iPhone 11 vs iPhone 7, zó veel ga je erop vooruit!

iPhone 11 vs iPhone 7, zó veel ga je erop vooruit!

Heb je nu nog een iPhone 7 maar overweeg je om binnenkort te upgraden naar de iPhone 11? Er zit een groot verschil tussen beide toestellen, niet alleen qua formaat, maar óók qua specificaties. Lees hier alles over de iPhone 11 vs iPhone 7.

Design & formaat iPhone 11 vs iPhone 7

Uiterlijk

iPhone 11

iPhone 7

Lengte 150.9 mm 138.3 mm
Breedte 75.7 mm 67.1 mm
Dikte 8.3 mm 7.1 mm
Kleuren Zwart, wit, rood, geel, paars, groen Gitzwart, matzwart, rosé goud, goud, zilver, rood
 
 

Wat meteen opvalt is dat de iPhone 11 refurbished een stuk groter is in alle dimensies. Dat levert je dus meer beeldscherm, bedieningsruimte en overzicht op dan bij de iPhone 7. Wel past dit toestel wat minder gemakkelijk in je broekzak. Waar de behuizing van de iPhone 7 refurbished volledig gemaakt is van aluminium, is de achterkant van de iPhone 11 gemaakt van glas. Dit toestel kun je dus draadloos opladen. De iPhone 7 was destijds een kleurrijk toestel maar ook bij de iPhone 11 kleuren is er genoeg om uit te kiezen.

Uiterlijk verschil iPhone 11 vs iPhone 7

Beeldscherm iPhone 11 vs iPhone 7

Het beeldscherm van de iPhone 11 is 6.1-inch groot en dat van de iPhone 7 is 4.7-inch groot. Dat is een vooruitgang van 3,5 centimeter in de diagonaal. Meer bedieningsruimte, plek voor apps en overzicht dus. Wel is het grote scherm lastiger om met één hand volledig te bedienen. Het scherm van de iPhone 11 is bijna randloos, de kleuren worden levendiger getoond en het scherm kan sneller registreren waar je vinger zich op het display bevindt. Dat zorgt voor een mooiere kijkervaring en een soepelere gebruikservaring ten opzichte van de iPhone 7.

Face ID iPhone 11 vs Touch ID iPhone 7

Het iPhone 11-beeldscherm bedekt de gehele voorkant. De thuisknop is dan ook verdwenen. Wat je op de iPhone 11 terugziet, is een zwarte inkeping aan de bovenkant van het scherm. Hierin zit Face ID verwerkt, of terwijl: sensoren die jou gezicht scannen op het moment dat je naar het toestel kijkt. Als je herkend wordt, wordt de iPhone 11 ontgrendeld. Face ID is de moderne manier van ontgrendelen die ook nog eens sneller werkt dan de vingerafdrukscanner van de iPhone 7. Het ontbreken van de thuisknop kan in het begin wel even wennen zijn.

Geluid iPhone 11 vs iPhone 7

De iPhone 11 en iPhone 7 hebben beide twee speakers, maar nieuwe bij de iPhone 11 is Dolby Atmos. Dit is driedimensionaal geluid, wat vergelijkbaar klinkt als in de bioscoop. De iPhone 11 biedt dankzij het grotere scherm een betere kijkervaring, die door het verbeterde geluid compleet wordt gemaakt.

Camera’s iPhone 11 vs iPhone 7

Cameraverschil iPhone 11 vs iPhone 7

Als je de iPhone 11 aanschaft ga je er op cameragebied enorm op vooruit. Dit toestel heeft namelijk niet één, maar twee lenzen achterop. Hiermee kun je mooiere foto’s en video’s maken en heb je de beschikking over tal van nieuwe camerafuncties. Portretfoto’s, nachtfoto’s en ultragroothoekfoto’s bijvoorbeeld. Ook de camera aan de voorkant is sterk verbeterd, waardoor je in veel betere kwaliteit kunt videobellen en selfies kunt maken.

Snelheid iPhone 11 vs iPhone 7

Apple ontwerpt zelf de chips en voert hier jaarlijks verbeteringen in door. De A13-chip van de iPhone 11 is enorm krachtig en veel beter opgewassen tegen het zware werk dan de A10-chip van de iPhone 7. Met de iPhone 11 kun je dus moeiteloos zware games spelen, professionele foto’s maken en snel schakelen tussen meerdere apps die je gelijktijdig gebruikt. Iets wat de iPhone 7 een stuk minder goed afgaat.

Conclusie

Als je wil upgraden van de iPhone 7 naar de iPhone 11, ga je er op alle fronten enorm op vooruit. Een groter beeldscherm, een nieuwe manier van toestelontgrendeling, betere camera’s en geluid en veel meer snelheid: je krijgt het er allemaal voor terug als je de iPhone 11 aanschaft. Wel is dit toestel een stuk groter en past het minder gemakkelijk in je broekzak. Ook ontbreekt de thuisknop en die twee dingen kunnen in het begin even wennen zijn.

iPhone 11 refurbished kopen

De iPhone 11, uitgebracht in 2019, is een vrij recente iPhone die nog behoorlijk stevig geprijsd is. Refurbished is de iPhone 11 wél betaalbaar en tevens even betrouwbaar als nieuw. Elke refurbished iPhone wordt grondig gecontroleerd en onder het Keurmerk Refurbished verkocht. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare refurbished-aankoop mét 2 jaar garantie. Vandaag vóór 22:30 uur besteld? Morgen in huis!

Bekijk refurbished iPhone 11

verschillen iphone 7 iphone 11
← Vorige Volgende →