijn voorgangers en schuilt er een zuurstofsaturatiesensor aan de binnenkant. Bestel de Apple Watch 6 refurbished op werkdagen of zondag vóór 22:30 uur en je hebt hem de volgende dag al aan je pols!

Apple Watch 6 refurbished, opvolger van de Apple Watch 5


De Apple Watch 6 refurbished is de opvolger van de Apple Watch 5 uit 2019. Beginnend met de buitenkant is de Apple Watch 6 refurbished een tikkeltje dunner dan zijn voorganger. Zo is de kast nu 10,4 millimeter dik, waar dit voorheen 10,7 millimeter was. Aan de binnenkant van de Apple Watch 6 refurbished is een snellere processor aanwezig én is er een zuurstofsaturatiesensor actief. Hierdoor kan je heel efficiënt het zuurstofgehalte in je bloed meten. Tot slot kan je de Apple Watch 6 refurbished sneller opladen dan zijn voorganger. Zo is de Apple Watch 6 refurbished binnen ongeveer 1,5 uur opgeladen.

Verkrijgbaar in twee formaten


De Apple Watch 6 refurbished is bij Forza verkrijgbaar in twee formaten. Heb je smalle polsen? Dan is de 40 millimeter kast een geschikt formaat. Heb je wat bredere polsen? Dan past de 44 millimeter kast beter bij je. Je krijgt bij iedere Apple Watch 6 refurbished een gloednieuw polsbandje en een gratis oplaadstation. Is het kastje uiteindelijk te klein of te groot? Geen zorgen. Binnen 14 dagen kan je probleemloos retourneren en kan je het juiste formaat kast kiezen.

Apple Watch 6 refurbished kleuren


De Apple Watch 6 refurbished heeft zijn kleurenassortiment uitgebreid en op dit moment zijn is de serie verkrijgbaar in vijf premium kleuren. Dit zijn zwart, zilver, goud, rood en blauw. Hierdoor is er een model voor iedere liefhebber. Bij iedere Apple Watch is een standaard polsbandje inbegrepen, maar wil je nu toch kunnen switchen? Dan voeg je bij de accessoires heel simpel een extra polsbandje toe.

Van duur naar duurzaam

Apple Watches uit een inruilprogramma of die al eerder gebruikt zijn kunnen nog prima een tweede ronde mee. Bij Forza worden alle Apple Watches op meer dan 50 punten grondig gecontroleerd. Daarnaast worden onderdelen, indien nodig, vervangen en worden de Watches gereinigd. Door het kopen van een Apple Watch 6 refurbished draag je bij aan een circulaire economie en bespaar je ook nog eens tientallen euro’s. Samen gaan we van duur naar duurzaam.