Battle of the Minis: iPhone 12 Mini vs iPhone 13 Mini

20 Mei 2023 - 4 min. read time
Battle of the Minis: iPhone 12 Mini vs iPhone 13 Mini

Als je op zoek bent naar een compacte en krachtige smartphone, dan zijn de refurbished iPhone 12 Mini en de refurbished iPhone 13 Mini twee opties die je zeker moet overwegen. Hoewel beide toestellen veel overeenkomsten hebben, zijn er ook enkele belangrijke verschillen die je in gedachten moet houden bij het maken van je keuze. In deze blog bespreken we de belangrijkste aspecten van beide toestellen en helpen we je bij het kiezen van de beste optie voor jou. 


Het design & scherm van de iPhone 12 Mini vs de iPhone 13 Mini 

Op het eerste gezicht lijken de iPhone 12 Mini refurbished en de iPhone 13 Mini refurbished erg op elkaar. Beide hebben een vierkant ontwerp met platte randen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het belangrijkste verschil zit hem in het scherm: de iPhone 13 Mini refurbished heeft een iets groter scherm van 5,4 inch in vergelijking met de 5,1 inch van de refurbished iPhone 12 Mini. Daarnaast heeft de iPhone 13 Mini een vernieuwd Super Retina XDR-scherm met ProMotion-technologie, wat zorgt voor een vloeiendere weergave van beelden en een hogere verversingssnelheid. Het is dus duidelijk dat de iPhone 13 Mini op het gebied van schermtechnologie de refurbished iPhone 12 Mini overtreft. 

De ultieme camera-uitdaging: iPhone 12 Mini vs iPhone 13 Mini 

De camera is een ander belangrijk aspect om in gedachten te houden bij het vergelijken van deze twee toestellen. De iPhone 13 Mini refurbished heeft een verbeterde camera ten opzichte van de iPhone 12 Mini refurbished, met een grotere en meer lichtgevoelige sensor, wat zorgt voor helderdere en scherpere beelden, zelfs bij weinig licht. Daarnaast heeft de refurbished iPhone 13 Mini ook nieuwe fotografische functies, zoals Cinematic mode voor het maken van professionele videobeelden met een scherptediepte-effect. Als je een fan bent van fotografie en video-opnames, dan is de refurbished iPhone 13 Mini zeker de betere optie. 

Krachtig en verbonden: de iPhone 12 Mini vs de iPhone 13 Mini 

Als het gaat om prestaties en connectiviteit, hebben beide toestellen de A15 Bionic-chip en 5G-connectiviteit, waardoor ze snel en krachtig zijn en geschikt voor het gebruik van de nieuwste mobiele technologieën. De refurbished iPhone 13 Mini heeft echter een verbeterde batterijduur en iOS-ondersteuning voor snellere oplading, wat betekent dat je langer zonder opladen kunt blijven en je toestel sneller kunt opladen dan met de refurbished iPhone 12 Mini. 

iphone 12 mini versus iphone 13 mini Conclusie: iPhone 12 Mini vs iPhone 13 Mini 

Dus, welke van deze twee toestellen moet je kiezen? Als het gaat om schermtechnologie en camerafuncties, is de refurbished iPhone 13 Mini zeker de betere optie. Als het gaat om prestaties en connectiviteit, zijn beide toestellen vergelijkbaar, maar heeft de iPhone 13 Mini refurbished een betere batterijduur en snellere oplaadmogelijkheden. Uiteindelijk hangt de keuze af van jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Of je nu kiest voor de iPhone 12 Mini refurbished of de iPhone 13 Mini refurbished, bij Forza Refurbished bieden we beide toestellen aan als refurbished opties van topkwaliteit. Een van de manieren waarop we de kwaliteit van onze refurbished iPhones garanderen, is door middel van een uitgebreide controle op meer dan 50 punten, die wordt uitgevoerd met behulp van professionele software. 

Refurbished iPhone kopen 

Wil jij graag de nieuwste iPhone, maar niet de hoofdprijs betalen? Overweeg dan eens om een refurbished iPhone 12 Mini of iPhone 13 Mini refurbished te kopen bij Forza. Hiermee bespaar je tot wel 60% ten opzichte van een nieuw toestel. Bij Forza krijg je bovendien drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) op je aankoop en beschik je over het Keurmerk Refurbished, wat staat voor de beste refurbished kwaliteit op de markt. Bestel jouw refurbished iPhone op werkdagen óf zondag vóór 22:30 uur en je hebt hem de volgende dag al in huis! 

  

keurmerk refurbished iphone 13 mini design camera 5g
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?