iPhone 12 Mini review: specs en info

19 Mei 2023 - 5 min. read time
iPhone 12 Mini review: specs en info

Als je op zoek bent naar een krachtige smartphone die niet te groot is, dan is de refurbished iPhone 12 Mini een geweldige optie. Deze compacte telefoon biedt een uitstekende combinatie van prestaties, functies en design. In deze review zullen wij de verschillende aspecten van de iPhone 12 Mini bespreken, waaronder het design, het beeldscherm, de camera, de snelheid, de batterij, het ontgrendelen en de ondersteuning.   


Krachtig en compact: iPhone 12 Mini Specs

De iPhone 12 Mini is uitgebracht in het najaar van 2020. Dit toestel is samen met de gehele iPhone 12-serie de opvolger van de iPhone 11-serie uit 2019. Dit nieuwe toestel biedt grote verbeteringen ten opzichte van de iPhone 11-serie, namelijk:    

iphone 12 mini review; specs Het verbluffende design van de iPhone 12 Mini

 Design

 iPhone 12 Mini

 Lengte

 131.5 mm

 Breedte

 64.2 mm

 Dikte

 7.4 mm

 Gewicht

 133 gram

 Afwerking achterkant

 Glas

 Afwerking behuizing

 AluMinium

 Beschikbare kleuren

 Zwart, Blauw, Wit, Groen, Rood, Paars

 

Het design van de refurbished iPhone 12 Mini is een van de hoogtepunten van deze telefoon. De telefoon is gemaakt van hoogwaardig aluMinium en glas, wat zorgt voor een stevige en premium uitstraling. Het vierkante design met afgeronde hoeken is kenmerkend voor de iPhone 12-serie en ziet er modern en strak uit. Het compacte formaat van de telefoon maakt het gemakkelijk om hem met één hand te bedienen en in je broekzak te steken.     

iPhone 12 Mini: klein scherm, grootse ervaring

 Beeldscherm

 iPhone 12 Mini

 Type

 OLED

 Diagonaal in inch

 5.4 inch

 Diagonaal in cm

 13.76 cm

 Resolutie

 2340 x 1080 pixels

 Pixels per inch

 476

 Extra functies

 TrueTone, HDR Display, Ceramic Shield

 

Het 5,4-inch Super Retina XDR-scherm van de iPhone 12 Mini refurbished heeft een resolutie van 2340 x 1080 pixels en een pixeldichtheid van 476 ppi. Het scherm is helder en heeft mooie kleuren. Het toestel is ook voorzien van Ceramic Shield, een nieuw materiaal dat het scherm extra stevig maakt en beter beschermt tegen krassen en valschade. 

iPhone 12 Mini: de innovatieve camera

 Camera

 iPhone 12 Mini

 Frontcamera resolutie

 12 megapixel

 Frontcamera videoresolutie

 4K

 Frontcamera belangrijkste functies

 TrueDepth camera, Nachtmodus

 Achtercamera resolutie

 12 megapixel

 Achtercamera video resolutie

 4K

 Achtercamera belangrijkste functies

 Nachtmodus

 Soorten camera’s aan de achterkant

 Groothoek- & Ultragroothoeklens

 

De iPhone 12 Mini refurbished is op het gebied van fotografie een echte topper. Zowel de front- als achtercamera zijn uitgerust met een 12-megapixellens die kristalheldere foto's maakt. Bovendien kunnen beide camera's video's opnemen in 4K-resolutie, wat vier keer scherper is dan Full HD. Hierdoor zien video's die zijn geschoten met je refurbished iPhone 12 Mini er op televisie- of computerschermen ook haarscherp uit. Daarnaast beschikt de refurbished iPhone 12 Mini over Nachtmodus op zowel de front- als achtercamera, waardoor je zelfs in het donker de mooiste foto's kunt maken. 

iphone 12 mini review; cameraiPhone 12 Mini: snelheid in het klein

 Snelheid

 iPhone 12 Mini

 Processor

 A14 Bionic

 Aantal kernen

 6

 Werkgeheugen

 4GB

 

De iPhone 12 Mini refurbished is voorzien van Apple's krachtige A14 Bionic-chip, die ook te vinden is in de duurdere iPhone 12-modellen. Deze chip zorgt voor een snelle en soepele gebruikerservaring. Apps openen snel en het navigeren door het besturingssysteem gaat vloeiend. Ook bij het spelen van grafisch intensieve games en multitasking presteert de refurbished iPhone 12 Mini uitstekend. 

iPhone 12 Mini batterij: langdurige prestaties

 Batterij

 iPhone 12 Mini

 Capaciteit

 2815 mAh

 Accuduur video afspelen

 17 uur

 Accuduur audio afspelen

 65 uur

 Geschikt voor draadloos laden

 Ja

 Geschikt voor snelladen

 Ja

 Extra functies

 Opladen met MagSafe

 

Hoewel de batterij van de iPhone 12 Mini refurbished niet de grootste is, is het wel goed genoeg om de hele dag mee te gaan bij normaal gebruik. Het toestel ondersteunt snelladen en draadloos opladen, waardoor je het snel en gemakkelijk kunt opladen. 

iphone 12 mini review; batterijiPhone 12 Mini specs: ontgrendelen 

 Ontgrendelen

 iPhone 12 Mini

 Touch ID

 Nee

 Face ID

 Ja

 

De refurbished iPhone 12 Mini is voorzien van Face ID, Apple's gezichtsherkenningstechnologie. Het werkt snel en betrouwbaar en je hoeft alleen maar naar het scherm te kijken om het toestel te ontgrendelen.  

iPhone 12 Mini: klein toestel met grote ondersteuning

 iOS-ondersteuning

 iPhone 12 Mini

 iOS

 iOS 16 

 Te updaten tot

 iOS 20 (2026)

 

Met een gemiddelde iOS-ondersteuning wordt de iPhone 12 Mini refurbished (naar verwachting) ten minste zes jaar ondersteund. Hiermee is het een uitstekende keuze voor wie lang met een telefoon wil doen. Het toestel werd in 2020 gelanceerd met iOS 14 en naar verwachting zal de refurbished iPhone 12 Mini worden bijgewerkt tot en met iOS 20, waardoor je nog jarenlang kunt genieten van regelmatige updates en nieuwe functies. Kortom, als je op zoek bent naar een telefoon die lang meegaat en altijd up-to-date blijft, dan is de iPhone 12 Mini zeker het overwegen waard. 

Refurbished iPhone 12 Mini kopen 

Overweeg je de aanschaf van een iPhone 12 Mini? Met zijn ongekend krachtige processor, Ceramic Shield, MagSafe en uitstekende camera's, evenals de lange iOS-ondersteuning, is de iPhone 12 Mini  een zeer goede keuze. Bij Forza worden alle refurbished iPhones van A tot Z gecontroleerd, gereinigd en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Dankzij dit uitgebreide proces kunnen we met trots het Keurmerk Refurbished voeren, wat staat voor de beste kwaliteit refurbished apparaten. Bovendien bieden we drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en krijg je gratis laadaccessoires. Bestel op zondag tot en met vrijdag vóór 22:30 uur en je ontvangt je refurbished iPhone 12 Mini de volgende dag al thuis. 

specs review ontgrendelen ondersteuning design camera beeldscherm batterij
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?