Erben Wennemars gaat niet voor de hoofdprijs

10 November 2017 - 5 min read time
Erben Wennemars gaat niet voor de hoofdprijs

"Fuck Materialisme. Maar wél een iPhone graag." 

Erben Wennemars treedt naar voren als ambassadeur van refurbished Apple devices van Forza Refurbished. Gereviseerde iPhones, iPads en MacBooks die schoongemaakt, gecontroleerd én vernieuwd zijn en daardoor tot wel 60% goedkoper aangeboden worden door Forza Refurbished, mét 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Erben neemt deze rol op zich omdat er volgens hem een grens is aan materialisme en omdat refurbished producten duurzamer zijn. De nieuwste iPhone kost tussen de € 769 en € 1.000. Dit blijkt voor veel mensen een brug te ver en dat geldt ook voor Erben Wennemars.

Van duur naar duurzaam


Erben Wennemars: "Ik houd van de goede dingen in het leven. Ik wil volop genieten. En natuurlijk heb ik een fijne auto, een lekker huis, een toffe racefiets en ja, ik heb ook een iPhone. Misschien zou je me daarom wel een materialist kunnen noemen. Als je materialist tenminste uitlegt als iemand die van mooie spullen en innovaties houdt. Maar ergens houdt het voor mij op. Ik ben niet iemand die tegen elke prijs het mooiste, nieuwste of duurste wil bezitten. Dan schurkt materialisme mij te veel tegen ‘overspending’. Tegen belachelijk veel geld uitgeven voor materiële zaken. Voor de buitenkant, de buitenwereld. Dat vind ik idioot. En, te veel geld uitgeven vind ik onzin. Verkwisting. Geld weggooien. Dat is niet goed voor je portemonnee. En ook niet goed voor het milieu. Door het hergebruik van de refurbished producten, lever je daadwerkelijk een bijdrage aan een besparing op het gebied van onder meer energie, materiaal en uitstoot broeikasgassen.

Van duur naar duurzaam: twee vliegen in één klap. Daarom ben ik fan van Forza Refurbished. Ik wil geen concessies ten aanzien van mijn telefoon. Ik wil een iPhone die gewoonweg top is. Maar ik ga daar echt niet de hoofdprijs voor betalen. Dus heb ik een refurbished MacBook en iPhone van Forza. Daar is de kwaliteit gegarandeerd. En je betaalt ongeveer de helft ten opzichte van de nieuwprijs. Daarom zeg ik: Fuck materialisme. Maar wél een iPhone graag."

Radiocommercial

Vanaf vrijdag 28 oktober zal Erben Wennemars ook op de radio te horen zijn als ambassadeur van Forza Refurbished. Acht weken lang zul je de radiocommercial van Forza Refurbished op diverse radiozenders (Radio 538, SLAM!, Radio 10, 100% NL en Sublime FM) horen.

Erben vertelt in deze radiocommercial dat hij niet meer de hoofdprijs wilt betalen voor een nieuwe iPhone. Hij kiest voor een volledig vernieuwde iPhone van Forza Refurbished. Deze is tot wel 60% goedkoper en met 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Kies in plaats van duur voor duurzaam!

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?