Voordelen van een remarketed iPhone

10 November 2017 - 5 min read time

De remarketed iPhone wordt steeds populairder en dat is niet voor niets. Steeds meer mensen kiezen voor een remarketed iPhone door de vele voordelen die het met zich meebrengt. Zo is deze niet alleen een stuk goedkoper vergeleken met een nieuw devices, maar ook nog eens duurzaam. Wij vertellen je in dit artikel alles wat je moet weten over remarketed iPhones en de voordelen ervan.

Wat is een remarketed iPhone?

Misschien heb je al wel eens van de term ‘remarketed’ gehoord. Echter weten veel mensen niet wat dit precies inhoudt. Eigenlijk is het erg simpel. Een remarketed iPhone is een iPhone die in complete en originele staat teruggebracht of teruggestuurd is. Denk hierbij aan devices die voort zijn gekomen uit RMA (retourneren met authorisatie), geannuleerde orders en voorraadoverschotten. De remarketed devices zijn in perfecte technische conditie. Daarom ontvang je bij Forza Refurbished ook 36 maanden garantie (sinds 1 juni 2023) op je remarketed iPhone.

De voordelen

Wij kunnen ontzettend veel redenen bedenken waarom je zou moeten kiezen voor een remarketed iPhone. Zo is een remarketed iPhone vaak stukken goedkoper vergeleken met een nieuwe iPhone. Een ander voordeel van een remarketed iPhone van Forza Refurbished is dat deze van de hoogste kwaliteit remarketed zijn. Tot slot heb je jouw remarketed iPhone snel in huis. Wanneer je bij Forza Refurbished voor 23.00 uur besteld, heb je het product de volgende dag in huis, met uitzondering van zondag.

Remarketed iPhone

Bij Forza Refurbished kun je kiezen uit diverse remarketed iPhones. Neem bijvoorbeeld een remarketed iPhone 5S. Liever een wat nieuwer model? Dan is een remarketed iPhone 6 Plus misschien wel iets voor jou! Deze iPhone is extra groot, waardoor je nog meer kunt genieten van het prachtige scherm van de Apple iPhone.

Kortom, er is een remarketed iPhone voor iedereen. Bespaar geld en kies voor een remarketed iPhone van Forza Refurbished.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?