iPhone XS refurbished kopen? We geven je 6 redenen waarom!

21 November 2021 - read time
iPhone XS refurbished kopen? We geven je 6 redenen waarom!

Bij de iPhone XS refurbished spat het premium er vanaf. Het toestel is super snel in gebruik, ziet er stijlvol uit, is veelzijdig uitgerust en is bij Forza schrikbarend scherp geprijsd. Genoeg redenen om de iPhone XS refurbished te kopen. Benieuwd wat dit toestel bijzonder maakt?


1. Een randloos OLED-scherm

De iPhone XS refurbished is bij Forza al verkrijgbaar onder de €400. Tegenwoordig kun je veel smartphones kopen voor dit bedrag, maar zie er maar eens één te vinden met een OLED-scherm. De iPhone XS refurbished heeft het gewoon! Het scherm loopt van rand tot rand en heeft een hoge resolutie van 2436 x 1125 pixels. Hierop zie je de kleinste details, rijke kleuren en diepe zwarte tinten. Mooie grote contrasten dus. Dat komt goed van pas als je een YouTube-video kijkt of je favoriete serie streamt.

2. Roestvrijstalen randen

Vaak brengt Apple drie tot vier iPhones per jaar uit, waarbij roestvrijstalen randen alleen aan de dure Pro-modellen besteed is. De iPhone XS refurbished is hier ook mee uitgerust. Het maakt de iPhone wat zwaarder, waardoor het solide en premium aanvoelt. Daarnaast is het steviger dan de standaard aluminium randen en ziet het er ongelofelijk premium uit. Mooi en functioneel dus en zéker een reden om de iPhone XS refurbished te kopen.

Refurbished iPhone XS Goud

3. Eerste dual-sim iPhone

De iPhone XS kun je als eerste iPhone gebruiken met twee simkaarten. Met dual-sim kun je een plastic simkaartje in het toestel stoppen en daarnaast een elektronische simkaart activeren. Zo kun je werk en privé optimaal gescheiden houden. Dat is handig, want zo hoef je geen tweede werktelefoon te kopen. De iPhone XS refurbished volstaat voor beide situaties.

4. Gedetailleerd beeld en geluid

Beeld en geluid is gedetailleerder dan op elke andere voorgaande iPhone. De iPhone XS-camera kan namelijk voor het eerst opnemen in stereo. Wanneer je een video maakt, zal de iPhone het geluid opnemen met behulp van de verschillende microfoons die aanwezig zijn in het toestel. Het levert mooiere video’s met een voller geluid op. Nog een goede toevoeging is videobeeldstabilisatie op de frontcamera. Hierdoor kun je jezelf beter filmen zonder dat het schokkerige beelden oplevert. Ook selfies in de portretmodus zien er beter uit dan voorheen dankzij een geavanceerd bokeh‑effect en Diepteregeling. De camerafanaat kan de iPhone XS refurbished dus met een gerust hart kopen.

iPhone XS Siri spraakbesturing

5. Aan snelheid geen gebrek

Neural Engine wordt gebruikt voor kunstmatige intelligentie taken. Denk aan Face ID ontgrendeling en Siri-spraakbesturing. De iPhone XS refurbished is de tweede iPhone met Neural Engine in de chip. Dit gedeelte bestaat uit 8 kernen, ten opzichte van 2 kernen bij zijn voorganger. Wat jij hieraan hebt? Je kunt de iPhone XS refurbished sneller ontgrendelen, je ziet eerder een antwoord van de spraakbesturing tegemoet en ook camerafuncties gebruik je sneller. Al met al een soepele, prettige gebruikservaring.

6. Betaalbare prijs

De iPhone XS refurbished is een premium iPhone voor een betaalbare prijs. Het zal lastig zijn om zó veel goede techniek op één smartphone te kopen voor een bedrag van €400 of minder. Reden genoeg om de iPhone XS in huis te halen, die als refurbished iPhone even goed functioneert als een spiksplinternieuwe variant. Veel iPhone voor weinig geld dus.

iPhone XS refurbished kopen

De iPhone XS refurbished kun je bij Forza kopen in verschillende kleuren, opslagcapaciteiten en uiterlijke gradaties. Wat je keuze ook wordt, 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en gratis nieuwe laadaccessoires zijn altijd inclusief. Koop de iPhone XS refurbished zondag t/m vrijdag voor 22:30 uur, want dan kun je er de volgende werkdag al mee aan de slag!

keuzehulp iphone xs
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?