SEO Specialist (32-40 uur p/w)

Wie zijn wij?

Wij zijn Forza Refurbished, één van de grootste refurbished Apple-leveranciers in de Benelux. Wij reviseren iPhones en iPads op een professionele manier, om ze vervolgens voor een scherpe prijs te verkopen aan consumenten, resellers en zakelijke klanten. Alleen al in 2021 verkochten we 200.000 devices aan onder andere bekende topspelers als KPN, PhoneHouse en Makro.

We zijn toonaangevend, maar wij beseffen ook heel goed dat er nog genoeg uitdagende kansen liggen om de nummer #1 te worden in de refurbished-markt. Dat zorgt in ieder geval voor hard werken, plezier met collega’s en constante uitdaging op de werkvloer.

De afdeling

Verschillende ambitieuze afdelingen werken gezamenlijk vanuit ons hoofdkantoor in Breda. Eén van deze afdelingen is het online marketing team dat uit 5 collega’s bestaat. Als SEO Specialist ben je eigenaar van dit kanaal en vervul je een centrale rol binnen het online marketing team. Het team is dynamisch ingericht en beschikt over verschillende online marketeers met ieder een eigen specialisme. Je werkt intensief samen om de strategie van de betaalde kanalen te bepalen en hier het maximale uit te halen.

Wat ga je doen?

Jij gaat de uitdaging aan om voor onze NL en BE Webshop de organische posities voor onze belangrijkste zoektermen binnen de zoekmachine(s) te behouden of te verbeteren. Uiteraard werk jij ook samen met externe partijen en relevante software. Binnen ons team zijn het spotten van SEO kansen, het aanleveren van goede zoekwoord analyses en het mee denken op welke manieren de webshop beter kan presteren één van jouw verantwoordelijkheden. Tot slot krijg jij uiteraard ook de vrijheid om jouw ideeën of technische SEO verbeteringen voor te leggen binnen ons team.

Wie ben jij?

● HBO/WO denkniveau
● Minimaal 2-3 jaren online ervaring
● Kennis van SEO: je weet hoe je organisch goed kunt scoren en bezoekers kunt genereren in een concurrerende markt
● "Getting things done" mentaliteit
● Een teamspeler, zorgvuldig en bereid een extra stap te zetten.
● Woonachtig binnen een straal van 30 kilometer rondom Breda (pre)

Wat wij te bieden hebben?

● Aantrekkelijk salaris dat past bij je werkervaring
● Je gaat werken voor een Top 100 Twinkle e-commerce bedrijf
● Veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied
● Goede pensioenregeling
● Winstdeling
● Enthousiaste collega’s
● Informele werksfeer
● Team uitjes en elke maand vrijmibo met alle Forza medewerkers
● Reiskostenvergoeding (indien reisafstand meer dan 10 kilometer)


Ben jij de SEO specialist waar wij naar op zoek zijn? Mail je CV en motivatie naar rogier.schuurmans@forza-refurbished.nl