Alles over de iPhone 12 Mini batterij

19 Mei 2023 - 5 min. read time
Alles over de iPhone 12 Mini batterij

De iPhone 12 Mini is de kleinste smartphone in de iPhone 12-serie van Apple, maar hij presteert zeker niet onder de maat. De batterij van dit toestel is krachtig genoeg om de hele dag mee te gaan, zelfs bij intensief gebruik. Hieronder vind je alles wat je moet weten over de iPhone 12 Mini batterij. 


Capaciteit en levensduur van de batterij 

De refurbished iPhone 12 Mini batterij heeft een capaciteit van 2227 mAh, wat minder is dan de batterijen van de andere modellen in de iPhone 12-serie. Dit is echter niet per se slecht nieuws, omdat de kleinere batterij in combinatie met het compacte formaat van de iPhone 12 Mini ervoor zorgt dat het toestel licht en handzaam blijft. 

 

De levensduur van de iPhone 12 Mini batterij is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type gebruik en de instellingen van het toestel. Volgens Apple kan de iPhone 12 Mini batterij tot 15 uur aan video afspelen, tot 50 uur aan audio afspelen en tot 10 uur aan internetten via Wi-Fi. Bij gebruik van 5G is de levensduur van de batterij iets korter. 

Opladen van de batterij 

De iPhone 12 Mini refurbished ondersteunt snelladen, waarmee je binnen 30 minuten de batterij tot 50% kunt opladen. Dit is vooral handig als je haast hebt en snel wat extra stroom nodig hebt. De snellader is echter niet inbegrepen bij de iPhone 12 Mini en moet apart worden aangeschaft. 

 

Daarnaast ondersteunt de iPhone 12 Mini draadloos opladen met de nieuwe functie genaamd MagSafe, via een Qi-gecertificeerde oplader. Dit is een handige functie als je geen zin hebt in gedoe met kabels en draden. De MagSafe-functie van de iPhone 12 Mini biedt een veilige en efficiënte manier van draadloos opladen. De magnetische verbinding zorgt voor een stabiele verbinding tussen de draadloze oplader en de iPhone 12 Mini, waardoor het risico van oververhitting van de batterij wordt verminderd. Dit kan bijdragen aan een langere levensduur van de batterij en een langere batterijduur per lading. Kortom, MagSafe is een handige en nuttige toevoeging aan de iPhone 12 Mini die zeker de moeite waard is om te overwegen. 

iphone 12 mini opladerBesparen op batterijverbruik 

Er zijn verschillende manieren om de levensduur van de iPhone 12 Mini batterij te verlengen. Een van de beste manieren is om de helderheid van het scherm te verlagen en de functie 'True Tone' uit te schakelen. Dit past de kleurtemperatuur van het scherm aan de omgevingsverlichting aan, maar kan ook leiden tot een hoger energieverbruik. 
Daarnaast is het een goed idee om achtergrondapplicaties te sluiten wanneer je ze niet meer gebruikt en de functie 'Niet storen' te gebruiken om onnodige meldingen te verminderen. Ook het uitschakelen van de locatieservices en het verminderen van de animaties kunnen bijdragen aan een langere levensduur van de batterij. Voor meer informatie lees je hier alle tips voor het verbeteren van de batterijduur. 

iPhone 12 Mini TrueToneRefurbished iPhone kopen 

Merk je dat je iPhone toe is aan vervanging, bijvoorbeeld omdat het toestel kapot is of de batterij slechter is geworden, dan kun je overwegen om deze naar ons op te sturen en een leuke inruilwaarde te ontvangen. Bij Forza Refurbished kun je vervolgens een refurbished iPhone aanschaffen die volledig is teruggebracht naar technische nieuwstaat. Wij zijn trots op ons Keurmerk Refurbished, wat betekent dat je gegarandeerd de beste refurbished kwaliteit krijgt. Daarnaast bieden wij drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) op je aankoop. Bestel op werkdagen of zondagen vóór 22:30 uur en je ontvangt je nieuwe refurbished iPhone 12 Mini de volgende dag al thuis! 

true tone batterij
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?