Alles wat je moet weten over de iPhone 6 Plus

10 November 2017 - 5 min read time

De iPhone 6 Plus is het nieuwste model iPhone van Apple. Samen met de kleinere iPhone 6 werd de iPhone 6 Plus op 9 september 2014 uitgebracht (26 september in Nederland en België). Ten opzichte van zijn voorgangers is de iPhone 6 erg vernieuwend. Zo is het scherm bijvoorbeeld een stuk groter. Maar ook aan de binnenkant van de iPhone zijn er veel veranderingen doorgevoerd. De iPhone 6 is hierdoor een stuk sneller en krachtiger.

Groter, sneller, beter

De iPhone 6 Plus is een sprong vooruit ten opzichte van zijn voorgangers. Zo is het scherm van de iPhone 6 Plus een stuk groter. Waar de iPhone 5S nog een scherm had van 4 inch, beschikt de iPhone 6 Plus over een 5,5 inch-scherm. Dit is een aardig verschil! Met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels is het beeld ook nog eens haarscherp.

Het design van de iPhone 6 Plus, lijkt zoals altijd, erg veel op dat van de oudere iPhones. Ten opzichte van de iPhone 5S is de iPhone 6 Plus 1 millimeter dunner geworden.

Maar ook aan de binnenkant heeft Apple flink gesleuteld. Zo beschikt de iPhone 6 Plus over een A8-processor, welke een stuk sneller is dan de A7-processor. In combinatie met de M8-coprocessor van Apple en 1GB aan werkgeheugen kan de iPhone 6 Plus ook de zwaardere taken aan.

Fantastische foto’s

Voor mensen die graag foto’s maken is de iPhone 6 Plus ook een echte vooruitgang. De 8 megapixel camera die in de iPhone 6 Plus zit is namelijk flink verbeterd en beschikt over optische beeldstabilisatie. Hierdoor kan iedereen gemakkelijk scherpe foto’s maken, ook als je niet zo’n vaste hand hebt.

Betere batterij

Veel mensen klaagden over de accuduur van de iPhone. Daar heeft Apple ook iets aan gedaan. De accuduur van de iPhone 6 Plus is namelijk beter dan die van zijn voorgangers. Zo kun je, volgens Apple, met de nieuwste iPhone 14 uur video’s kijken, 80 uur muziek luisteren en 24 uur bellen.

Specificaties

De belangrijkste specificaties hebben wij voor je op een rijtje gezet:

Schermgrootte: 5,5 inch
Resolutie: 1080x1920
Processor: Apple A8 1.4 GHz + M8 chip
Camera achterkant: 8 megapixel
Camera voorkant: 1.2 megapixel
Gewicht: 172 gram
Type simkaart: Nano sim
Type oplader: Apple lightning

Geld besparen

Wil je graag een iPhone 6 Plus, maar vind je een nieuwe wel erg duur? Neem dan eens een kijkje bij Forza Refurbished. Hier vind je een refurbished iPhone 6 Plus voor een scherpe prijs! Daarnaast ben je ook nog eens erg duurzaam bezig wanneer je kiest voor een refurbished iPhone.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?