iPhone X refurbished kopen? We geven je 6 redenen waarom!

01 December 2021 - read time
iPhone X refurbished kopen? We geven je 6 redenen waarom!

De iPhone X is misschien wel Apple’s belangrijkste smartphone tot dusver. Het toestel werd in 2017 uitgebracht toen het bedrijf 10 jaar bestond. Het was een jubileumtoestel met veel vernieuwingen. Veel van deze functies zijn nog altijd op hedendaagse smartphones terug te vinden. Met de iPhone X haal je dus een veelzijdige smartphone in huis waarmee je alles kunt doen waar een hedendaagse smartphonegebruiker behoefte aan heeft. En omdat je hem refurbished kunt kopen, bespaar je nog flink in de portemonnee óók! Dit zijn de redenen om de iPhone X refurbished te kopen.


1. Gezichtsherkenning

De iPhone X refurbished is de eerste iPhone die over Face ID beschikt. Je gebruikt het om de iPhone te ontgrendelen, maar je kunt er ook aankopen mee verifiëren. De functie werkt overdag, zelfs in het donker en is niet met een foto voor de gek te houden. Dat komt omdat voor deze functie 30.000 infraroodpuntjes worden gebruikt die een gedetailleerde 3D-scan van je gezicht maken. Geen gezichtsherkenner is zó goed en veilig als Apple’s Face ID. Dat is zeker een reden om de iPhone X refurbished te kopen.

2. Randloos OLED-scherm

Als eerste iPhone ooit beschikt de iPhone X refurbished over een OLED-scherm. Dit scherm bedekt de hele voorkant en heeft een hoge resolutie. Hierdoor kun je de kleinste details goed zien. Daarnaast worden kleuren enorm levendig getoond en is zwart perfect zwart. Grote contrasten en een fantastische kijkervaring dus. Het scherm is 5.8-inch groot en dat is doorgaans een prettig doorsnee formaat om te kopen.

iPhone X OLED-scherm

3. Slimme processor met Neural Engine

De A11-chip van de iPhone X refurbished is voor het eerst zó krachtig, dat Neurel Engine mogelijk is. Dit is een kunstmatige intelligentiesoftware die ervoor zorgt dat jij zaken als Face ID en Siri-spraakbesturing snel kunt gebruiken. Tel daar zes kernen en 3GB werkgeheugen bij op en je hebt een razendsnelle iPhone in handen. Ook als je vaak games speelt, series streamt of augmented reality-apps gebruikt, kun je de iPhone X refurbished met een gerust hart kopen. Het toestel is anno nu tegen al dit zware werk opgewassen.

4. Draadloos oplaadbaar

De iPhone X refurbished verscheen tegelijkertijd met de iPhone 8. Voor het eerst zijn deze iPhones draadloos oplaadbaar. De glazen achterkant maakt dit mogelijk. Het ziet er niet alleen veel stijlvoller uit dan het ouderwetse aluminium, maar het heeft ook een belangrijke functie. Bij de iPhone X refurbished worden standaard nieuwe laadaccessoires gratis meegeleverd. De draadloze lader is optioneel en moet je dan ook zelf kopen.

iPhone X premium uitstraling

5. Roestvrijstalen randen

De iPhone X refurbished beschikt als eerst iPhone over toestelranden van roestvrijstaal. Dit is duurzamer dan aluminium, maar is ook beter resistent tegen stoten en vallen. Ook geeft het een zeer premium uitstraling mee aan de iPhone X refurbished.

6. Premium iPhone, lage prijs

De iPhone X refurbished is premium uitgerust en ziet er ook zo uit. In 2017 betaalde je hier de hoofdprijs voor, maar omdat het toestel al iets ouder is, is de waarde ervan gezakt. Kies je voor de refurbished variant van Forza, dan haal je de iPhone X al helemaal voor een schrikbarend scherpe prijs in huis. Voor weinig geld koop je een premium device waarmee je nog jaren vooruit kunt.

iPhone X refurbished kopen

De iPhone X is één van de populairste refurbished iPhones. Je kunt hem voor een laag bedrag kopen en je krijgt er enorm veel iPhone voor terug. Refurbished is bij Forza nét zo goed als nieuw, omdat we elke iPhone op 50+ technische punten controleren en het toestel grondig reinigen. Het Keurmerk Refurbished en 3 jaar garantie (sinds 1 juni 2023) dragen eraan bij dat jij verzekerd bent van een betrouwbare aankoop. Ben je nét zo enthousiast over de iPhone X als wij en wil je hem graag refurbished kopen? Bestel op zondag t/m vrijdag voor 22:30 uur, dan kun je er morgen al mee aan de slag.

keuzehulp iphone x
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?