iPhone 11 refurbished kopen? We geven je 5 redenen waarom!

04 December 2021 - read time
iPhone 11 refurbished kopen? We geven je 5 redenen waarom!

In 2019 bracht Apple de iPhone 11 uit. Het is een toestel die met oog voor budget is gemaakt en tóch enorm veelzijdig is uitgerust. In combinatie met de keuze uit zes vrolijke kleuren is de iPhone 11 refurbished een interessant toestel om te kopen. We vertellen je er alles over.


1. Eerste instapmodel met 2 camera’s

Bij de productie van de iPhone 11 heeft Apple gelet op de kosten. Zo zijn een aluminium behuizing en een LCD-scherm gebruikt, wat relatief voordelig is ten opzichte van roestvrijstaal en OLED. De iPhone 11 refurbished is dan ook het goedkope instapmodel uit 2019, maar op de camera is allerminst bespaard. De iPhone 11 camera bestaat uit een groothoek- en een ultragroothoeklens. Beide fotograferen in 12MP, filmen in 4K en zitten boordevol camerafuncties. Voor de camerafanaat is de iPhone 11 refurbished dus een échte aanrader om te kopen.

2. Eerste iPhone met 12MP frontcamera en Nachtmodus

We hebben nog meer goed nieuws over het camerasysteem, want met de iPhone 11 refurbished kun je voor het eerst nét zo mooi beeldmateriaal in het donker maken als overdag. Het toestel beschikt namelijk over een echte Nachtmodus. Ook is de iPhone 11 refurbished de eerste iPhone met een frontcamera die fotografeert in 12MP en filmt in 4K. Bij alle voorgaande iPhones blijft de kwaliteit steken op 7MP foto en 1080p Full HD video. Je selfies en videobelgesprekken zijn dus van betere kwaliteit. Nóg een redenen om de iPhone 11 refurbished te kopen.

iPhone 11 refurbished camera

3. Voller geluid dankzij Spatial Audio

We bekijken steeds vaker YouTube video’s en Netflix series op onze smartphone. Voor een optimale kijkervaring is goed geluid dus van essentieel belang. Op de iPhone 11 is de functie Spatial Audio geïntroduceerd, ook wel ruimtelijke audio genoemd. Hierbij zijn de speakers in staat om surround geluid na te bootsen. Hierdoor lijkt het alsof er van achteren, boven, onder, links en rechts allerlei geluiden klinken, terwijl je maar twee speakers hebt. Je beleeft hierdoor een actiefilm nog beter.

4. Kleurrijkste iPhone uit 2019

In 2019 bracht Apple drie iPhones tegelijkertijd uit. De iPhone 11 refurbished is niet alleen de betaalbaarste, maar óók de kleurrijkste iPhone om te kopen. Je hebt bij dit toestel de keuze uit zes vrolijke kleuren, dus er is altijd wel een variant die bij jouw persoonlijke smaak past.

Kleurrijke iPhone 11 refurbished kopen

5. Betaalbare prijs, refurbished nóg goedkoper

De iPhone 11 is de betaalbaarste iPhone uit 2019. Dat is wel relatief, want nog altijd is dit toestel duur als je hem nieuw moet aanschaffen. Refurbished kun je de iPhone 11 wel voordelig kopen, zonder dat dit van de hoge kwaliteit ten koste gaat. We zijn trotste houder van het Keurmerk Refurbished, controleren elk toestel op 50+ technische punten en geven 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Hierdoor ben jij verzekerd van een betrouwbare aankoop, die net zo goed functioneert als nieuw maar dan een stuk voordeliger is.

iPhone 11 refurbished kopen

Zoek je een betaalbare iPhone met een goed geluid en geweldige camera’s? Dan is de iPhone 11 refurbished een echte aanrader om te kopen. Indien je zondag t/m vrijdag vóór 22:30 uur bestelt, kun je morgen al met je refurbished iPhone aan de slag. Je aankoop wordt thuisbezorgd met gratis nieuwe laadaccessoires.

keuzehulp iphone 11
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?