Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole door robots

op alle iPhones

Kwaliteitscontrole

Niet goed, geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

op alle producten

Voor 23:59 uur besteld

morgen gratis in huis

9,0/10 van
2.551 reviews

Feedback Company

Kwaliteitscontrole door robots

op alle iPhones

Niet goed,

geld terug

14 dagen

24 maanden garantie

Op alle producten

Voor 23:59 besteld

Morgen in huis

9,0/10 van
2.551 reviews

Feedback Company

Thuiswinkel waarborg

Veilig winkelen

forza's top 3 iPhones

iPhone 5S Zwart 16gb
€ 699,00
€ 209,00
Geheugen
16gb
Kleur
Zwart / Spacegrijs
Voorraad
iPhone 6 Zwart 16GB
€ 699,00
€ 289,00
Geheugen
16gb
Kleur
Zwart / Spacegrijs
Voorraad
iPhone 6S Zwart 16GB
€ 659,00
€ 419,00
Geheugen
16gb
Kleur
Zwart / Spacegrijs
Voorraad

49-64 van 64

49-64 of 64

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Kwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhonesKwaliteitscontrole door robots

op al onze iPhones


49-64 van 64

49-64 of 64

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Refurbished iPhone kopen


Denk je eraan om een iPhone te kopen, maar brengt het prijskaartje je aan het twijfelen? Dan ben je zeker niet de enige. Veel mensen zien de voordelen van een iPhone, maar willen of kunnen het geld er niet aan uitgeven. Daarom kun je nu refurbished iPhones kopen. Deze iPhones zijn een stuk goedkoper dan een nieuw exemplaar. De refurbished iPhone is dan ook een razend succes en de refurbished markt blijft groeien. Maar wat betekent ‘refurbished’ nu precies? En wat zijn de voordelen van een refurbished telefoon? Graag vertellen wij je alle ins en outs omtrent refurbished iPhones.


Wat is een refurbished iPhone?


Refurbished betekent in het Nederlands letterlijk ‘gereviseerd’. Dit wil zeggen dat het apparaat geheel gecontroleerd is en gerepareerd. De controle en reparatie worden uitgevoerd in de fabriek, waar teruggestuurde telefoons met mankementen compleet worden nagekeken. Zo wordt de iPhone op meer dan 50 punten gecontroleerd. Onderdelen die niet door de controle heen komen, worden vervangen voor nieuwe onderdelen.


Daarna ontvangt de iPhone een gradatie, die aangeeft wat de conditie is van het device. Zo geeft de B-grade aan dat hij lichte gebruikssporen bevat en is een refurbished iPhone met een A-grade of Remarketed conditie vrijwel niet van nieuw te onderscheiden.


Een refurbished iPhone kopen scheelt niet alleen in prijs, maar is ook nog eens een duurzame keuze. Je koopt een refurbished iPhone via de webshop van Forza Refurbished. Hier kun je kiezen uit:

 • iPhone 4S
 • iPhone 5C
 • iPhone 5S
 • iPhone SE
 • iPhone 6
 • iPhone 6 Plus
 • iPhone 6S
 • iPhone 6S Plus

 • Alle telefoons worden geleverd met een oplader en hebben 24 maanden garantie. Met verschillende kleuren, condities en hoeveelheid GB’s hebben wij een refurbished iPhone voor iedereen.


  Aandachtspunten bij het kopen van een refurbished iPhone


  Wanneer je overtuigd bent van de voordelen van een refurbished iPhone is het belangrijk om bij het kopen van een device op een aantal punten te letten. Door het succes van refurbished iPhones duiken er steeds meer aanbieders op, die niet altijd even betrouwbaar zijn. Let daarom altijd op de volgende punten:


  Is de aanbieder betrouwbaar?

  Om dit te bepalen kun je letten op verschillende zaken. Hoelang is de aanbieder al actief? Is hij online zichtbaar op verschillende kanalen. En is de aanbieder bijvoorbeeld goed bereikbaar via mail of telefoon? Een goede tip is om te kijken naar reviews. Hoe wordt de aanbieder door voorgaande klanten beoordeeld?


  Hoe zit het met de garantie?

  Ga na of de refurbished iPhone garantie heeft, maar controleer ook wat er precies onder de garantie valt. Zo kom je later niet voor onaangename verrassingen te staan.


  Wat is de levertijd van je device?

  Een korte levertijd betekent doorgaans dat de aanbieder genoeg telefoons op voorraad heeft. Dat is een goed teken. Een aanbieder met een korte levertijd is vaak een stuk betrouwbaarder dan een webshop met een levertijd van een week. De kans bestaat dat zo’n webshop onbetrouwbare producten verkoopt in plaats van echte Apple iPhones. Dit wil je natuurlijk voorkomen.