iPhone XR 64GB Red

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone

iPhone XR 64GB Red

5/5
Bekijk de 2 product beoordelingen
Welke productconditie wil je?

524,-

549,-

Conditie

Op de pagina "Product Condities" vind je meer informatie en vele foto's, hieronder volgt een korte samenvatting.


 

A-grade (zo goed als nieuw)

Devices met een A-grade productconditie zijn niet of nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Cosmetisch is er ofwel géén enkel gebruiksspoor aan te treffen, ofwel is er sprake van slechts enkele minimale gebruikerssporen. In dat laatste geval zijn die sporen met het blote oog nauwelijks zichtbaar. Kortom, deze devices zijn met recht 'zo goed als nieuw'.


 

B-grade (licht gebruikt)

Devices met een B-grade productconditie zijn licht gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere lichte gebruikerssporen aan te treffen. Het toestel is cosmetisch net iets minder fraai dan een A-grade. Producttechnisch is ook een B-grade 100% functioneel.


 

C-grade (Zichtbaar gebruikt)

Devices met een C-grade productconditie zijn zichtbaar gebruikt. Cosmetisch zijn er meerdere gebruikerssporen aan te treffen. Dat kan zelfs een diepere kras (zelden op het scherm) of deukjes (op de behuizing) zijn. Wij adviseren een beschermhoes. Producttechnisch is ook een C-grade 100% technisch in orde.

Vermelde prijzen zijn incl. BTW, excl. thuiskopieheffing.BESTEL BIJ DE NUMMER 1

  • Keurmerk Refurbished
  • Kwaliteitscontrole door robots
  • 2 jaar garantie, óók op de accu
  • Inclusief laadaccessoires
  • Gratis verzending & retourneren
  • Voor 22.30 uur besteld, morgen in huis*
  • 98% van onze klanten beveelt ons aan

Wat zit er in de verpakking?

Inhoud verpakking refurbished iphone
Video: Kijk mee achter de schermen bij Forza
Video: Wat betekent A-grade, B-grade en C-grade?
Video: Wat ga je ontvangen bij een iPhone-aankoop?

iPhone XR 64GB Red

De iPhone XR 64GB Red is de opvolger van de iPhone 8 en werd gelijktijdig met de XS en de XS Max uitgebracht. De iPhone XR beschikt over een prachtig en vrijwel randloos 6.1-inch Liquid Retina-display. Je bekijkt jouw favoriete films en series met een duidelijke weergave op de iPhone XR. Ook is de iPhone XR geschikt voor draadloos opladen met een Qi-oplader en kun je het toestel ontgrendelen met je gezicht. Apple noemt deze laatstgenoemde techniek ‘Face ID’. Bovendien heeft Apple de camera van de iPhone XR verbeterd, waardoor je nog mooiere foto’s en video’s maakt. De camera heeft onder meer optische beeldstabilisatie, waardoor zelfs bewegende beelden scherp worden vastgelegd. En met de nieuwe Portrait mode maakt je foto’s, net zoals in een professionele fotostudio.

specificaties

Processor
Apple A12 Bionic
Kleur
Red / Rood
Geheugen
64gb

Wat kost de iPhone XR 64GB Red?

Een zo goed als nieuwe iPhone XR 64GB Red is bij ons verkrijgbaar voor minder dan € 600. In vergelijking met de originele nieuwprijs bespaar je dus al zo maar meer dan € 200 met een refurbished iPhone XR. Makkelijk verdiend, toch?


Waarom zou je een iPhone XR als refurbished kopen?

Uit onderzoek blijkt dat consumenten voornamelijk voor refurbished kiezen vanwege de factor prijs. Met refurbished ben je - zoals eerdergenoemd - al snel honderden euro’s goedkoper uit. Een andere reden om te kiezen voor refurbished is vanwege de duurzaamheid. Je bespaart niet alleen in de portemonnee maar levert ook een duurzame bijdrage aan het milieu.


Wat is het verschil tussen de iPhone XR en de XS?

Het verschil tussen beiden is dat de iPhone XR een 6.1-inch LCD-display heeft en de XS een 5.8-inch OLED-display. Het OLED-display van de XS heeft een hogere resolutie met een hogere pixeldichtheid, waardoor de beeldkwaliteit beter is. Ook heeft de XS twee 12 megapixel camera’s, waaronder een groothoeklens camera. Deze groothoeklens ontbreekt bij de iPhone XR. Wel heeft de iPhone XR een 12 megapixel camera met telelens.


Wat zijn de overeenkomsten tussen de XR en de XS?

Zowel de iPhone XR als de XS beschikken over dezelfde krachtige en super efficiënte A12 Bionic processor. Deze processor is razendsnel en een stuk energiezuiniger dan zijn voorganger. Ook ondersteunen beide toestellen draadloos opladen, hebben ze Face ID en een vrijwel randloos beeldscherm.

 

Product beoordelingen

5/5 (2 Beoordelen)


“Erg goede snelle telefoon met top camera en gro......”

Erg goede snelle telefoon met top camera en groot scherm super goede batterijduur

Stijn Mutsaers - 19-02-2020

Kocht een A grade iPhone XR 64GB Red

“Zeer goede telefoon hij is zo als verwacht...”

Zeer goede telefoon hij is zo als verwacht

Knaflewski - 02-12-2019

Kocht een A grade iPhone XR 64GB Red

Aanbevolen combinaties