4 voordelen van een refurbished iPhone 5C

19 Maart 2018 - 5 min read time
4 voordelen van een refurbished iPhone 5C

1. Prijsverschil

Een iPhone 5C is in verhouding tot de iPhone 5S aanzienlijk goedkoper, helemaal wanneer je kiest voor een refurbished iPhone 5C. Zo bespaar je al snel 60% op de aankoop van een refurbished iPhone 5C. Een refurbished iPhone 5C koop je namelijk al voor € 129. Waarom zou je immers meer betalen dan nodig is? Een bijkomend voordeel is dat je niet vastzit aan een duur telefoonabonnement. Zo bespaar je ook maandelijks veel geld. Voor de meeste mensen zal dit dé voornaamste reden zijn om te kiezen voor een refurbished iPhone.

2. Een kwalitatief goede smartphone

De iPhone 5C is inhoudelijk nagenoeg gelijk aan de iPhone 5 en doet zeker niet onder ten opzichte van andere modellen. De 5C is namelijk uitgerust met een A6-processor, 8 megapixel-camera en verkrijgbaar met 8GB, 16GB en 32GB aan opslagruimte. Nieuw is de ondersteuning voor LTE-netwerken. Dit maakt de iPhone 5C klaar voor het gebruik van het 4G netwerk.

3. Uniek design

Ben je fan van kleurrijke telefoons? Dan past de iPhone 5C zeker bij jou! Hij is namelijk verkrijgbaar in de opvallende kleuren groen, blauw, geel, roze en wit. Doordat de achter- en zijkanten van de telefoon volledig van plastic zijn, is hij goed bestand tegen val- en stootschade.   

4. Garantie

Bij de meeste refurbished aanbieders ontvang je één tot drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023). Echter, vaak verschilt de garantieregeling per aanbieder. Houdt dit dus goed in de gaten voordat je een refurbished iPhone koopt. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wanneer een aanbieder drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) biedt, ben je vrijwel zeker van een kwalitatief goed product. Bij Forza Refurbished ontvang je standaard drie jaar garantie (sinds 1 juni 2023) en een nieuwe oplaadkabel.

← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niks.
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?